reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Maran
ja szukałam w turkusie..ale faktycznie wzorów i kolorów cała masa..

miałam panią na masaż ..za chwilę mam hybrydy i wleciałam z kawką ,ale widze ,że babeczki zajęte domowo bo cisza...

u nas słonko-wczoraj wicher cały dzień a dzis piknie:cool2:

dobry dobry

Mama taki obraz mi by do salonu pasował bo mam dodatki w turkusie właśnie, a turkus ciężko upolować:-D

a my prychcimy gołąbki, kiepski wybór jak na ścisły post, ale miałam już mięso rozmrożone jak mi się przypomniało o poście, będą na jutro a dziś zupka z wczoraj:-D

pogoda dziś do nas wróciła bo na balkonie w cieniu 15st.;)))
dziś kolejny pracowity dzień, zaraz obiadek, po 14 po Daniela, podwieczorek dla łobuzów, trening i allegro czas kontynuować, 10 marca blisko a wtedy jest najlepszy ruch:-),

miłego dnia koleżankom!!!

mama - jak twój będzie jeszcze kamieniem obstawiony to będzie boski efekt :) Ja właśnie zmolestowałam mojego na te kruki między górami XD Tylko jeszcze muszę ścianę wymierzyć :)

małżuś mi herbatę z cytrynką robi, jeszcze mam prasowanie nad sobą do zrobienia, ale średnio mi się chce....

a my się naciągamy na zmywarkę, pal licho samą zmywarkę, dochodzą jeszcze inne koszty, trzeba dobrze pokombinować;PP

paulina - zmywarka rzecz świetna :) Ja męża naciągnęłam w zeszłym roku - uwielbiam ją :) Ja prasowanie olewam, mam dość :p

Sol też bym chciała olewać prasowanie, ale jak na razie moje cudaczki mają AZS i tak ku pewności by mniej ich wysypywało prasuję
a co do zmywarki to myślimy od dłuższego czasu, myślimy o bosch 45cm, ponoć bardzo cicha:-), tylko trzeba by szafkę przerabiać i nowy zlew, baterię kupić

dobry dobry

co tam u koleżanek słychać??

ja kolejną noc spałam nasmarowana vickiem i chyba coś mi lepiej, Daniel skończył brać bactrim i dalej kaszle i smarka, to już prawie 3 tydz., ręce opadają, osłuchowo niby czysto, Maja smarka i lekko pokasłuje....żyć nie umierać normalnie

ale za to pogoda wiosenna jakby wracała więc będzie super, jeśli plany się spełnią to w sobotę przyjedzie moja siostra i zostanie do poniedziałku, w sobotę z mężem skoczymy chyba do ikei a w niedzielę małż jedzie znów na szkolenie, dobrze,że siostra chociaż ze mną będzie:-)

miłego dnia koleżankom!!

hejka

ja dzis o 8.15 w prac i dopiero usiadłam ..
przyszedł mój cudny obraz wiec dziś wieszamy :-D

Paula
u nas też dziś w miarę pogoda..słonka nie ma ,ale jest ciepło.

Sol
czyli zamawiasz kruki???:-p

reklama
Do góry