reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Hej!
ale tu dziś ruch:-p
u Nas też od rana było pochmurno,ale potem słonko grzało,tylko wiaterek był.na weekend zapowiadają jakieś załamanie z deszczami i burzami:baffled:

mama własne truskawki to jest to:tak:.mnie jeszcze na dzisiaj zostały,więc wcinałam ze smakiem.jak tam Domiś po nocy w szkole?M wypryskał mi rundapem trawę przy ogrodzeniu,no wygląda to tak,że...:angry:

a gdzie reszta???

kolorowych:-)

reklama
Hej, u mnie tak sobie po wizycie.. pisać mi się aż nie chcę, bo wtedy nie potrzebnie o tym myślę. Mogę przekleic :-D to chyba też z lenistwa :-D
Roboty masa, mamy być gotowi na 08.07 więc nie ma czasu na nic :tak:

heloooł łikendowo :)

Bibinka
to ci M :-p chciał dobrze:sorry2:
a Domi super po nocce w szkole tylko zmęczony wrócił bo późno zasneli i wcześnie się pobudzili :-p ale już odespał i jest oki..

Lilith
no to wielkie odliczanie ruszyło :rofl2:

Ewa
jak u Ciebie?

Maran
a u Was wsio oki? słonko dotarło?

mąż porozkładał meble bo w piątek dojechały-mamy piękny stół,wygodne krzesła i super piękną komodę :-D

Hej!
u Nas zimno i wieje.od kilku lat dziwna ta nasza pogoda się zrobiła,zatarły się różnice między porami roku.cały czas jesień przeplatana ekstremalnymi upałami.akurat to,że nie ma ostrej zimy mi nie przeszkadza:-p,jak dla mnie- zima tylko w górach na nartach:tak:.
ja dziś mam znajomych na grilla,no cóż,będziemy w domku siedzieć:tak:

mama jak już odeśpisz cały tydzień pracy,to poproszę o fotę stołu z krzesłami:tak:

lilith mam nadzieję,że z Dexterkiem wszystko ok!

miłego dnia:-)

Witam się i ja. Pamiętacie mnie ? Jakby mi mama nie powiedziała to bym dalej nie wiedziała że tu coś jest na rzeczy. Postaram się wbić bo nadrobić przy maluchach nie dam rady. Oj jaka jestem ciekawa co u was

U mnie stan aktualny. Dzieci 3! Mieszkam tam gdzie mieszkałam. Pracuje gdzie pracowałam. Jestem teraz na zaległym urlopie i 15 lipca wracam do pracy. Czyli kierat. Maciek od miesiąca jest w zakonie. Dostał stypendium i jak tylko okaże się że zdał maturę. Wyniki 26. Jedzie w przyszłym roku do USA do seminarium. Generalnie tęsknię.
Pozdrawiam wszystkie. Brakowało mi was

Witam i ja
Wisienka jak fajnie Cie przeczytac... super, ze wszystko u Was sie uklada... a ze tesknisz za pierworodnym to zupelnie zrozumiale... wybral trudna droge... ale bedzie dobrze... musicie go wspierac i byc z nim sercem...
Mama u nas pochmurno i 16-18 st. Wiec szalu nie ma... ;) tez chce zobaczyc mebelki nowe :)
Bibinka smacznego grilla :) i duzo odpoczynku.... u mnie maz w pracy wiec ja standardowo z dziewczynkami...
Milej niedzieli wszystkim

dobry dobry

żyjemy;))
brakowało mi ostatnio weny twórczej, bez bicia się przyznam,że podczytywałam forum;))

Sol u Ciebie to tylko baby z wozem brakuje;))) a na serio, obyście znaleźli dużo siły aby z tego wszystkiego wybrnąć oraz dużo dużo zdrówka;))

Mama a Ty wciąż meblujesz???? pokażesz???;-)

Wisieńko witaj!!!! Twój syn idzie do seminarium???? wow, poważna decyzja, wybrał sobie dosyć ciężką drogę życiową (patrząc na to co się dzieje obecnie w kościele), ale jeśli chłopak ma powołanie to życzę mu dużo dużo powodzenia;))
mój mąż miał iść do seminarium ale mu w tym przeszkodziłam;)), mamy dużo znajomych-księży za to:-D
a jak mniejsza dwójeczka? radzą sobie ze sobą?:-D:-D

Lilith, obyście się wyrobili w te 23 dni przed przybyciem Dexterka;)) pogłaskaj brzusio;)) i głowa do góry!!!

yyy a reszty nie pamiętam, wybaczcie mi:-)

u nas dużo zmian nie ma, tzn. jedna większa, Daniel drugi miesiąc non stop chodzi do przedszkola, Maja zdrowa, tylko kot nam wymiotuje i ma biegunkę od wtorku, chyba będzie trzeba znów iść do weta bo antybiotyk mu nie pomaga, nawet choroba kota potrafi dać w kość, bo biedak w nocy śpi wtulony w nas, czego nigdy za bardzo nie robił, widocznie go boli wszystko i szuka pociechy...

za to dowiedzieliśmy się konkretnej rzeczy, Danio faktycznie jest alergikiem, ma uczulenie na trawy, pleśnie/grzyby i kota:-D, bierze tabsy na alergie, Maja nie jest za to alergikiem

planujemy z mężem powoli okres wakacyjny, kalendarz jest za krótki jak dla nas:-), a dużo rzeczy do zrobienia w tym czasie:-)

miłego dnia koleżankom, lecę dać dzieciom obiadek

hejka

Wisieńka
dobrze,że już jesteś ..
my w stałym kontakcie to wiemy co u siebie :tak:
tak na szybko co pamiętam Ci napiszę -Martlka ma parkę ..Jos urodziła niedawno 3ciego synka ,Sergi niedługo rodzi drugą córkę ..Lilith na tygodniach rodzi synka-drugie dziecko ...rozmnażają się dziewczyny aż miło ;)

Paula
dobrze,że wena już wróciła :)
gratki dla Daniela ,że się trzyma i nie choruje..
zdrowia i dla kotka-nie miło patrzeć jak przyjaciel cierpi...

Maran
no to mamy podobną temp.za oknem ..
przyjemnego dnia.
my zaraz basen.

Paula
my kupiliśmy meble pod koniec maja ,ale czekaliśmy aż zrobią i dojechały w piątek ;-)
fotki bedom :-p

kawy smacznej życzę :)

reklama
Dziękuję za przywitanie

Maran.
Twoje dziewczyny cudne. Nie mogę się napatrzec. Też się cieszę ze tu jestem. Wchodzę na Bb z aplikacji w tel. Nie widzę nowych wątków więc nie wiedziałam że tu jesteście. A żadna mi niestety nie powiedziała.
Paula
Maciek chyba długo się zastanawiał. Długa też drogą przed nim. Czas pokaże. A jak tam kot? Może coś zjadł trujacego ?
Mama
Byliście na basenie ? My na spacerze w parku i na placu zabaw wakacyjnego przedszkola żeby jej go pokazać

P idzie na noc do pracy. Maluchy już śpią. Mieszkanie ogarniete. Zrobiłam galaretkę z kurczaka i nastawilam małosolne. Zaraz zrobię sobie domowe spa. A co

Do góry