reklama
L
Lad
Gość
Haha a to dobre! A przecież masturbacja to zło, grzech.Moja ostatnia ciaze straciłam w 10 tyg . I tak jak wy wierzę ale nie w księdza bo się strącają nie w sprawy kościoła . 3 lata temu u nas w plebani ksiądz sobie wsadził wibrator do tyłka i nie mógł wyciągnąć to karetka go zabrała i żadnych konsekwencji nie wyciągną z tego ,tylko przenieśli go do innej parafi a nas to potrafią krytykować jak żyjemy .
lu
ps ja Cie podziwiam-3 straty
lubi chlop anal nooooMoja ostatnia ciaze straciłam w 10 tyg . I tak jak wy wierzę ale nie w księdza bo się strącają nie w sprawy kościoła . 3 lata temu u nas w plebani ksiądz sobie wsadził wibrator do tyłka i nie mógł wyciągnąć to karetka go zabrała i żadnych konsekwencji nie wyciągną z tego ,tylko przenieśli go do innej parafi a nas to potrafią krytykować jak żyjemy .
ps ja Cie podziwiam-3 straty
MaRtiiNa
Aktywna w BB
anik. gratulacje!
A ja jeszcze muszę zaczekać kilka dni na testowanie. Tak się zastanawiam, kiedy najwcześniej testy wykryłby mi coś, bo przy poprzedniej ciąży testowałam dopiero w 45dc to krecha od razu wyskoczyła ciemnobordowa, że nie było żadnych wątpliwości
A ja jeszcze muszę zaczekać kilka dni na testowanie. Tak się zastanawiam, kiedy najwcześniej testy wykryłby mi coś, bo przy poprzedniej ciąży testowałam dopiero w 45dc to krecha od razu wyskoczyła ciemnobordowa, że nie było żadnych wątpliwości
a bo Ty masz nieregularne cykle tak?anik. gratulacje!
Ann_
Fanka BB :)
Hime a ty mieszkasz z rodzicami?
Co oni mówią na twoje plany rodzinne?
In vitro to chyba temat rzeka. Myślę że dla wierzącego katolika sprawa powinna być jasna. Ale nie zamierzam nikogo na noc namawiać bo nie wiem jak to jest być w sytuacji kiedy zostaje jedyne wyjście in vitro.
Lux u ciebie tak samo jak u mnie. Nie wiadomo.
Ovli ale przecież nikt nie mówi że masz wierzyć w księdza. Na każdej mszy św jest wyznanie wiary. Nie przypominam sobie w tym wyznaniu nic o księdzu.
MaRtiiNa jeśli jest po planowanej miesiaczce ja bym choć jeden test spróbowała.
In vitro to chyba temat rzeka. Myślę że dla wierzącego katolika sprawa powinna być jasna. Ale nie zamierzam nikogo na noc namawiać bo nie wiem jak to jest być w sytuacji kiedy zostaje jedyne wyjście in vitro.
Ovli ale przecież nikt nie mówi że masz wierzyć w księdza. Na każdej mszy św jest wyznanie wiary. Nie przypominam sobie w tym wyznaniu nic o księdzu.
MaRtiiNa
Aktywna w BB
a bo Ty masz nieregularne cykle tak?
nie, nie, w tym wypadku to było ekstremalne zatracenie się w czasie, po prostu na śmierć zapomniałam, że istnieje coś takiego jak @ i nie kontrolowałam czasu, a że to były początki jak stwierdziliśmy z mężem, że się staramy, to w ogóle nie liczyłam na to, że się uda.. i tak to wyszło
no i tak sie zadreczam, ze moze przezemnie ciaza obumarlaHime a ty mieszkasz z rodzicami?
aaa takie buty, to ladnie zakrecona jestesnie, nie, w tym wypadku to było ekstremalne zatracenie się w czasie, po prostu na śmierć zapomniałam, że istnieje coś takiego jak @ i nie kontrolowałam czasu, a że to były początki jak stwierdziliśmy z mężem, że się staramy, to w ogóle nie liczyłam na to, że się uda.. i tak to wyszło
reklama
No dziewczyny taka prawda z tym księdzem " niestety potrzeby miał " . I dlatego mam ich wszystkich w czterech literach nie wierzą jakie człowiek moze mieć problemy rodzinne i życiowe a lamentować potrafią .
Lux - daję radę , jakioś przeżyłam to Waszystko mam nadzieje , że to już było moję ostatnie poronienie
Lux - daję radę , jakioś przeżyłam to Waszystko mam nadzieje , że to już było moję ostatnie poronienie