anik.
Mama Krzysia :)
Witaj!Witam
Mogę do Was dołączyć?
Pozdrawiam
Hej dziewczyny jestem tutaj nowa racZej na tym wątku a na forum stara
Zaczynam starania po 3 nie udanych ciążach zakończonych poronieniem ;( wlasnie w ten wtorek dostałam zielone światełko do starań . Jestem szczęśliwa i pełna obaw boje się tej samej sytuacji . Pozdrawiam was
Witaj!
Dzwoniłam do siedziby TBA i okazuje się, że kurier ma wyłączone oba telefony i siedziba w Gdańsku nie odbiera telefonu. Babka powiedziała, że wysyła tam interwencję i ma nadzieję, że dzisiaj do 20 kurier raczy przyjechać. Mam czekać i w razie czego dzwonić. Ehh
No udusić!!!
Cześć dziewczyny - jeśli można to i ja się przyłączę. Od stycznia bierzemy się za robotę. Zobaczymy jak szybko pójdzie, ale jestem pełna nadziei że w 2016r, się uda. U mnie sytuacja wygląda tak - PCO zdiagnozowane od 10 lat, swoich cykli nie znam - najdłużej bez @ wytrzymałam 163 dni a później do gin po tabletki. Teraz jak powiedziałam, że chcemy się starać to przepisała mi Luteinę od 14 d.c., ale ja nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owulację... Także kupiłam testy owulacyjne, zmieniam gin i wstrzymuję się z luteiną do czasu dwóch kresek na teście owulacyjnym. Niedługo wizyta u innego lekarza - zobaczymy co on wycuduje
Witaj
Nie czytałam. Staram się nie oceniać takich kobiet... musiała mieć naprawdę olbrzymi powód aby zostawić dziecko. Wiem, że to boli - jedne nie mogą inne oddają.... dobrze, że oddala tam a nie wyrzuciła. Po to te okna sa. Tylko czemu to dzieciątko w tak złym stanie było?czytalyscie o tym noworodku Gabrysiu zostawionym w oknie zycia, dziecko ledwo odratowali, bo byl mega wyziebiony i o malo sie nie wykrwawail...Boze co to sie dzieje, tyle kobiet dzieci miec nie moze a taka rodzi i naraza swoje dziecko...dobrze, ze choc w tym oknie zycia go zostawila