Widać który to dc? GratulujePierwszy...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać który to dc? GratulujePierwszy...
no tez o tym mowie, ja jak w 10 tygodniu mialam zabieg to sie pytali w szpitalu czy chce pochowac czy oddac do badan, oddalam do badan...Tak, tylko ze kosciol mowi o zarodkach ze to zycie, ale jak poronisz np w 6 tc i pojdziesz do ksiedza zeby pogrzeb zrobil to powie ze jak to, komu niby ten pogrzeb ma wyprawic.
Ty w 10 tyg stracilas? Jaka byla przyczyna?no tez o tym mowie, ja jak w 10 tygodniu mialam zabieg to sie pytali w szpitalu czy chce pochowac czy oddac do badan, oddalam do badan...
Ja w 11tc miałam zakończoną pozamaciczną i właśnie ciekawi mnie dlaczego nie zapytali mnie właśnie o pochówek czy coś. Czy jednak płód był za mały dlatego nie musieli pytać?no tez o tym mowie, ja jak w 10 tygodniu mialam zabieg to sie pytali w szpitalu czy chce pochowac czy oddac do badan, oddalam do badan...
nie bylo przyczyny, histo nic nie wykazalo, to byl 10-11 tydzien ciazy, mialam stan zapalany i mimo szybko podanych lekow sie nie chcial zawalczyc, moze temu, moze byl slaby zarodek, nie wiem tego do dzisTy w 10 tyg stracilas? Jaka byla przyczyna?
nie wiem to chyba zalezy od szpitala, wiekszosc szpitali chce robic histo, bo moze przy niej wyjsc przyczyna stratyJa w 11tc miałam zakończoną pozamaciczną i właśnie ciekawi mnie dlaczego nie zapytali mnie właśnie o pochówek czy coś. Czy jednak płód był za mały dlatego nie musieli pytać?
Przykro mi Luxnie bylo przyczyny, histo nic nie wykazalo, to byl 10-11 tydzien ciazy, mialam stan zapalany i mimo szybko podanych lekow sie nie chcial zawalczyc, moze temu, moze byl slaby zarodek, nie wiem tego do dzis
Widać który to dc? Gratuluje
nie bylo przyczyny, histo nic nie wykazalo, to byl 10-11 tydzien ciazy, mialam stan zapalany i mimo szybko podanych lekow sie nie chcial zawalczyc, moze temu, moze byl slaby zarodek, nie wiem tego do dzis
Az sie poplakalam ze smiechuMoja ostatnia ciaze straciłam w 10 tyg . I tak jak wy wierzę ale nie w księdza bo się strącają nie w sprawy kościoła . 3 lata temu u nas w plebani ksiądz sobie wsadził wibrator do tyłka i nie mógł wyciągnąć to karetka go zabrała i żadnych konsekwencji nie wyciągną z tego ,tylko przenieśli go do innej parafi a nas to potrafią krytykować jak żyjemy .