reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Maran
obraz już wisi ..teraz trza położyć kamień do końca i będą foty.

miłego wieczoru ewrybady:-D
mnie wczoraj mąż wymęczył,niedospałam i teraz już ziewam:sorry2:

reklama
dobry dobry

czas się brać za sprzątanie, muszę się wyżyć bo kot poharatał mi moje botki, albo pazurami albo zębami je gryzł, lewy but prosto na czubku.....mam ochotę go zastrzelić......
a sprzątanie to dobre lekarstwo na nerwa, potem skończę obiadek, po Daniela i do przychodni, niech pan doktor sam coś wymyśli na moje dzieci, bo mi ręce opadają

miłego dnia!!!

Witam,

Mama, śliczne te obrazy :tak:
A te ze storczykami, to juz w ogóle :sorry:

Paulina, udusiła bym kocurrra :sorry:

Bibinka, gdzie się podziewasz?

U nas w domu szpital. Choc poraz kolejny mam nadzieje, że to juz ostatni raz. Pogoda pięęęękna, a my w domu. No cóż... Nadrobimy jeszcze :)

Miłego weekendu :)

Ostatnia edycja:
mama - zamówione ale małż jeszcze o tym nie wie XD

paulina - my kupiliśmy 60 - mniejsza przy 4-os rodzinie to katorga - przyjaciółka ma - nie wyrabia ze zmywaniem XD - my też przerabialiśmy kuchnię: szafki, zlew, blat, bateria - warto było ;)

ewcia - zdrówka :)

A ja dalej dogorewam po antybiotykach - mam już serdecznie dosyć :/

witajcie ..

Ewa
mi te ze storczykami też się podobają ,ale ja mam kilka storczyków w domu i wystarczy :sorry:
zdrówka dla Was:tak:

Paula
współczuję z butem :confused2:niefajnie :baffled:

Sol
Ty jesteś dobra :-p
daj pikczera jak już zawiesisz swój obraz :-D

u nas już prawie końcówka-ledy w sypialni som,obraz wisi,kamień dosłownie na wykończeniu czyli ze 4 sztuki od góry do położenia,ale to będzie fala więc Tom jutro wytnie..
mam upatrzone w ikei firanki to przy nastepnej wizycie zakupimy..

byłam też na ogrodzie -wsadziłam w glebę mieczyki,tulipany i jeżówki ,pograbiłam i od razu ładniej:-)

w pracy miałam dzis makijaże głównie bo przecież babki na obiady z mężami poszły ,osiemnastki są .

miłego wieczoru kobietki :tak:

mama - miałam urodzinki, kasę zebrałam ... mi też się coś ładnego należy :) Większego szoka złapie małż jak przyjdzie fototapeta do naszej sypialni - takie fajne drzewo ... z ok 280 osobami na nim - taka mała genealogia naszej całej rodziny XD 3 lata zbierałam informacje - przeszłam przez piekło gadania z moją rodziną której nigdy na oczy nie widziałam a z moimi predyspozycjami antyspołecznymi to wyobraź sobie jak to wyglądało XD Ale pamiątka na całe życie i na następne pokolenia. Doszliśmy do 1885 roku. Tylko po kiego kiedyś się miało po 11 dzieci :( Przyznaję - sporo olałam ale 10 brat mojej stryjecznej prababki i jego dzieci mnie naprawdę już mało interesują XD

Spadam się doprowadzić do stanu używalności i spróbuję wyciągnąć moje marudy na spacer bo ładne słoneczko. Szkoda tylko że mila stwierdziła że ona nie lubi słoneczka i ona nigdzie nie idzie :/ Będzie wojna :/

dobry dobry

u nas wiosna w pełni;)))
weekend strasznie pechowy, w piątek u lekarza było wszystko oki z Danielem, osłuchowo czysty, gardło też, w sobotę wieczorem kaszel, wymioty, biegunka, niedziela to samo, IP i antybiotyk....dziś w końcu bez wymiotów, ale całe mieszkanie do sprzątania, pościele poprane, tylko kołdrę muszę do pralni oddać, nie wiem co z dywanem przy Daniela łóżku, niby mały ale dobrze zabrudzony był, spłukaliśmy go z mężem ale nie wiem czy jest sens prania tego, nie mam jakoś na to ochoty......do tego mało spania, bo czuwałam czy przez sen nic się nie zdarzy, no i do tego małż wczoraj na szkolenie pojechał...

miłego dnia koleżankom!!!

paulinko - zdrówka dla młodego. Niestety teraz takie wirusówki panują że szkoda gadać.

W tym roku muszę Urząd skarbowy po główce pogłaskać - pobili swój własny rekord. PIT złożyłam 1.03 - dzisiaj już dostałam pieniądze z nadpłaty. o_O
Jest która z Katowic żeby dać się w piątek na herbatkę wyciągnąć? Bo będę miała ok 3 godzin dla siebie zanim nas znajomi odbiorą :)

reklama
Dzięki kobietki za życzenia zdrówka, dziś dzień jak na razie na czysto, w nocy dostanie 4 dawkę antybiotyku więc wierzę,że już z górki mamy;))

biorę szałaputy do kąpieli i do spania, może po 20 małż powróci

Do góry