reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Paula
zgadza się ,u nas też pięknie :))

Ewelinka
suwaczek widze jest ;-)

u nas po kolacji,dzieci bajkę obejrzą i do spania.
komu kabanosa???:-p

reklama
nasze dzieci usypiają, małż chce potem jechać na zakupy i zrobić chili con carne, weźmie trochę do pracy i będziemy mieć jutro do pracy, ale dla dzieci będzie zupka pomidorowa:-), najważniejsze że najcięższe rzeczy kupi on i przytarga:-)

Mama super,że narożnik już ładnie stoi;))

maran - jest boskie, ale trzeba się naprawdę pilnować żeby nie przeholować - bardzo szybko można się tym okrutnie sponiewierać :-) A ja pędzę własne sake więc robię zazwyczaj pod siebie - takie 18% i słodkie klarowne. Bo to z osadem ... jakoś mi nie bardzo podchodzi :-)

mama - oj sponiewierałam XD ale warto było - kaca po niej nigdy nie miałam XD

Mam szpital ciągle w domu i zaczynam mieć dość. Miałam pochodzić za pracą wczoraj, Emila się marudna przez ucho zrobiła i takiego wałka a sobie wyszłam... No nic - czekam na odpowiedzi z kilkunastu miejsc.
JA CHCE DO PRACY - WYJŚĆ Z DOMU A NIE CIĄGLE SIEDZIEĆ Z DZIEĆMI - PRZECIEŻ TAK TO ZWARIOWAĆ MOŻNA :-(

Mama ślicznie !!

Wczoraj byłam w Man na tych YV. Dziewczyny co chwilkę bym płakała.. to było takie wzruszające, tyle dzieci śpiewających i gdzieś wśród nich moje duże maleństwo. Coś pięknego.
Ale oczywiście nie mogło być idealnie, nie dość, że wyjechałam duuuużo wcześniej bo prawie 3 godziny to i tak się spóźniliśmy bo jakiś wypadek bbył i utknęłam na autostradzie na prawie 2 godziny
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
A po, gdy wypełzli wszyscy a ludzi było od groma windę wyłączyli i zapierdzielałam na nogach na samą górę parkingu na dach
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
na przedostatnim piętrze normalnie wysiadłam i tak mnie szarpać zaczęło.. nie wiem jakim cudem się wczołgałam..
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Tak czy siak moje dziecie zachwycone, jedzie w przyszłym roku, już zapowiedziała.
Dziś nie mogliśmy wstać [ byliśmy w domu przed 24 ] a jeszcze młoda ma basen i tańce, a to też nie pod domem bo dojazd trwa jakies 20-30 minut a w godzinach szczytu dłużej..
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
damy radę
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

A teraz lecę czytać co naszkrobałyście :tak:

Aaa Paulina umów go szybko..
Nie wiem czy tak jest przy każdym, ale zaleca się, by koty kastrować nim zaczną oznaczać teren, bo jak już raz się tego nauczą to będą to robić już nawet po zabiegu.. U nas tak 3 facetów szybko poleciała bo smrodu i znaczenia bym nie wytrzymała a nie łatwo to umyć.. w dodatku nie widzisz tego zawsze. Kup sobie mała, tanią lampkę na ultrafiolet i przejedz nią mieszkanie, życzę by nie było plam :*
Jest też druga teoria, że lepiej poczekać aż dorośnie, by dobić najwyższej dawki testosteronu bo niby może niedorosnąć, nie wierze w to. Szczególnie patrząc na moich facetów.

Ostatnia edycja:
dobry!!!

wyszłam z dziećmi na spacer po 10 i dopiero wróciliśmy, wiosna u nas;)))

Lilith kot zapisany na 11 do weta na ciach ciach, ja to wolę zrobić teraz, nasza wet też ma taką teorię:-), a to co znalazłam w łazience to było obok kuwety i małż ma teorię,że kot mógł nie trafić, raz mu się to też zdarzyło:-D
super, że występ córki udany:-)

chili con carne wyszło mniam, mniam, dzieciom zaraz rosół przerobię na pomidorową i na 15.30 mamy laryngologa a na 16.30 dentystę ufffffff znów latanina.......

Sol podzielam Twoje zdanie, też bym się wyrwała do pracy, dosyć chorowania, chciałbym pogadać z kimś twarzą w twarz nie tylko o batmanie czy o peppie:-D, ale pocieszam się tym, że to jest taki jedyny moment w życiu kiedy dzieci są małe, prawdopodobnie nie odwdzięczą nam się nigdy za to,że byłyśmy z nimi w każdym momencie ale serducho matki rośnie kiedy widzi szczęśliwe dzieci, pal licho zdarte gardło:-D

wlatuję wieczorową porą:-)
pogoda u Nas dziś piękna,a pół dnia spędziliśmy w aucie,trochę spraw do załatwienia było.Ala dziś w przedszkolu 2-gi dzień po feriach,póki co luzy były,bo Pani na zwolnieniu,ale jutro wraca,także dziecię niezadowolone:confused:
coś widzę,że na wspominki się Wam zebrało:tak:.fajne czasy kiedyś były,ale ale - teraz też jest dobrze:tak:.wiadomo,gdyby człowiek miał kiedyś ten rozum co teraz...:-)
mama nadal zdrówka życzę:tak:

ewcia piękny termin masz,niech dzidzia zdrowo rośnie:tak:

paula ojjjjj,szaleństwo było w weekend,super:-D.jak tam kot???

sol widzę,że specjalistka od sake jesteś:-).powodzenia w szukaniu pracy!

lilith gratuluję zdolnej córy:tak:

biorę książkę pod pachę i pakuję się do łóżeczka.dobrej nocki:tak:

reklama
bibinka - chyba w jej piciu XD

Emilka mi nadal marudzi o ucho - nie ma temperatury ale budzi się w nocy z płaczem :/ Spadam z nią do lekarza :(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry