reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Ewcia - tylko się cieszyć że u dentysty nie bolało :-)

Paulinka - też wolę nie smęcić bo bym musiała swojego chłopa zabić XD

Wg. opakowania z farby jestem intensywnie czerwoną blondynką... ładna czerwień/wisienka wyszła XD A jak mi spłukała farbę i siadłam przed lustrem z jeszcze mokrymi włosami to obie miałyśmy stracha - odrosty były żywo marchewkowe o_O XD Na szczęście nie mam marchwi na łebku :) Ale strach był XD

Miłego dnia :)

reklama
witajcie ...
siostrę z mężem i córką miałam w gościnie od piątku + praca dlatego nie miałam jak wpaść ..teraz po śniadaniu wyjechali (jadą na Pomorze) więc wleciałam z kawką .

Marcepanek
:szok: witam i rozgośc się -a jakżę :)) pisz co u Ciebie-jak pczytasz wątek to zobaczysz ile tu zmian :tak: się babeczki porozmnażały ,niektóre w połowie ciąży są ..dzieje się ..
jak Twoje słoneczka ??

Ewa
dobrze ,że nie bolało-oby każda wizyta u stomatologa tak wyglądała :-p

pozdrawiam wszystkie i miłej niedzieli-choc patrząc za okno doliny można dostać -u nas pada od wczoraj,grad i deszcz + wicher--> cały "przyjemny"pakiet :sorry::eek:

dobry

Mama z naszej strony Poznania też lipa z pogodą, choć jak dla mnie to nawet dobrze,bo serce mi nie pęka, że możemy gdziekolwiek wyjść;))

Marcepanek hej hej, co tam u Ciebie??

gulasz się dusi, kasza ugotowana, małż na uczelni, a my chyba wychodzimy na prostą, ten tydzień był straszny, Daniel i Maja z zapaleniem oskrzeli + biegunka i wymioty.......oboje skończyli antybiotyki, jutro na kontrol, mam nadzieję, że ten mały kaszel co im został szybko minie

miłej niedzieli koleżankom!!

ło losie Paula to u Was przeprawa chorobowa była ...współczuję i zdrowie dla dzieci ..
u nas chyba D.ma zapalenie ucha :confused2:po południu ma przyjechać lekarka do nas ...ten tydzień co minął miałam sredni w pracy ,ale na ten mam sporo zapisów na zabiegi i nie moge odwołać babeczek.
no nic-czekam co bedzie po wizycie-czy to zapalenie czy może szóstki zęby Mu idą..

u nas dziś kurczak pieczony,ziemniaki z koperkiem i surówka z kapusty kiszonej.

Witam,

Mama, jak po wizycie?

Paulina, współczuję. Oby kaszel przeszedł. U nas po antybiotyku utrzymywał się jeszcze 5 dni. Odpukać, od wczoraj można powiedzieć, ze jesteśmy zdrowi.

Marcepanku, witaj! Co u Ciebie? Jak Dzieci?

U nas także pogoda okropna... Wieje, pada... Ja chce to ciepełko co było w piątek i czwartek :-p

No i Kochane jestem po połówkowym :tak:
Maluszek zdrowy, wszystkie narządy i pomiary w jak najlepszym porządku. Blizna po cc także :tak: i w ogóle Maluch waży 390g :szok: normalnie mały klocuszek się nam szykuje:-D
No i...szykuje się nam kolejny Synuś :-D jestem przeszczęśliwa, a K już nie wspomnę jak duma rozpiera :-D

Ewa
super ,że tak zdrowo synek rośnie-cieszę się z Tobą !! gratki dla K :tak:
najważniejsze zdrowe dzieciątko -można odetchnąć :)
u nas po wizycie w miarę -zbadała i stwierdziła ,że to początek zapalenia ucha-przepisała dicortineff krople do uszu i pulmeo syrop...poza tym antybiotyk,ale to mam wykupić i podac dopiero jesli wystąpiłaby gorączka -a On nie ma więc oby te 2 leki pomogły i zapalenie przeszło bokiem ..trochę mi dzis płakał w dzień a On raczej wytrzymały jest więc musiało Mu nieźle dokazywać to uszko...

ja z nalewką :-p
miłego wieczoru-u nas wicher słabnie ..

Wróciłam - 3 dni bez dzieci - raj na ziemi XD 24h picia procentów, grania w bilard, kręgle i na gitarze o 2 w nocy XD Wróciły wspomnienia :)
Zdrówka dla wszystkich :)

dobry

Ewcia gratki drugiego synusia i niech dalej rośnie tak ładnie i zdrowo;)) ja się nigdy nie nacieszyłam maleństwem przy porodzie bo Danio miał 4200g a Maja 3700g;)))):-D,

Mama zdrówka dla D. oby zapalenie ucha szybko się wyleczyło, choć u nas kończy się zazwyczaj na antybiotyku.....ale u nas to u nas:-D

właśnie sprawdziłam wyniki rekrutacji i mała się dostała do Daniowego przedszkola!!! ale to od września, jak ja wytrzymam do września???:-)dziś ma taki humor że tragedia, o 2 w nocy przyszła do nas że chce siusiu a potem jęczała by jej bajki włączyć.....więc suma sumarów jest niewyspana.....
pojawiło się też kilka fajnych ofert pracy ale mam dylemat bo jak mam się starać do pracy jeśli oni są non stop chorzy?? co ja zrobię na okresie próbnym??? ech, ciężkie jest życie mamy.....

trochę u nas dalej wieje, chociaż pranie mi szybciej na balkonie wyschnie;))

miłego dnia!!

reklama
Do góry