reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Paulina co zrobić ja też nie lubie sama z 2- ką do przedszkola ale wyjścia nie mam bo chodzą puki co do różnych i musze przeciez któregoś pierwszego zaprowadzić a potem odebrać u mnie najgorsze jest chyba to wkładanie i wyciąganie z fotelika co chwile i marudzenie jednego jak sie zajmuje drugim ale jakoś sobie radzić trzeba
no i nieźle już załatwiłas sporo i może mąż rozmasuje Ci tego siniaka ;-)

reklama
Witam się.

Maryla, u babci?;-)
A ja ostatnio nie mogę patrzeć ani na mięso, ani na słodkie...fuj...

Paulina, ojj...musialo boleć...
Ja się cieszę, że póki co u nas nie ma zimy. Pamiętam jak w ciąży z Mikołajem bałam się wychodzić.

Sol, zawsze musi być gorzej, aby było choć trochę lepiej.

Marylka no nie wiem czy mam szanse na masaż siniaka dzisiaj, małż pojechał o 6 do pracy, może do 19 wróci........ręce czasem opadają ile go w domu nie ma,

Ewcia ja upadłam w budynku na beznadziejnym, źle zrobionym podjeździe, Maja szła przede mną, złapała się poręczy i zeszła, ja prowadziłam wózek i nie miałam jak się złapać, a niestety boję się wózek zostawiać przed budynkiem, bo jakby nie było to strach że ukradną a jeszcze mi się trochę przyda
Ewcia to dobry objaw jeśli Cię odrzuca od mięska:-) ja w obu ciążach nie mogłam patrzeć w 1 trym. na mięso....

Dziękuję Paulinko :)
Na szczęście ta wysypka okazała się być alergiczna - rano Emilka nie miała żądnych objawów szkarlatyny a wysypka zaczęła blednąć. Obawiam się że jakieś chusteczki w przedszkolu mogły jej zaszkodzić bo przecież Milka jest alergikiem :/

Maryla - w zeszłym roku modliłam się żeby ten rok się skończył wreszcie. Bo jak mnie nie cięli bo mi woreczek żółciowy dokuczał, to mi torbiel jajnika pękła dzień przed operacją woreczka, potem 3 miesiące się męczyłam z zapaleniem nerwów przepony, nie mogłam się śmiać, płakałam z bólu, jechałam na Tramadolu z paracetamolem bo nic innego nie działało, to Karolina miała operację na te przeklęte migdałki - wybuliliśmy ponad 2000zł na jej operację bo terminy już były na 2015 rok. Potem się okazało że mam guza w tarczycy i pierońską niedoczynność (no bo przecież przez ostatnie 15 lat żaden lekarz tego nie zauważył) Mój mąż dostał ZJD przez pracę i teraz biedny co ma wyjść do pracy to już od roku wstaje 2 godziny wcześniej żeby go przeczyściło bo inaczej nie jest w stanie dojechać do pracy :( Pomijam choroby dziewczyn bo to do czerwca była rutyna. A na sam koniec roku bo w październiku okazało się że przez pracę przy komputerze dostałam obustronnego zespołu cieśni nadgarstka - a że zabiegi mi gucio dały to póki co unikam pójścia do lekarza bo wiem że dostanę skierowanie na operację obu nadgarstków :/ Żyć kutwa nie umierać!
Wyżaliłam się - już mi ciut lepiej - nawet się zaczęłam śmiać bo już płakać nie mam siły XD

Ewcia - cały rok miałam przesrany - teraz nie jest lepiej a wręcz jeszcze się sytuacja pogarsza - już nie wierzę że będzie lepiej - po co robić sobie nadzieje - wtedy bardziej boli.

Spadam poroznosić oferty bo mam mało czasu - na 12 do szkoły Kaji na basen pomagać dzieciakom się przebrać. Jeszcze do jutra mam zapłacić 50 zł na basen Karoliny - nie wiem skąd je wytrzasnę - idę obrabować bank bo co innego mi zostało?!
Spadam bo od rana siedzę i płaczę - dziewczynki na szczęście tego nie widzą :)

Buahahaha - niech te trzy siódemki w liczbie moich postów będą szczęśliwe XD

Ewcia no tak do babci ;-) a dzieci prababci bo wiadomo nikt nie gotuje lepiej jak babcia ;-) no ale nie bede jej chyba takich misji robić

Paulina po 19 też da rade masaż zrobić ;-) i pewno ja tez bym nie ryzykowała i wózka tez bym nie zostawiła mój os lutego jak pójdzie do roboty to tez o 7 będzie maił pociąg czyli min o 6:30 wychyodzić będzie a wracac będzie o 18 i tak od pon do piątku no ale niestety żyć sie chce a że życie drogie jest to i do roboty trza zachrzaniać

Jak ja bym zjadła coś pysznego - tylko co ????????????

Sol *

oooo był pan z poczty i zestaw kolędowy jednak doszedł:-) a jutro kolęda:-), teraz jeszcze czekam na pana kuriera, który ma mi dostarczyć zamówienie dla kociaka:-), strasznie szybki ten sklep zooplus:-)

Marylka mój mąż ma pracę od 8 do 16, niby, często musi zostawać długo dłużej bo kończy projekty, od lutego i marca zatrudniają dwóch nowych u niego w biurze i może coś się zmieni, ale tak jak mówisz, za coś trzeba żyć, a on nas sam utrzymuje, ja idę do pracy jak mała pójdzie do przedszkola, jakoś do września przetrzymamy, chyba że by się udało coś szybciej znaleźć

a gdzie Mama, Lilith, Jos i reszta grupy?????

Sol dużo dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki!!!!

Ostatnia edycja:
Paulina, źle zrozumiałam... Myślałam, ze u Was tak ślisko :-)
Faktycznie, też bym wózka nie zostawiała.A co do mych objawów... Dobrze by było, gdyby były od początku, a tu zaraz koniec 1 trym.a mnie dopiero objawy zaczęły dopadać...

Sol, trzymaj sie...

Maryla, pozyczylabym tej babci :-p

Paulina, u mnie kolęda w piątek i fakt, przydało by się w końcu w lichtarzyki zaopatrzyć...
Najzabawniejsze jest to, ze mój K wiecznie się wymigiwał od kolędy, a w tym roku nic z tego hahaha
Akurat ma piątek wolny, bo ja mam wizytę hihihihi

Ostatnia edycja:
reklama
jestem i ja ...
miałam woskowanie bikini całościowe -nie ma to jak od rana się rozruszać rwaniem :-p:-D

dopijam kawę i zaraz jadę do tego gina na cytologię i usg -->żeby tylko ,żadnego torbiela nie było:baffled:

pozdrawiam wszystkie i wlecę po ginku.

proszę o &&&&:blink:

Do góry