reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

No to wycieczka do Poznania była chociaż.
Karola się jednak porzygała po wieczornej dawce antybiotyku. Czyli wykreślamy wszelkie makrolidy. Już nie miała co po mnie odziedziczyć? o_O Dobrze że jutro wizyta to zmienimy antybiotyk.Emilce makrolidy nie przeszkadzają. A w.w właśnie siedzi na moich kolanach i próbuje ... skutecznie mi w pracy przeszkadzać :p Już dwa razy uciekła z wyrka. Ale dziwię się jak spała od 16 do 19 ... teraz szaleje.

A ja się zastanawiam co zrobić... Moja stażystka jak miała chore dzieci to zwyczajnie pracowała zdalnie. Miała 7 dni urlopu na wyjazd na wakacje. A po roku czasu ... no cóż.. zostało jej te 17 dni do odebrania... staż kończy 21 kwietnia. Chyba mamy problem :p Ciekawe jak UP nas zjedzie - bardzo czy tragicznie XD

reklama
koleżanki ja latam i się pakuję, trudno spakować 4 ludków i kota;))
nie mniej życzę wszystkim zdrowych , radosnych, spędzonych w rodzinnym gronie oraz spokojnych świąt wielkanocnych i do usłyszenia po nich;))

dobry;))

ajjajj Sol, chory mężczyzna to gorzej niż dwójka dzieci i Ty sama razem wzięci;PPP:-D

a my po cichu zdrowi, lekki kaszel mamy ale to bardziej alergicznie, bierzemy leki i jest oki, staramy się więcej siedzieć na dworzu bo pogoda dopisuje
dzieci usypiają a potem jakiś film z mężem
miłego weekendu koleżankom;))

Paulinka - to trzymam kciuki żebyście zdrowi pozostali. Ja miałam dzisiaj kolejną wycieczkę do lekarza z dziewczynkami bo Karolę zsypało po Kubuś water o smaku truskawkowym - jej pupa wygląda jak dojrzała truskawka i nie tylko pupa :p A Emilka też zsypana ale na szczęście tylko kilka kropek :p Dzieci dzisiaj sprzedałam mojej mamie na 24h więc jutro wieczorem dopiero odbieram :-) Cieszymy się ciszą :-) Zabrałam się za wiosenne porządki XD

dobry

my weekend tradycyjnie przechorowaliśmy, mamy plany uderzyć 1 maja na zoo w poznaniu ale jak znam życie, ktoś będzie chory...dziś wizyta Danielowa u laryngologa i się dowiemy kiedy mamy się zapisać na termin zabiegu

poza tym pogoda cudna;))

miłego dnia koleżankom

reklama
Do góry