Mama ślicznie !!
Wczoraj byłam w Man na tych YV. Dziewczyny co chwilkę bym płakała.. to było takie wzruszające, tyle dzieci śpiewających i gdzieś wśród nich moje duże maleństwo. Coś pięknego.
Ale oczywiście nie mogło być idealnie, nie dość, że wyjechałam duuuużo wcześniej bo prawie 3 godziny to i tak się spóźniliśmy bo jakiś wypadek bbył i utknęłam na autostradzie na prawie 2 godziny
A po, gdy wypełzli wszyscy a ludzi było od groma windę wyłączyli i zapierdzielałam na nogach na samą górę parkingu na dach
na przedostatnim piętrze normalnie wysiadłam i tak mnie szarpać zaczęło.. nie wiem jakim cudem się wczołgałam..
Tak czy siak moje dziecie zachwycone, jedzie w przyszłym roku, już zapowiedziała.
Dziś nie mogliśmy wstać [ byliśmy w domu przed 24 ] a jeszcze młoda ma basen i tańce, a to też nie pod domem bo dojazd trwa jakies 20-30 minut a w godzinach szczytu dłużej..
damy radę
A teraz lecę czytać co naszkrobałyście
Aaa Paulina umów go szybko..
Nie wiem czy tak jest przy każdym, ale zaleca się, by koty kastrować nim zaczną oznaczać teren, bo jak już raz się tego nauczą to będą to robić już nawet po zabiegu.. U nas tak 3 facetów szybko poleciała bo smrodu i znaczenia bym nie wytrzymała a nie łatwo to umyć.. w dodatku nie widzisz tego zawsze. Kup sobie mała, tanią lampkę na ultrafiolet i przejedz nią mieszkanie, życzę by nie było plam :*
Jest też druga teoria, że lepiej poczekać aż dorośnie, by dobić najwyższej dawki testosteronu bo niby może niedorosnąć, nie wierze w to. Szczególnie patrząc na moich facetów.