G
Gość
Gość
Przez Ciebie? Niby dlaczego?no i tak sie zadreczam, ze moze przezemnie ciaza obumarla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez Ciebie? Niby dlaczego?no i tak sie zadreczam, ze moze przezemnie ciaza obumarla
ze moze cos dzwignelam, ze moze za duzo pracowalam no wieszPrzez Ciebie? Niby dlaczego?
Tak mieszkamy z rodzicami. Na początku sceptycznie do tego podeszli, ale na spokojnie wytłumaczyłam co i jak a moja mama dokładnie wie jak wygląda moja sytuacja z płodnością bo sama miała z tym problemy. Wiesz też inaczej patrzą na mnie bo nie jestem taką typową nastolatką co by tylko imprezowała i 'carpe diem'.Hime a ty mieszkasz z rodzicami?
Co oni mówią na twoje plany rodzinne?
In vitro to chyba temat rzeka. Myślę że dla wierzącego katolika sprawa powinna być jasna. Ale nie zamierzam nikogo na noc namawiać bo nie wiem jak to jest być w sytuacji kiedy zostaje jedyne wyjście in vitro.
Lux u ciebie tak samo jak u mnie. Nie wiadomo.
Ovli ale przecież nikt nie mówi że masz wierzyć w księdza. Na każdej mszy św jest wyznanie wiary. Nie przypominam sobie w tym wyznaniu nic o księdzu.
MaRtiiNa jeśli jest po planowanej miesiaczce ja bym choć jeden test spróbowała.
takie straty jakas sile daja do dalszej walki, bez tego bysmy chyba osiwialyNo dziewczyny taka prawda z tym księdzem " niestety potrzeby miała " .
Lux - daję radę , jakiś przeżyłam to Waszystko mam nadzieje , że to już było moję ostatnie poronienie
MaRtiiNa jeśli jest po planowanej miesiaczce ja bym choć jeden test spróbowała.
Nie zadreczaj sie Lux. Nigdy sie tego nie dowiesz.ze moze cos dzwignelam, ze moze za duzo pracowalam no wiesz
Zgadzam sie!!!Ann dlatego jak chcę isc do kościoła to idę wtedy kiedy jest pusty i sobie siadam i się modlę .
Każda z nas ma swoje odczucia co to kościoła i księdza . A dzieki księdzą ten kościół staje się coraz mniejszy .
ja swojej przyczyny też nie znam. Licze, że uda się w tym cykluWitaj! Też zmagam się z bardzo nieregularnymi cyklach, póki co szukam przyczyny..