reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

lalala właśnie sobie wykrakałam, Danielowi krew z nosa idzie.....a pobiegał trochę jedynie na placu zabaw, czyli zoo odpada bo tam dużo do łażenia jest, jedziemy chyba na majówkę do dziadków, przy grillu dużo ruszać się nie trzeba;PPP

miłego weekendu koleżankom!!!

Lilth co tam u Ciebie???

reklama
A co tu taka cisza się zrobiła??

Paulina u nas leci, remont niestety nadal i nie zapowiada się by szybko miał sie skończyć.. od czasu wprowadzenia strasznie się rozleniwiliśmy. W przyszłym tyg. mam scan i wizyte, będziemy się pewnie umawiać juz na cc. Sprawdzamy jeszcze czy łożysko się podniosło bo jeszcze w24 było kijowo ;/ a tak to leci, choć powolutku ostatnio bo jakieś lęki miewam..

A co u Was??

Hej hej
U nas bez zmian - ja nadal mam ochotę zabić i dzieci i męża. Dzieci bo nawzajem się nakręcają, dokucza jedna drugiej i mam wieczne ryki w domu, a męża bo wszystko zrzuca na mnie i oczekuje że go jeszcze po główce pogłaszczę bo on przecież jest TAAAKI biedny bo ma już dość swojej roboty (od 8 lat staram się go namówić na zmianę pracy i ani razu mnie nie posłuchał). Dalej szukam pracy i zaczyna mnie już po ścianach nosić przez to wszystko. Chyba naprawdę za długo siedzę już w domu. A ogólnie spoko XD

witam sie i ja po długim niebycie ,ale widzę ,że cisza;-)

Paula
jak z Danielem ??
nadal ma te krwawienia?

Sol
Ty jesteś zmęczona byciem w domu a mąż pracą i się nakręcacie.
nasze dzieci po szkole dają czadu na rowerach ,są tak zmęczone i szczęśliwe ,że nie mają siły sobie dokuczać :-D
w ogóle ja jestem szczęśliwa bo moje dzieci bardzo dobrze się dogadują ze sobą -cieszę się ,że mam taką różnicę wieku :tak:

Lilith
no jesteś w końcu:)
pogłaskać brzuszek proszę :) imię dla synka wybrane?
po przeprowadzce już rozpakowani?
jak córa???

Maran
jak u Ciebie? zdrowi jesteście ?

Marylka,Jos,Sergii,Bibinka,Ewelinka,Ewa??????????????

hej hej

my też żyjemy, zdrowiejemy powoli, krwotoków prawie już nie ma, kaszel suchy, osłuchowo czysty....największa zagwozdka naszych lekarzy, dusi się od kaszlu a tu nic nie ma;)))) za to mamy termin na 19 sierpnia na wycięcie migdała, wszyscy lekarze obiecują poprawę a ja chcę w to bardzo wierzyć:-)

Sol ja też tak mam:-D dość siedzenia w domu, ale czasami, czasami bywa znośnie:-D. dzieci czasem mają dzień na szarpanie się, czasami się tak dogadują że szok:-),

ooo i jak się wszystko uda to na 24 maja zapisaliśmy naszego syna na fajną imprezę w poznaniu-wyścigi rowerkowe dla dzieci:-D,nasz syn jest maniakiem rowerowym:-D:-D o ile zdrowie mu dopisuje:-)

hej babki:)

Paula
napisz coś wiecej o tym rowerowym turne :-D
gdzie jest start i o której?
moje tez rowerowe są :tak:

pozdrawiam i słonka życzę !

Mama Wyścigi rowerowe
to jest link do wyścigów, tam masz stronkę akurat o zapisach, można tel. lub mailem, oby jeszcze miejsca były;)
impreza ponoć od 10, miejsce jeszcze nie ustalone, ale można zobaczyć relację z tamtego roku
dzieci na mini mini wypatrzyły reklamę wyścigów;))

paulina - będzie lepiej jeśli dobrze go wytną :)

mama - coś w tym jest że się nakręcamy... chociaż ... nie ja po prostu bym mu w jape dała za całokształt - może by się obudził ze swojego dziecinnego zachowania :) a dziewczyny - kochają się - jedna za drugą w ogień, ale jak jedna ryczy to i druga, jak się drą to też razem, bałaganią - razem, wszystko razem, nawet do łazienki razem biegają, ale tylko Karolina sprząta bo tak ją Emilka ustawiła XD Ja po prostu jestem zmęczona ostatnio i mi na nerwy działają poranne awantury że nie chcą wstać, nie chcą wyjść, że to i tamto - psychicznie siadam.

Dziewczyny badajcie się cytologicznie co roku. Mojej 29-letniej przyjaciółce wyszło że ma raka szyjki macicy. Jestem z nią jak tylko mogę, póki co się trzyma. Ma dwójkę dzieciaczków. Za tydzień - dwa będzie wiedziała więcej. Póki co czekamy a czekanie jest najgorsze :(

Sol bardzo mi przykro z powodu przyjaciolki. U nas tez kampania byla, gdyz chyba 16 letniej dziewczynie wykryto, ona zmarla a tu robi sie powyzej tego roku, nie pamietam nawet dokladnie. I nie tak czesto jak w pl.. Moze zmienia ta.. kto wie.

Paulina no to powodzenia na wyscigu, oby bylo bezpiecznie :tak:

Mama, imie wybrane. Jak na razie to samo bez zmian ale pewnie przed porodem, lub juz po sie okaze czy takie zostaje. Wybralismy Dexterka :-D
Rozpakowani prawie, raczej graty leza to tu to tam bo remont w trakcie.. jeszcze nas finansowo przycislo, wczesniej troche za bardzo poszalelismy jak i z remontem tak i z malym.. to tez remont przeciaga.. a mialam nadzieje, ze do 30tc skonczymy, bym na spokojnie mogla poprac i poprasowac, pokoj dokonczyc ale raczej klapa :-(

reklama
cześc kobietki ..

Paula
dzieki za link-zaraz poczytam ..

Lilith
pogłaskać Dexterka w takim razie :) i życze ,żeby remonto skończył się czym prędzej ;-):tak:

Sol
hahahaa..moje też razem do wc latają i muszę rozganiać :-p
życzę poprawy nastroju ..
ja już od kilku lat robię cyto co roku....za dużo tragedii wokół
&&&&&&&&& za przyjaciółke ...ostatnio na bb odeszła młoda dziewczyna zostawiając 2 córki-też na raka sz.macicy :-(

miłego dnia mamuski ..ja lece do pracy .

Do góry