reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hello!
u Nas od rana upał masakryczny,w aucie będę miała ze 100 stopni:baffled:

lilith trzeba częściej pisać,bo za chwilkę będziemy na ostatniej stronie:-p

mama mam nadzieję,że jesteś wypoczęta,bo czeka Cię dużo pracy w tym tygodniu:tak:.&&& za mega duży utarg:-)

miłego dnia dziewczęta:-) !!!

reklama
hejka..
nadaję do Was spod drzewa w ogrodzie..w cieniu zasiadłam z kawom :-p
byłam dzis na zakupach ciuchowch DLA SIEBIE :-) i dobrze mi z tym ..bo od długiego juz czasu tylko dzieci....muszę jeszcze męża trochę obkupić ..

Lilith
no wywalili nas kilka pięter niżej ,ale już dziś widze wszystko wróciło do normy:tak:
Dexterka pogłaskać :)

Bibinka
łapię siły bo faktycznie ten tydzień mam zawalony-ale cieszę się bo niedaleko mnie przeniosła się z innej części miejscowości inna kosmetyczka więc tymbardziej się cieszę ,że mnie klienci nie zdradzają ..oby tak zostało :sorry2:

Maran
dzielę się z Tobą słonkiem bo mi aż tyle nie potrzeba ..;-)

Paula
gdzieś wsiąkła????

Ewa
trzymasz się ?? :blink:

Hejka - my wychodzimy z zapalenia oskrzeli :) Jupiiii :) Jutro rano wychodzę sobie na spotkanie z kolegą, potem basen u Karoli jeśli zdążę, szybki obiad, sprzątanie i kolejna wizyta tym razem kolega do nas przychodzi, a wieczorkiem na rowery z małżem.

Ogólnie coraz bardziej nieciekawie się u nas robi. Skończyły mi się pomysły na cokolwiek :(

W jakim sensie nieciekawie Sol?

Bibinko, cały dział staraczek ogólny został na dół wywalony, bo co do naszego działu to fakt, rzadko piszemy i ląduję później na dole.
Mama jak tam w pracy? pisałaś o nowej kosmetyczce, dobrze, że klientki nie zdradzają :-D brzusio pogłaskany, dziś wizyta, głównie z powodu tego łożyska, denerwuje się..

Maran a to dziwna ta pogoda u CIebie, słyszałam w wiadomościach, że w pl same upały teraz, więc uważajcie :tak:

Lilith ale ja nie mieszkam w PL tylko w IE... Uściski dla Dextera :)
sol zdrowia dla Was... I pozytywnego rozwiazania problemow...
mama bo klientki sie przezwyczajaja do dobrej obsługi, ja Ci powiem, że czesto jeszcze w usługach pokutuje jakiesa taka dziwna mentalność... a powiem Ci na przykladzie takowym jak byłam w PL u tesciowej w szczecinie na osedlu u niej jest mnóstwo fryzjerek I kosmetyzek no I ona (tesciowa) mi poleaciła, idz tam do "Magdy" ona fajnie I strzyze, wiec ide rano bo nie byłam zapisana no I pytam czy ma teraz klientke czy mnie przyjmie I tylko ostrzyze, na co ona: nie teraz nie teraz bo sie spiesze, jade do hurtowni bo mi sie rozjasniacz skonczył wczoraj... :szok: wiec ja juz do niej nie pojde wiecej bo skoro rozjasniacz który mogła nabyc wczoraj po pracy, dzis przed praca czy kiedy tam sobie zachce jest wazniejszy niz potencjalna klientak która moze ja polecic innym to ja tu czegos nie rozumiem... druga sytuacja ide na henne (trwa to krotko jak sam dobrze wiersz ;)) no I wchodze do zakladu kilka minut po otwarciu I pytam czy jest taka opcja by mi ktos henne zrobił teraz a babeczka mi mówi, teraz nie bo nie ma jeszcze kolezanki, bedzie za 1-1,5 h to ja sie pytam po co otwierac zaklad np od 10tej rano skoro I tak nie ma osoby która od tej godziny powinna pracować? niech pizza bedzie otwarte jak sie zjawie a nie jest ze nieby do 10tej a I tak nie ma kosmetyczki ;-) dlatego Ci powiem, że dobra sprawdzona kosmetyczka to skarb... w ogole powiem Ci ze mogałbym jeszcze kilka takich dziwnych historii opowiedziec o fryzjerkach I kosmetyczkach ;) ale do Ciebie to bym chetnie poszla bos TY osoba godna zaufania I pewnie klientki to doceniają :)

jade po Ale

pozdraiwma wszystkich serdecznie I miłego dnia zycze :*

Lilith - małż stracił pracę, od 1 lipca będziemy na lodzie, moja firma jest stratna, zleceń nie ma, a co za tym idzie nie mamy kasy na wyjazd. Mnie od wczoraj tak podbrzusze nawala że koszmar, na dodatek przez chwilę nawet tramadol nie dawał rady (podejrzenie że cysta mi pękła), do tego u Emilki w przedszkolu okazało się że pracuje kobieta która ma wyrok sądowy za znęcanie się nad dziećmi (wyrwała chłopcu garść włosów, biła dzieci, zmuszała do jedzenia albo głodziła) i na dodatek jest właśnie w Emilki grupie :/ Do tego Karola zaczęła kłamać - taki głupi wiek i przykład koleżanek z klasy. Do tego jeszcze mąż musi spłacić pożyczkę z pracy - bagatela 3000 zł i zapłacić za studia na które nawet w tym roku nie chodził bo tak mu ustawiali dyżury że ani razu nie był. Ponad to okazało się że te studia nie będą go upoważniały do pracy w zawodzie bo uczelnia dała dupy z akredytacją. Kolejne 2000 do zapłaty. Odechciewa mi się żyć i zastanawiam się który bank obrabować i jak żeby mieć na życie. Zasadniczo mam dość - kolejna czarna seria - tylko że tym razem się skumulowało w czasie i z o wiele większym rozmachem XD A.. w sobotę się dowiedziałam jeszcze na dokładkę że mój kolega (14 lat się znaliśmy) zmarł u siebie w domu - prawdopodobnie na zawał - chłopak 27 lat.
Żyć nie umierać. Dzisiaj się poryczałam, zasadniczo o kolegę bo wreszcie do mnie dotarło że zmarł, ale jak potem sobie pomyślałam o naszej sytuacji to już się zupełnie rozryczałam i zaczęłam przez łzy się histerycznie śmiać, a co - jeden dzień w roku mogę robić za wariata XD

maran - dla was też zdrówka :) dzięki kochana :)

witam kobietki ..

Maran
dziekuje za ciepłe słowa..no narazie nie odczuwam spadku klientek mimo tej nowej dziewczyny..
zobaczymy jak bedzie trochę później..
ja zawsze jestem w pracy jeszcze przed czasem bo tez mnie to wnerwiaaa jak gdzieś idę a tam osoby na stanowisku brak..

Sol
ale się u Was nazbierało :-(
współczuję i sił życzę ...dobrych decyzji i rozwiązań .

Lilith
kochana i jak po wizycie ?? liczę ,że masz dobre wieści :tak:

Bibinka
smacznego :-D

lecę dalej do pracy :)

odebrałam tylko córę bo synek ma dziś nocowanie w szkole :-p

Hello!
obiadek na jutro zrobiony,mogę chwilkę odsapnąć:tak:

mama dzięki,pojadłam!na początek spagetti,potem truskawki z jogurtem naturalnym x 2:-D.mam nadzieję,że ból pleców po masażach odpuści:tak:.szkoda,że nie mieszkamy bliżej siebie...

maran oj tak,dobra kosmetyczka i fryzjerka to skarb:tak:.dotarły do Was upały??

lilith nie widziałam,że staraczki spadły na dół,ale teraz już chyba ok:tak:.no właśnie,jak po wizycie???

sol ehh,nieciekawie u Was.oby jakoś się wszystko poukładało...

spokojnego wieczorku!

reklama
heloł ;)

Bibinka
ja dzis pojadłam truskawek z ogródka-odwiozłam Zu i jak wróciłam obeszłam moje poletko truskawek -z 7 krzaczków mam :-D i 2 garści uzbierałam .już sie trawią :tak::-p

miłego dnia babeczki-u nas odpoczynek od upałów..jest chłodniej i więcej chmur..ale dobrze :)

udanego dnia !

Do góry