reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Dzieci odebrane, tyłek boli XD 4 godziny na rowerze to za dużo XD
W US załatwione bez problemu, odebrałam małżowe spodnie, kupiłam chustki na łebki dla nas i jeszcze dobie pozwiedzaliśmy Kielce na rowerach ucząc się topografii ulic, a co :-p
Obiad sobie wczoraj ugotowałam to mam spokój w tym temacie :)

Wisienka - fajna sukieneczka, choć osobiście sukienki tylko na śluby zakładam :)

Miłego popołudnia babeczki.
Ja na 17 na zebranie w szkole idę dla dzieciątek które od września zaczynają 1 klasę. Już mi się nie chce XD

reklama
Sol poczekaj aż posiedzisz na tych chińskich ,mikroskopijnych krzesełkach to wtedy będziesz narzekać :-p:-D

moja córa już do IV kl od września a syn do II...
dobrze,że ja wciąż jędrna i gibka...bo kiedy to zleciało to nie wiem ....

my po obiedzie..czas na kawę na ogrodzie.dzieci na trampolinie to i ja odsapnę :-)

dobry dobry

Wisieńka ja po 10 też byłam po zakupach w lidlu;)) tylko tym razem kupywałam siostrze jeansowe spodenki z koronką, uwielbiam takie sukienki w typie jaką sobie kupiłaś, ja upolowałam w ostatniej promocji taką w szaro-białe pasy oraz spodenki szare dresówki na lato-już moje ulubione:-)

Sol zazdroszczę Ci pedałowania.....ja jedyna rowera nie mam, małż ma, syn ma, nawet Maja ma biegówkę albo fotelik na rowera małża do wyboru, a ja albo piechtą albo biegając ze spacerówką:-D

Mama pyszota taki obiadek;)))

sol no ifajnie, że załatwiłaś w Urzedzie :)
mama moja Ala też już pierwszy rok w szkole zaliczyła ;) od wrzesnia Maja idzie na 4 h do przedszkola a w przyszłym roku tez juz do szkoły ;)
wisienka no super wygladasz :) ja jak sol, sukienki to tylko na śluby ubieram... mało kobieca chyba jestem ;)
paulina ja tez nie mam roweru, mąż kupił sobie w ubiegłym roku I jezdził może z 10 razy... a mówiłam, kup taki co I ja bym mogła sie przejechać to nie kupił wielki z ramą a ja niska I nie dosięgam :zawstydzona/y:

miłego popoludnia Babeczkia :)

Dzieci pokapane. Tosiu śpi. Miki jeszcze lepi z plasteliny. Hmmm. Dokładnie 3 min.jej zostały. Ja ugotowałam kompocik z truskawek. Jeszcze groszek muszę obrać. Na działce poplewilam i posialam co nieco.
Sól ja lubię kiecki. Ostatnio coraz bardziej. Fajnie że na rowerkach pojeździłyście. Właśnie P kazalam naprawić mój rower.
Maran ale czas leci , dzieci rosną. A co do kobiecości to ty mi zawsze na mega kobiecą wygladasz.
Mama jak popołudnie ? Miałaś dziś klientki ? Dużo zapisów na ten tydzień ? Jak chcesz to mogę ci fotki wstawiać.
A to moja działeczka
Mamy
3 jablonki
2 wiśnie
Czereśnie
Śliwe
Gruszek
Brzoskwinie
Maliny
Truskawki
Porzeczki i agrest
No i kwiaty i warzywa. Jest też duży trawnik i piaskownica i huśtawka.
Kilka fotek wstawię w następnym poście bo tu nie wchodzą

Dzialeczka

Załączniki

• 1402940281969.jpg
    1402940281969.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 34
  • 1402940307393.jpg
    1402940307393.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 1402940321445.jpg
    1402940321445.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 36
  • 1402940334910.jpg
    1402940334910.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 1402940348073.jpg
    1402940348073.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 36
  • 1402940358140.jpg
    1402940358140.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 34
  • 1402940408231.jpg
    1402940408231.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
jestem wieczornie ..

Maran
Ala na pewno da sobie radę świetnie :)

Wisieńka
ale masz tam miejsca do latania dla dzieci ;))
mogę Ci wysłać fotki jeśli masz siłę wstawić ;)
miałam dziś klienta domowego-jeżdżę do takiego chłopaka (42 lata) na zabiegi na twarz i woskowanie pleców) ...
a na ten tydzień mam trochę ,ale mniej niż w ubiegłym tygodniu..

u nas dzieci już śpią..my omawiamy wycieczki na wakacje..

reklama
heheee Wisieńka
dzięki ..wstawiłaś na wielodzietnych :-D skopiowałam :))

fotki przedstawiają nasze truskaweczki :)

piwonie ;) moje ukochane..
trampolinę którą kupilismy 2 tyg.temu.

no i mebelki-stół i krzesła-choć krzesła słabo widać :-p tv roboczo stoi na stole ,ale do końca tygodnia ma wisieć na ścianie ...

i komoda ,jak ją zobaczyłam to juz na inne nie patrzyłam ..jest z połyskiem ,ma zwalniający system zamykania i w ogóle jest piękna :-D nad nią będzie jeszcze wisiało lustro ,ale ...kołki rozporowe trzeba kupić bo te co mamy są za małe :baffled:

Do góry