reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam,

Ewelinka, nie strasz, bo się nie boję :-D

Mama, niestety, dziś kolejna wizyta u lekarza czeka mnie z Mikołajem, bo antybiotyk nie pomógł... A u mnie zostały zawalone zatoki.

U nas pogoda cuuuudna :tak:
Zastanawiam się czy młodego z 20 minut nie przewietrzyć...

reklama
padam na twarz jako słomiana wdowa, małż niedługo dojedzie na miejsce, a wraca dopiero w niedzielę wieczorem, dzieci trochę marudziły za tatą

pogoda się kiepsko zapowiadała a tu nagle w cieniu na balkonie było 13 stopni!!!Maja pół przedpołudnia poszalała z kotem na balkonie, kiedy ja prasowałam, potem pobiegłyśmy po Daniela i było super cieplutko:-) szybka ta wiosna:-)

a rano trzeba się szybciutko pozbierać bo gonimy do przedszkola no i na pocztę główną, bo awizo w skrzynce było, zamierzam się jutro zabrać za pieczenie, może tarta z orzechami bo trochę ich mam i szkoda, by leżały, no i ciasteczka maślane i owsiane dla dzieci???:-)

U nas kolejny dzień remontowy, narobiłam się potwornie.. ale przynajmniej idzie wszystko do przodu. Jeszcze mamy potworne problemy z gazem. Dziś pojechaliśmy na 8 rano na mieszkanie, chlodno, wiadomo nie ogrzane. Mała z nami. I wyobrazcie sobie, ze gosć niby byl ale ja nie wiem gdzie on pukał ale chyba sobie w łeb, zostawił notke, że nas nie było :wściekła/y::szok:
I co? :wściekła/y: teraz najszybciej ktos przyjdzie wyzerowac licznik, czyli ichni duzy minus w poniedzialek :wściekła/y::szok: i to miedzy 8 rano a 8 wieczorem. A co my cholera zycia nie mamy? mala do szkoly na 8 potem ma zajecia, zwierzaki etc. Wychodzi na to, ze bede musiala caly dzien przesiedziec tam y mąż mógł małą odebrać czy cokolwiek :wściekła/y: jestem strasznie zła..
A tak poza tym, to już coraz więcej zrobione i to poprawia humor i motywuje do dalszej pracy :-D

hello!
u Nas dziś pochmurnie,coś na deszcz się zapowiada;/. wczoraj mieliśmy niezapowiedzianych,ale miłych gości.czasem takie wizyty są najfajniejsze:tak:

mama jak tam dzisiaj w pracy,prąd "wrócił"??mam nadzieję,że ból barku wreszcie minie.tez tak kilka razy miałam i przechodziło dopiero po miesiącu;/.

lilith gratki synka:tak:.nie przemęczaj się w tych remontach!najważniejsze,że prace idą do przodu,a problemy zawsze się zdarzają-oby tylko przejściowe:tak:

ewcia jak się czujecie???

maran Majowe oczka wyleczone?

paula to ma życzenia Twój synek,he he:-).siostra niechętna do zabawy w lego?no tak,z dziewczyną,to nie to samo:-p

dobry dobry,

od samego rana biegamy wszędzie z Mają, był płacz bo chciała bidulka w przedszkolu zostać....dopiero wytłumaczenie że nie ma kapci i plecaka pomogło...oby się dostała do przedszkola...

na balkonie mam 12 st. a lekko się chmurzy:-)

biorę się za ciasto na ciastka i na tartę, miłego dnia!!!

Hej - ja tylko przelotem żeby nie zarazić :p Mam zapalenie oskrzeli, zapalenie krtani i strun głosowych - czuję się jak śmierć na chorobowym a na dodatek jestem sama z dziewczynkami bo małż poza domem na 60h :/

LILITH - chyba dobrze doczytałam że chłopak będzie - gratki :-)

Zdrówka wszystkim życzę :)

dobry dobry

jak tam kobietki po weekendzie??? u nas była totalna wiosna, do tego stopnia,że kurtkę wiosenną nosiłam:-), dzieciaki dały trochę popalić samotnej mamie więc raczej nie miałam natchnienia na bb....ale małż wrócił wczoraj wieczorem i było już lepiej,
Daniel nam mocniej pokasłuje, po południu mam lekarza, zobaczymy co tym razem mamy;))

hello!
u Nas tez piękna pogoda w weekend była,także trochę na dworku posiedzieliśmy. w nocy mnie gardło drapało,także czosnek i cytryna z miodem idą w ruch!dziś Alutka ma bal przebierańców,także rano było szykowanie,że ho ho:-)

paula oby nic poważnego Daniela nie dopadło.niby ładnie i ciepło,ale pogoda nadal zdradliwa.

miłego dzionka zyczę:tak:

czesc
u nas z Maja juz zupełnie dobrze za to Ala kaszle "I tak w kolo panie pierdoło" jak to mówiła jedna starsza Pani ;)

pozdrawiam wszystkich serdecznie

reklama
Witam się. Z pracy wyszły nici, jestem zła :/ Ale to nic, załatwiłam pełno rzeczy dzisiaj i wracam do żywych. Mimo wszystko lubię poniedziałki :)

Do góry