Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedyne co widać na usg po owu to pęcherzyk który sie zapada - przestaje byc regularny, oraz płyn w zatoce douglasa.. Mi monitorując owu gin na te 2Bertha ja byłam w szoku jak taka sytuacja była h mnie , a to samo stało sie u koleżanki i to po zastrzyku i wtedy byłam w szoku ze lekarz nie potrafił mi określić co i jak a teraz rym bardziej jestem w szoku bo teb lekarz do którego śmiga kumpela to ma bardzo dobra opinie , leczy niepłodność itd i tez jej nie potrafił powiedzieć czy pęcherzyk wypuścił jajeczko ... Dlatego Was pytam bo mi sie wydaje ze to fizycznie nie możliwe ... Choć nie znam sie na tym aż tak bo np nigdy nie byłam na monitoringu jak udało mi sie zajść - w sensie jak wyglada np to ciałko żółte ciążowe na usg .