reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Ewa
no jeszcze troche i koniec remontu-zacznie sie ogród :-p
zdrówka dla synka!
kiedy masz połówkowe?

Sol
zdrowia i dla Ciebie ..

pozdrawiam wieczorkiem .dzieci w łózkach ,ja wybrałam obraz do sypialni a mąż teraz kładzie kamień w sypialni..

reklama
Mama, dziękuję.
Ogrodu, to ja każdemu zazdroszczę :-D :-p
i nie ważne czy robienie w nim czy siedzenie :-D
Połówkowe mam 14go marca :tak:

witam się ..

Ewa
no to już &&& czymam za 14 co by się dzidzia ładnie pokazała z płcią i dała pobadać wszelakie organy.

my mamy ogród praktycznie skończony ,ale zawsze wciskam w glebę roślinki cebulowe-tulipany,mieczyki-a teraz własnie sie to robi więc na dniach trzeba wsadzić.

u nas wicher jakis taki nie miły :baffled:
miłego dnia:tak:

Witam,

Mama, a potem wiosną/ latem pięknie kolorowo :tak:
Wygram w totka, to też będę miała ogród z tarasem :-D

Ciekawa jestem czy się pokaże, bo przy każdym usg Maluch krzyżował nogi :-D
Choć mam przeczucie na chłopczyka :tak:
Zresztą już zwracam się jak do Niego :-D
2 razy moje przeczucia się sprawdziły ciekawe jak teraz :-)

Miałam opory przed podaniem Mikołajowi antybiotyku, ale wieczorem stwierdziłam, ze dobrze, ze doktorka nam go przepisała. Wieczorem znów gorączka się utrzymywała, a ma ją od piątku w nocy, no i do tego jeszcze gorzej zaczął kaszleć.

Miłego dnia!

dobry

Ewcia dużo zdrówka dla Was, u nas tylko smarkanie, mnie za to jakiś kaszel bierze, dziwne, nawet kataru nie mam,ale to i tak nic, biedny Twój synuś, nie może wyzdrowieć do końca, zdróweczka jeszcze raz!!!

mi też się marzy dom z ogródkiem i piękną trawą gdzie można na bosaka biegać a potem usiąść na tarasie i wypić kawkę.....echhh rozmarzyłam się......na razie biorę się za balkon, chcemy zamontować ławeczkę do siedzenia, muszę iglaka przesadzić do osobnej donicy a w dużej donicy wysadzę turki albo bratki, takie kwiaty, które dzielnie znoszą każdą pogodę;)))

zupka się gotuje a my sobie siedzimy

witam I ja
Ewcia zdrówka dla Mikolaja... biedaczek sie napeczy teraz...
Mama fajnie tak dla siebie robic co... ? ;)
Ja mieszkam obecnie w apartamencie we=iec tez ogrodu nie mam, ale za to ciepło bo tu maja takie budownictwo, że ściany z regipsu I nic nie ocieplone z zewnątrz a jak wiatr hula to zimnisko jak nie wiem... mieszkalismy 5 lat w domku to fakt było fajnie bo ogród, ale od jesieni do wiosny jak tu wiatry to zimno było...

pozdrawiam wszystkich I ide dalej lodówke rozmrazać bo oszaleje z nią chyba... wrrrrr

mama - piękne te tulipany, i w niespotykanym kolorze :) a małż na przyjemności będzie musiał poczekać bo jak na złość @ mi przylazła XD
Zaczęłam sobie przeglądać sama te obrazy - F000287F170100 z tym numerkiem by mi idealnie pasował do salonu - jest klimatyczny XD

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry