reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

aaaaaaahahahahahahaa..Paula-dobre :-D chodził pod presją :-D:-D

Sol
u Ciebie widzę tez się dzieje :-p ehh chłopy ;))

miłego dnia kobietki--u nas wychodzi słonko ,może zostanie na dłużej :-)

reklama
czesc u mnie pada...
ja odkad mierze tempe I obserwuje cycle nie chodze pod presją :cool2: to moja antykoncepcja póki co od urodzenia Mai ;-)

co na obiad robicie... ja dziś klopsiki wieprzowo-wołowe z sosem warzywno pomidorowym I ziemniaki ale na jutro nie mam pomysłu to rzućcie co Wy robicie :)

halo???

witam koleżanki, mój syn wytrzymał w przedszkolu aż 3 dni, dalej lekko pokasływał, dziś rano konkretnie już, do tego biegunka i wymioty, a teraz zaczyna go telepać.....na 11.45 mam lekarza, muszę lecieć sama z dzieciakami bo auto u mechanika (łaskawie łożysko w kole siadło) i nawet małż nie może nas podrzucić....jakoś damy radę

Maran u nas dziś zupka z ryżem i warzywami a potem chyba po naleśniku usmażę i już

miłego dnia!!!

edit. Mama masz trochę znajomych z dziećmi? słyszałaś coś może o pani dr Edycie Swat- alergolog z przeźmierowa??? bo czytałam o niej dobre opinie, albo może o innym alergologu???

Ostatnia edycja:
Paulinka - jak tam Danielek? Dałaś jakoś radę?

My dzisiaj sprzedaliśmy dziewczynki mojej mamie i odbieramy dopiero jutro wieczorem. Szkoda tylko że akurat jutro mój ślubny ma 24h dyżur, więc od 7 rano do 19 będę sama w domu :-( Ehhh... Odeśpię za wszystkie czasy XD

cześć babeczki ..niedawno z pracy wrócilam i wlatuję chociaż życzyć Wam dobrej nocy:)

Paula
nie znam tej pani doktor..

Sol
odeśpij jak możesz ;)

Maran
dalej pada u Was??u nas piękne słonko dzis było.

w ndz.jedziemy na Pomorze na rocznicę slubu moich rodziców .

ściskam na płasko ;)

paulinko - lepiej się śmiać - każdy wariat Ci to powie :) Zdrówka dla malutkiej :)

mama - nie odeśpię - dostałam fajną zabawkę do łazienki do czyszczenia silikonów :)
Miłego wyjazdu i szczęścia dla rodziców :)

Ostatnia edycja:
miałam odespać wstawanie o 6.30 przez cały tydzień i co :nerd:jak wiem ,że mogę pospać chociaż do 8 to nagle kuźwa o 7 jestem wyspana wrrrr

no nic-ogarnełam dół domu i z kawą zasiadłam..za godzinę z groszami do pracy lecę.

Sol dziekuję w imieniu rodziców:-)
a Tobie miłej zabawy ...tylko Ty i silikon...mmmmm :-D

udanego dnia kobietki :)

reklama
Sol i silikon w weekend?? ciekawe połączenie;))), nic nie chce mówić ale dopiero z kuchni wyszłam....a to obiad, a to sałatka, a to mycie garów....zmywarka zeszła na dalszy plan biorąc pod uwagę naprawę samochodu za 1400zł i 500zł na leki na dzieci w marcu.......

Mama a jakiegoś alergologa z Poznania może znasz albo mogłabyś polecić???

my dziś już bez gorączki tylko Maję w nocy gardło bolało

miłego dnia i udanego weekendu!!

Do góry