dobry;
))
Maran w tych czasach obecnych dzieci tak szybko dorastają,że widać zęby postanowiły szybko wypadać
, nie wiem czy to ma coś wspólnego ale Danio jako niemowlak szybko ząbkował w 4/5mies., więc może dlatego tak szybko je traci, pocieszające jest to,że zęby mogą wypadać do 12 r.ż- tak pani dentystka nas pocieszyła
za to kolejna jedynka na dole się rusza
)
Sol też mam zatoki zawalone, non stop katar, kaszel i gardło zawalone....ale cóż, życie
) a mogę spytać co dajecie za ząbka? my po 5zł, a znajomi po 20zł, dla mnie taka moneta to raczej symbolicznie,że ta nieszczęsna wróżka zębuszka była
, a tak licząc 20 zębów po 5 zł to jest już 100zł, poza tym nie wiem czy się więcej należy za atrakcje związane z wyżynaniem wcześniejszym tych zębów (bo kto nie pamięta nieprzespanych nocy, ślinotoku, smarowania dziąsełek i reszty??)
my od samego rana pracowicie, byliśmy w um złożyć dokumenty na dowody osobiste dzieciaczków, w końcu nam się to udało
pogoda się piękna zapowiada i chyba pójdziemy z Mają na zakupy, po południu może na chwilę do wesołego miasteczka na karuzelę, akurat do nas przyjechali:-), no i w końcu wypłata wpłynęła:-)
ma ktoś może rozeznania w dzbankach do filtracji wody? lepiej od razu britę kupić czy może być też zwykłe dafi??