reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry dobry

gdzie ta nasza kwietniowa pogoda??? bo majowa jakaś za zimna:-D, byle do końca tygodnia, potem ma być ładniej, zakupy zrobione, barszczyk czerwony się prychci, lecę jeszcze zrobić kapustkę z boczusiem dla męża:-)

miłego dnia!!

reklama
Bibinka przytulam Cie mocno...
Mama czasem mysle czasem nie, sama nie wiem, I chciałabym I boje sie... Marzy mi sie mały synek, od zawsze mialam wyobrażenie siebie jako matki chłopców a mam 2 dziewczynki - nie zebym była nieszczesliwa bo są cudowne :) I niczego bym nie zmieniała, ale gdzies tam w sercu zostało jakies takie pragnienie niespełnione I czasem sobie myśle czy nie bede kiedys załować, że nie spróbowalam....zwykle zalujemy tego czego nie zrobilismy, rzadziej tego co zrobilismy... wykresy prowadze od bardzo dawna - to moja forma antykoncepcji ;) a ze od BB jestem uzalezniona to sobie prowadze wykres I kazdego dnia zapisuje dlatego mam w sygnaturze ;)
U nas w sumie nic nowego, Ala w szkole, Maja od wrzesnie do przedszkola idzie a od przyszlego roku tez juz do szkoły wiec nawet miałabym czas na zajecie sie malutkim dzieckiem, ale sama nie wiem czy to odpowiedzilane w dzisiejszych niepewnych czasach miec 3 dzieci... ja mam taka nature, że za duzo mysle I analizuje wszystko I stad mam taki dylemat bo serce chciało by a rozum mówi coś innego ;)

A ja tam Twoje dzieciaki w szkole? Wiem ze Zuzi sie podobalo a jak Dominik? U mnie Ala bardzo wydoroslala w szkole, na poczatku to wiecznie cos zapominała a to zgubila a to sie przewrócila I tak przez pierwsze 3 miesiace a teraz to juz nie ta sama dziewczynka ;) no I super sobie radzi a bałam sie jak to bedzie bo to wszystko po angielsku itp. ale jest super, fajnie juz czyta, nawet po polsku nasze sz cz ch ż ł ó rz itp. ogólnie zadowolona jestem I widze, że ona tez :)

hello!
mama,sol,maran dzięki...

mama jak tam dziś w pracy???u mnie wosk odpada,bo niestety mam pękąjace naczynka;/.także laser by mnie ratował,ale to nie na moja kieszeń.zostaje maszynka:sorry:

sol Ty tez swoje przeszłaś,na całe szczęście masz swoje dwa Cudy:tak:

maran oby twoje pragnienie serca się spełniło:tak:

paula jak tam kapucha wyszła,mężul najedzony?

a ja dziś byłam z Alą na zajęciach z karate:cool2:-zadowolona,więc będziemy chodzić:tak:.
mam jeszcze rosół na gazie,rodzince się zachciało.będę musiała chłodzić ciemna nocą:rofl2:

cześć babeczki ..
wleciałam się przywitać przy sniadaniu..

dzieci miały zdjęcia w szkole i do dziś trzeba było zapłacić ,ale Z.przypomniało się w drodze do szkoły a ja kasy nie wzięłam do auta..także ogarnę w domu i na 9.35 muszę podjechac do szkoły i zapłacic a na 10.00 mam już pedixa..

Bibinka
baaaaaaaaaardzo!!!!! sie cieszę,że do nas wróciłaś !!

Maran
moje bąki też dają radę -myslałam ,że syncio bedzie miał jakieś górki (bo Jego klasa jest mieszana 6 i 7mio latki..córa ma wszystkich w swoim wieku)..ale na szczęście daje sobie świetnie radę ..pani powiedziała Mu ,że ma już pisać długopisem nie ołówkiem bo ładnie pisze i w linijkach .
z liczeniem daje radę ..czyta świetnie-jestem zadowolona.

miłego dnia babeczki!

mama ja teraz ograniczam kawke na rzecz zielonej herbaty bo mi kawa w nadmiarze zgage powoduje ;) normalnie starosc nie radość ;)

Hello!
mama dzięki:tak:.super ,że jesteś zadowolona.mówiłaś mi o tej szkole,mają tam super warunki.niewiele jest takich miejsc niestety

maran ja kawki wcale nie piję i jest ok;)

spokojnego wieczorku życzę!

Hej babeczki!!!

Powiem Wam, ze poczytalam cosik i az na serduchu cieplo!!! :-) Fajnie, ze znow jestescie! :-)
Ostatnio jestem straszliwie zapracowana, poza tym tez dosc dluga przerwa od BB robi swoje, wiec musze sie na nowo wdrozyc po prostu...
:tak:

Mery
no żesz w końcu :))) rozkładaj kocyk ponownie :):) ukochaj swoją smerfetkę :tak:

Dziekuje, kochana! :-) I Ty wysciskaj swoje slonka! Kurcze, jak ten czas leci i jak Ci dzieci rosna!!! :tak:

Czesc Maran! :-):-)

Bibinka - czesc! Kope lat! ;-)

Pewnie u wszystkich zmiany, zmiany, zmiany! :-) Nieco mi zajmie nadrobienie, ale jeszcze raz: bardzo sie ciesze, ze Mama wpadla na ten wspanialy pomysl reaktywowania naszej grupy! :-) Mam nadzieje, ze jak dawniej bedzie tu fantastyczna atmosfera! :tak:

hej po pracy ;))

dzis sie trochę urobiłam ,ale pifko wieczorne postawi mnie na nogi :-p

Mary
pewnie,że będzie-już jest-fajna atmosfera ;-)
wlatuj jak najczęsciej i pisz co u Was :)

Bibinka
no nasza szkoła jest mała i to jest duży + :tak:

pozdrawiam wszystkie mamuski -u nas słonko ,ale wiiicher,że :baffled:

reklama
Padam na twarz drogie koleżanki, jednak @, dwójka dzieci, ciągła gonitwa to za dużo jak dla mnie:-D, ale kto da radę jak nie my???:-D, nie ma co, odpuszczam sobie dzisiaj trening, jutro też jest dzień:-)

Mama ten wicher jest tragiczny, co prawda ładnie pranie mi owiał, ale ledwo na placu zabaw idzie wysiedzieć
za to Maja ma amanta;))) chłopiec w jej wieku jest zachwycony nią i zawsze próbuje uściskać, dziś byłyśmy u niego i jego mamy na kawce i po 2h nie mogli się rozstać, bo w lekarza się bawili:-D, słodziaki dwa:-D

Maja drugi tydzień smarka mi na zielono, marudna taka,że tragedia, także jutro jeszcze muszę się do przychodni przejść bo padnę z irytacji czasami

Mama pifko dobra rzecz;)) idę do lodóweczki właśnie;))

Bibinka a kapucha bardzo szybko zniknęła w mężowym brzuchu;)))

Do góry