reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
uuu Marylka to mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!!
zakupy zrobione, za blisko mam jednak do lidla, za dużo tam kupuję, ziemniaczki obrane, schabowe uszykowane, suróweczka z pekińskiej i pomidorka gotowa no i fasolka szparagowa gotowa do podgrzania ze słoiczka:-) najdziwniejsze jest to,że w ogóle zapomniałam, że ją zakładałam w słoiki, mama mi przypomniała,że mam ją u niej w piwnicy, cholera źle z tą moją głową, oj źle:-)
Monarti &&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka i szczerze Ci życzę abyś w tym roku dużo przytyła, tak z 15kg, ale z fajnym wkładem w brzuszku
zakupy zrobione, za blisko mam jednak do lidla, za dużo tam kupuję, ziemniaczki obrane, schabowe uszykowane, suróweczka z pekińskiej i pomidorka gotowa no i fasolka szparagowa gotowa do podgrzania ze słoiczka:-) najdziwniejsze jest to,że w ogóle zapomniałam, że ją zakładałam w słoiki, mama mi przypomniała,że mam ją u niej w piwnicy, cholera źle z tą moją głową, oj źle:-)
Monarti &&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka i szczerze Ci życzę abyś w tym roku dużo przytyła, tak z 15kg, ale z fajnym wkładem w brzuszku
maryla86
haha Paulina dołanczam sie do Twoich życzeń dla Monarti ;-)
ale mi narobiłaś apetytu tym opisem o obiadzie mhhhh ślinka cieknie
a ja jak od podstawówki nie jem serka topionego tak dzis mi sie strasznie zachciało i zakupiłam nawet dobry ;-) choć wiem ze mega niezdrowy
ale mi narobiłaś apetytu tym opisem o obiadzie mhhhh ślinka cieknie
a ja jak od podstawówki nie jem serka topionego tak dzis mi sie strasznie zachciało i zakupiłam nawet dobry ;-) choć wiem ze mega niezdrowy
MonaG1985
uuu Marylka to mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!!
oby tylko 15 poprzednim razem było 25
paulina.pro
Marylka też się głodna robię)) a serek topiony jak zjesz raz na jakiś czas to nie zabije:-), wszystko z głową:-), ja mam czasami takie dni w miesiącu że bym jadła rzeczy za którymi normalnie nie przepadam
Monarti no to tylko tych 15 Ci życzę
Monarti no to tylko tych 15 Ci życzę
MonaG1985
kopytka uwielbiam z bigosem mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmniammmmmmmmmmmmmmmmm
z bigosem jeszcze nie probowałam z boczkiem owszem tak
reklama
maryla86
mówieeee Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja za to z boczkiem nie jadłam ;-) jeszcze czasem ze śmietana albo same ale z bigosem najlepsze na świecie
ale mi sie bigosu zachciało już wiem co na weekend będę gotować ;-)
ale mi sie bigosu zachciało już wiem co na weekend będę gotować ;-)
Podziel się: