reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć dziewczyny...
cóż ..próbuję się pogodzić z sytuacją bo tu walki nie ma nawet co zaczynać :-(
Maran
ukochać 5cio latkę ....
Paula
dzięki ..doceniam.
Marcysiowa
witaj...bliźniaki się "trafiły"?? gratki
po hormonach byłaś czy genetycznie?
napisz coś o dziewczynkach ..
no i powodzenia w staraniach!
Sol
ja też antykomputerwa..kamerek nie mam więc bym nie pogadała.
miłego
cóż ..próbuję się pogodzić z sytuacją bo tu walki nie ma nawet co zaczynać :-(
Maran
ukochać 5cio latkę ....
Paula
dzięki ..doceniam.
Marcysiowa
witaj...bliźniaki się "trafiły"?? gratki
po hormonach byłaś czy genetycznie?
napisz coś o dziewczynkach ..
no i powodzenia w staraniach!
Sol
ja też antykomputerwa..kamerek nie mam więc bym nie pogadała.
miłego
paulina.pro
Fanka BB :)
dobry dobry
Marcysiowa ja dopiero dojrzałam!! gratki bliźniaczek!!! Ty to dopiero musisz mieć wesoło w domu teraz, dwie pełzające córeczki
Marcysiowa ja dopiero dojrzałam!! gratki bliźniaczek!!! Ty to dopiero musisz mieć wesoło w domu teraz, dwie pełzające córeczki
Dziękuję dziewczynki. Nasze bliźniaczki to takie dwa małe cudy. Staraliśmy się o nie 2 lata 1 miesiąc i 2 tygodnie. Już mieliśmy się poddać i poszukać poważnej pomocy (klinika niepłodności) a tu @ nie przychodzi. Nie nakręcałam się tylko bete robiłam. 2 tyg po spodziewanej @ miałam betę 6266. Nigdy nie zapomnę miny mojego lekarza i jego "hmmm" na widok wyniku. Potem robi USG i mówi: tu mamy jedno serduszko, ładnie bije. A tu mamy drugie serduszko. Też ładnie bije. Je oczy co najmniej takie Mąż z resztą też. A Pan doktor, żeby jeszcze weselej było, pyta mnie: szukamy trzeciego?
Oj wesoło u mnie w domu. Kocham moje córcie najmocniej na świecie. Są bardzo grzeczne, mądre i różne jak tylko potrafią.
Czy jeszcze któraś babeczka stara się o maluszka? Może sobie pokibicujemy?
Oj wesoło u mnie w domu. Kocham moje córcie najmocniej na świecie. Są bardzo grzeczne, mądre i różne jak tylko potrafią.
Czy jeszcze któraś babeczka stara się o maluszka? Może sobie pokibicujemy?
ZwariowanaSol
Mama tulam jak najmocniej.
TS to coś takiego jak skype tylko że zupełnie bez kamerek - wystarczy sam mikrofon i słuchawki.
Ja już zasadniczo nic nie mogę sama zrobić. Ledwo piszę tego posta XD W czwartek mam mieć badanie i zobaczymy co z tego wyjdzie - liczę na szybki termin operacji bo mam już tragedię w obu nadgarstkach. W zasadzie już nawet nie gotuję, nie sprzątam bo mi wszystko z łapek leci. Kinesiotaping mnie jeszcze ratuje żeby cokolwiek móc jeszcze samodzielnie zrobić. Czuję się bezużyteczna. Ale wmawiam sobie że będzie lepiej, bo co mam zrobić. Szkoda że nie da się zrobić obu nadgarstków na raz niestety i będę musiała dwa razy ten koszmar przechodzić. W tym roku alergia nas mocno dopadła. Co najdziwniejsze małż razem z Emilką najgorzej cierpią w tym roku, ja się jakoś trzymam a Karoli prawie wcale nie dopadło. Spadam bo już ból wraca XD
Trzymajcie się cieplutko i korzystajcie z pięknej pogody
TS to coś takiego jak skype tylko że zupełnie bez kamerek - wystarczy sam mikrofon i słuchawki.
Ja już zasadniczo nic nie mogę sama zrobić. Ledwo piszę tego posta XD W czwartek mam mieć badanie i zobaczymy co z tego wyjdzie - liczę na szybki termin operacji bo mam już tragedię w obu nadgarstkach. W zasadzie już nawet nie gotuję, nie sprzątam bo mi wszystko z łapek leci. Kinesiotaping mnie jeszcze ratuje żeby cokolwiek móc jeszcze samodzielnie zrobić. Czuję się bezużyteczna. Ale wmawiam sobie że będzie lepiej, bo co mam zrobić. Szkoda że nie da się zrobić obu nadgarstków na raz niestety i będę musiała dwa razy ten koszmar przechodzić. W tym roku alergia nas mocno dopadła. Co najdziwniejsze małż razem z Emilką najgorzej cierpią w tym roku, ja się jakoś trzymam a Karoli prawie wcale nie dopadło. Spadam bo już ból wraca XD
Trzymajcie się cieplutko i korzystajcie z pięknej pogody
mama05
witajcie...
