reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Ewcia mama duzo duzo zdrowia dla Was....
U mnie bez zmian maz w pracy pewnie do 20-22 a ja z dziewczynkami... bylismy na spacerze, teraz one tv ogladaja a ja na bb wpadlam... u nas to prawie kazdy dzien taki sam...:zawstydzona/y:

reklama
Maran
dziekuję :)

na wspomnienia mnie wzięło ,aż mam łzy w oczach-pamiętacie ??
"Mówili na nią Słońce" - Robert Rozzi Rozmus - YouTube

pamiętam jak byłam wtedy na dyskotece-bo wtedy były dyskoteki a nie imprezy czy jak tam teraz zwą ..
miałam 17 lat ......czemu czas aż tak szybko leci ...żal tego życia jak tak przelatuje...tyle wspomnień,tyle ludzi mi bliskich juz odeszło

dziś mam 35 i to jest masakra ,że już tyle przeżyłam i wciąz mi mało ..jakby to było wczoraj a to 18 lat minęło ...jak reszta zycia tak zleci to zaraz w depresję wpadnę ....

Mama pamiętam tą piosenkę mimo iż to nie czasy moich dyskotek. Uwielbiam ją.. przypomina mi inne czasy, trochę smutne bo już na pewno nie wrócą ale przyjemne.. czułam się wtedy tak dobrze.. :-(

Lilith
smutne kurka ,że tamte czasy juz nie wrócą :sorry:
cieszę się ,że miałam takie dzieciństwo i taką młodość bo jak patrzę co jest teraz ...co będą miały moje dzieci to ...:-(
ależ mnie na wspomnienia wzięło-za długo leżę........

mama I ja pamietam... tez nie wiem kiedy ten czas tak poleciał TY 2 lata ode mnie starsza wiec nie wiele - mam brata w Twoim wieku ;) I też pamietam ja z dyskotek bo wowczas zaczynałam na takowych sie pojawiać, aaaaaaaaa I jeszcze z internatu to pamietam jak nie raz leciało na liscie przebojów... w ogóle to w szkou jestem jak myśle o przeszłości... kiedy to tak szybko poleciało....?! najbardziej chyba odkąd mam dzieci... I też mi szkoda, ze ten czas tak szybko minął bo fajne to były czasy a te nasze dzieci co za młodość bedą mialy...? ja biegałam z koleżankami pod domem, nikt nie slyszał o pedofilach I innych patologiach a dziś nie wypuścilabym moich samych nawet na 5minut bez nadzoru...

Maran
ja jak sobie powspominałam te moje miłości na babcinych wakacjach...
te biwaki szkolne,ogniska
praktyki w szkole wyjazdowe na 3,4 tygodnie latem...Matkooo jak to wtedy cudnie było-nie wspominając o mentalności ludzkiej..

pamietam jak z kartkami za kawą i czekoladą stałam ..jak sklepy były zamykane w piątek od 15.00..jak w tv prawie ciągle była przerwa i tylko wiadomości i 1 bajka była..
i czy bylismy nieszczęsliwi....NIE ..latało sie po podwórkach z innymi dziećmi ,brudnymi łapskami jadło świeżo nasmażone gofry czy naleśniki ,miało się bazy na drzewiei bawiło w podchody..zimą jeździłam na zamarzniętym jeziorze :-D
te czasy teraz w ogóle mi sie nie podobają ..
tylko JA
MI SIĘ NALEŻY
JA,JA,JA.......

ehhhhhhh se ponarzekałam :sorry::baffled:

mama u mnie tak samo bylo,niemyte truskawki z krzaka brudnymi lapami, po zamarznietyj jeziorze też smigalismy a w lecie plywaliśmy I tez były bazy na drzewach hehehe widze, że wszystko tak samo, nawte pamietam te kartki jak z mama po cukier nie raz staliśmy bo na głowy wydawali I nie dość, że kartki były to kazdy po kg dostawał wiec całe rodziny w kolejkach stały ;)
Dzieciaki spią a ja przed komperm... męza dalej nie ma ;(

spijcie słodko kochane :*

mama
zdrowia co byś jutro wstała jak nowonarodzona :)

Maran
dzięki ..
mąż podał nalewkę-48% ..troche mnie sponiewierała,więc zachowując resztki godności idę :-D żeby czasem gupotuf nie pisać :-p

paaa do jutra ;)

mama - wypominając stare czasy też bym się chętnie upodliła patrząc na to co jest teraz. Poobdzierane kolana, siniaki, czy pasek na dupie bo się wróciło po 22 do domu mając 7 lat - to były normalne czasy, teraźniejsza rzeczywistość bardziej koszmar przypomina niestety. Idę się upodlić sake, a co XD

Dobrej nocy :)

reklama
HEJ,
u mnie stresu ciąg dalszy :sorry: Niby z psiakiem lepiej - pije sam wodę, wymiotów nie ma - jakby lepiej się zachowuje, ale...no właśnie - 5 dzień, jak nic nie je...nie możemy go zmusić, żeby jadł. Podstawiam mu pod pyszczek dość często mięsko gotowane i nie chce...próbowałam z karmą, chlebem, ryżem...nie tknie. Wiem, że u psiaków głodówki 3-dniowe są ok, ale to już 5 dzień bez pozywienia. Martwię się, że nam się psiak zagłodzi...jeżeli dziś nie ruszy niczego - jutro wizyta u weta...ech...serce mi pęka...

MAMA - ja już raz przechodziłam śmierć psiaka...na moich rękach odeszła najwspanialsza suczka na świecie...do tej pory ją wspominamy...
Próbowałam z siemieniem lnianym, ale mój pies nawet na to nie spojrzy...a z nim taki kłopot, bo on ma adhd po pańci, więc i do paszczu siłą niczego mu nie włożysz :sorry:
Piosenkę pamiętam doskonale - mam z nią tyyyyle wspomnień, których nie będę tu wylewać :-D Dla dobra wszystkich ;-) Kiedyś były inne czasy, ale dziś też nie jest najgorzej - nie możemy narzekać. Wiadomo - zawsze mogłoby być lepiej, ale...jest dobrze i nie trza psuć - jak to mawia mój Papcio :-D Ale z miłą chęcią, wróciłabym choć na jeden dzień do dzieciństwa!!! Ale trzymajmy się teraźniejszości - łapmy każdy dzień i wyciskajmy z niego maximum przyjemności! :-D
PS> Zdrówka życzę :-*

EWCIA - że też każesz na siebie tyle czekać!!! PHI! ;-) Ty tam czasem nie choruj Słońce! Trzymaj się dzielnie! :*

Ostatnia edycja:
Do góry