reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Malami ja dostrzegam cien kreseczki. Zrob z porannego moczu, powinna byc mocniejsza. I po cichu gratuluje!:)

Tarantina, raz jeszcze wielkie gratulacje! :D

Nareszcie zaczely sie cudowne wiadomosci. Oby jak najwiecej takich!

reklama
Malami ja dostrzegam cien kreseczki. Zrob z porannego moczu, powinna byc mocniejsza. I po cichu gratuluje!:)

Tarantina, raz jeszcze wielkie gratulacje! :D

Nareszcie zaczely sie cudowne wiadomosci. Oby jak najwiecej takich!

A po jakim czasie wyleciala ta druga kreska? Bo ja tez mialam w soboye kreske ale to bylo odczytane po pol dnia i po prostu sie test zalal czyms czy co. I jest niewiarygodny.

Tarantina gratuluję! Zrobiłam jeszcze jedno, teraz ręce się nie trzęsły. Ruda w maju poroniłam i to jest pierwszy cykl po leczeniu. jeszcze nie wierzę

Dajmy juz spokoj temu testowi. Jesli malami jest w ciazy to kolejny test rozwieje wszelkie watpliwosci. :) Ja trzymam mocno kciuki!

Malami trzymam kciuki! Reszta co sie nie odzywa prwnie tez 2 kreseczki i sa w takim szoku ze zapomnialy nas poinfomowac! Mam nadzieje :)

Ja niestety ne mogę otworzyć zalaćznika ze zdjęciem od malami :/ ale z pewnoscia bym kreche zauważyla bo wzrok mam sokoli na 2 kreski :D
Dziewczyny a która następną do testowania ??

Najgorsze jest to czekanie i ta przerażająca myśl~kuzwa jeszcze tyle dni!!! A powiedzcie mi ile jest tu kobitek które juz zaciazyly od momentu zalozenia wątku??

reklama
Ty pierwsza no i malami :) jak dla mnie powinny byc testy od razu po zaplodnieniu.

A tak mi sie nasunelo .. jak myslicie? Czy np. Przy zaplodnieniu sa jakies objawy? Np. Bol brzucha, ktorego oczywiscie nie wiazemy z ciaza bo za wczesnie?

Do góry