Marcysiowa no to mialaś przeżycia na usg
powodzenia w staraniach ..jest szansa ,że znów mogą być bliźnięta ?
Sol
kurka niewesoło z tymi nadgarstkami
Paula
widziałam na fb ,że synek ząbka stracił
gratki-to wielkie wydarzenie
pozdrawiam wszystkie kobietki..
Marcysiowa no to mialaś przeżycia na usg
powodzenia w staraniach ..jest szansa ,że znów mogą być bliźnięta ?
Sol
kurka niewesoło z tymi nadgarstkami
Paula
widziałam na fb ,że synek ząbka stracił
gratki-to wielkie wydarzenie
pozdrawiam wszystkie kobietki..
paulina.pro
hej hej
mieliśmy ciężki weekend, gości a gości, dziś rano odjechał mój kuzyn z dwójką smyków, uffffffff, sprzątanie, gotowanie, ale z drugiej strony fajnie mieć takich gości))
Mama no właśnie, nasz syn stracił pierwszego zęba, w nocy była wróżka zębuszka i zostawiła za niego monetę, baaaaardzo był tym faktem podekscytowany)) poza tym miał dopiero swoją pierwszą wizytę u dentysty i małe borowanie, o dziwo był dzielny idealnie, normalnie na widok igły reaguje krzykiem) ale trafił na dentystkę z dobrym podejściem)
umówiłam dzieci do alergologa, termin super bo na nfz w czerwcu!!! trafiłam w jakąś chyba lukę pacjentową)
kupiliśmy w ikei i zamontowaliśmy ławeczkę na balkonie, całkiem przytulnie się zrobiło i jest gdzie usiąść i kawkę wypić)
Danio jutro wraca do przedszkola i wracamy do normalnego kieratu)
mieliśmy ciężki weekend, gości a gości, dziś rano odjechał mój kuzyn z dwójką smyków, uffffffff, sprzątanie, gotowanie, ale z drugiej strony fajnie mieć takich gości))
Mama no właśnie, nasz syn stracił pierwszego zęba, w nocy była wróżka zębuszka i zostawiła za niego monetę, baaaaardzo był tym faktem podekscytowany)) poza tym miał dopiero swoją pierwszą wizytę u dentysty i małe borowanie, o dziwo był dzielny idealnie, normalnie na widok igły reaguje krzykiem) ale trafił na dentystkę z dobrym podejściem)
umówiłam dzieci do alergologa, termin super bo na nfz w czerwcu!!! trafiłam w jakąś chyba lukę pacjentową)
kupiliśmy w ikei i zamontowaliśmy ławeczkę na balkonie, całkiem przytulnie się zrobiło i jest gdzie usiąść i kawkę wypić)
Danio jutro wraca do przedszkola i wracamy do normalnego kieratu)
mama05
Paula
fajnie,że gościna udana
a jaką ławkę w ikei kupiliście??
no i super z tym terminem-szok,że tak szybko się udało
albo jakaś pani miała dobry dzień albo faktycznie luka .
fajnie,że gościna udana
a jaką ławkę w ikei kupiliście??
no i super z tym terminem-szok,że tak szybko się udało
albo jakaś pani miała dobry dzień albo faktycznie luka .
paulina.pro
Mama o taka ławeczka ze schowkiem) ÄPPLARÖ Ława z panelem ściennym - IKEA
i się zakochałam przed chwilą
https://store.orsay.com/sukienka-ja...tegory&page=0&listType=all&productId=46870326
i się zakochałam przed chwilą
https://store.orsay.com/sukienka-ja...tegory&page=0&listType=all&productId=46870326
reklama
ZwariowanaSol
paula - ja już zbieram kasę, Kaji już 2 wypadły a teraz się 6 rusza na raz
mama - olałam nadgarstki, wróciłam do normalnej pracy... nie bolą - szok na maxa. za to przeziębiłam się i mi poleciały zatoki.
mama - olałam nadgarstki, wróciłam do normalnej pracy... nie bolą - szok na maxa. za to przeziębiłam się i mi poleciały zatoki.
Podziel się: