reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

U nas Ali Tez wypadal jedynka dolna a na jej miejscu od razu staly zabek wyrosl no a Ala dopiero 5 lat skonczyla... nie wiedzialam, ze to tak szybko...

Pozdrawiam serdecznie

reklama
dobry;;)))

Maran w tych czasach obecnych dzieci tak szybko dorastają,że widać zęby postanowiły szybko wypadać:-D, nie wiem czy to ma coś wspólnego ale Danio jako niemowlak szybko ząbkował w 4/5mies., więc może dlatego tak szybko je traci, pocieszające jest to,że zęby mogą wypadać do 12 r.ż- tak pani dentystka nas pocieszyła
za to kolejna jedynka na dole się rusza;))

Sol też mam zatoki zawalone, non stop katar, kaszel i gardło zawalone....ale cóż, życie;)) a mogę spytać co dajecie za ząbka? my po 5zł, a znajomi po 20zł, dla mnie taka moneta to raczej symbolicznie,że ta nieszczęsna wróżka zębuszka była:-D, a tak licząc 20 zębów po 5 zł to jest już 100zł, poza tym nie wiem czy się więcej należy za atrakcje związane z wyżynaniem wcześniejszym tych zębów (bo kto nie pamięta nieprzespanych nocy, ślinotoku, smarowania dziąsełek i reszty??):-D

my od samego rana pracowicie, byliśmy w um złożyć dokumenty na dowody osobiste dzieciaczków, w końcu nam się to udało
pogoda się piękna zapowiada i chyba pójdziemy z Mają na zakupy, po południu może na chwilę do wesołego miasteczka na karuzelę, akurat do nas przyjechali:-), no i w końcu wypłata wpłynęła:-)

ma ktoś może rozeznania w dzbankach do filtracji wody? lepiej od razu britę kupić czy może być też zwykłe dafi??

Paulina Ali tez sie drugi rusza i tez juz obok staly jest widiczny ;) no i Ali pierwsze mleczki wyszle jak miala 3 miesiace ;) u nas zebuszka daje 5e ;) oknosnie dzbankow mam brite od 6 lat...

Paulina ja mam Britte ale i mnie twarda woda i filtr na tydzień tylko starcza. Zastanawiam się nad czymś lepszym ale chyba nie ma. Nie bawiłabym się w nic innego bo Britta fajna.

dobry

zupka brokułowa się gotuje, pranie kręci w pralce a my oglądamy Dorę;)), zaraz pobiegniemy jeszcze na zakupy bo trzeba trochę dom zaopatrzyć;))
zamówiłam wczoraj britę na allegro, teraz trzeba się doczekać dostawy;))

pogoda się trochę popsuła u nas

a co tam u koleżanek?? meldować się kochane!!;))

maran - Karoli wypadła pierwsza jedynka we wrześniu zeszłego roku - wypadły dwie dolne i od tamtej pory cisza, teraz się ruszać zaczęły.

paulinka - my Karoli dajemy garstkę drobniaków - co jest w portfelach XD Zasadniczo ona i tak korzysta z tych pieniążków sama w sklepie np. kupi bułeczkę wrocławską na kanapki do szkoły dla siebie albo na słodycza jakiegoś albo balony.
Ja już mam dosyć, jadę na antybiotyku i nic mi póki co nie przechodzi... wrrrrrr

Trzymajcie jutro za mnie kciuki o 8 :( Nienawidzę igieł :( A ta ma być w mięsień i do tego pod prądem. Już mnie zaczyna boleć jak o tym myślę. :(

Sol to dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro za Ciebie!!!! na co będą Cię kłuć??? mnie strasznie męczy kaszel w nocy, już którąś noc nie mogę spać....
a Danio wydaje pieniążki na siebie, a to też bułka a to góralki;))

u Was też tak zimno??? też burze były???

my dziś znów cały dzień w biegu ale na szczęście mała mi przysnęła na chwilę i miałam przez 45min. chwilkę spokoju;))
małż wrócił dziś normalnie z pracy i nawet wyrwałam się na zakupy, zahaczyłam o second hand obok nas i znalazłam dla Mai t-shirt z peppą, krótkie spodenki z peppą i nowe z metkami spodnium na lato, za całe 10zł;)), łowczyni okazji ze mnie:-D

miłego wieczoru koleżankom!!!

reklama
zespół cieśni nadgarstka - igła w przedramieniu i pod prądem - będą badać przewodnictwo elektryczne w nerwach nadgarstka

spadam czymś się zająć bo mnie nosić zaczyna :p

Do góry