reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry dobry

kurka coś obolała dzisiaj jestem, chyba mnie weekend jeszcze trzyma:-D, byliśmy na zakupach, Daniel definitywnie powraca jutro do przedszkola, mam dość na razie jego "genialnych" pomysłów, w poniedziałek wzięli z Mają, z pojemnika makaron nitki, i tak siedzieli z makaronem w garści pod stołem i jedli....makaron był wszędzie, dziś rano zastałam okno w kuchni wymazane jogurtem.......a na koniec spacerku Maja wyrżnęła na kolana i ręce w kałużę błotną, mam dziś co robić jak nic...a jutro mam gości!!! jeszcze placek do zrobienia!!!

jedynym pozytywem jest notka od administracji i nadpłata na 300zł, czynsz w tym miesiącu tylko 180zł!!!!! bosko!!!!;)))) może gaz do przodu nadpłacimy?? potem dopiero byśmy musieli w maju płacić a tak to spokój;)))

yyyy, lecę do obiadu i sprzątania, do usłyszenia!!!! no i miłego dnia, pogoda dziś piękna!!

reklama
Hej,

MAMA - narożnik prezentuje się znakomicie! I to kocisko na ścianie, dodaje pikanterii temu miejscu :-D:-D:-D

że tak powiem :cool2:.......:-D
cześć kochana ;)

Paulina
leć i kup coś dobrego ..a potem sie podziel :-D
ja muszę wytrzymać do końca ferii bo w szkole wolne to wolne-przedszkole ma dyżury a szkoła nie...

Maryyyylak ??????????????????

Jos????????????????

Ewa???????????????

Bibinka
dzięki.nadal połamana jeste-teraz trzyma lewa strona,ledwo mani i pedi robię ...boli okropnie :baffled:

Sol
jak nastrój?

miłego dnia-u nas wiosny ciąg dalszy :-p

dobry wieczór,

posprzątane, 3 bit zrobiony w lodówce, upiekłam też ciastka maślane z dziećmi, byliśmy pojeździć też na hulajnogach i padam ze zmęczenia....małż dopiero z pracy wrócił......

Sol nic nie lepiej u Was??? trzymam kciuki aby sytuacja się szybko zmieniła na lepsze!!;-)

witam ..

Sol to strach podchodzić do Ciebie ...poprawy sytuacji życzę :tak:

Paula
i jak ciacho-dobre:-)bo ja tu talerzyk podstawiam :-p

dzwoniłam do lekarza bo masakra z tym bólem,ale nie ma miejsca na dziś ...zapisał mnie na jutro na 13 i to do pediatry:blink: byłam w aptece coś wysępić ,ale babka powiedziała ,że skoro nie działa to co biorę to już tylko leki na receptę wchodzą w grę ..
tak więc dziś jeszcze muszę się przemęczyć ..
ale licze do do ndz.mi przejdzie bo mam szkolenie w ndz.i chce w nim czynnie uczestniczyć a nie tylko patrzeć :baffled:

miłego.

Od wczoraj po cichu ryczę bo nie wiem co mam już robić. Problemów dochodzi w postępie geometrycznym i jestem już na skraju załamania nerwowego. Szukam pracy - już gdziekolwiek, na jakąkolwiek umowę żeby mieć na chleb na przyszły miesiąc. Mam już dość. Tylko dzieci trzymają mnie przy życiu :(

dobry????

Sol co się dalej dzieje??? pisz kochana, nie poddawaj się!!!

Mama rzucam placuszkiem do Ciebie, dzisiaj jeszcze lepszy;))

wczoraj się gościłam z koleżanki a dziś byłam złożyć dokumenty do przedszkola dla Majki

chwila relaksu teraz;-)

cześć dziewczęta!
u nas trochę chorobowo,Ala od wczoraj ból gardła,małe zimno na ustach,także dziś u pediatry byłyśmy,żeby w weekend problemu nie było.wpakowałam ją do łóżka,leki przeciwwirusowe+domowe sposoby i mam nadzieje,że się na dobre nie rozłoży.tak to jest,jak Pani poszalała i w taka zdradliwą pogodę przegoniła dzieci 2 h po dworze:sorry2:.ja wcinam czosnek,miodek i cytrynkę:tak:

mama biedaku,mam nadzieję,że lekarz jakieś konkretne leki przepisze,zdrówka życzę i obyś mogła na szkolenie w nd spokojnie jechać:tak:

sol jak dziś nastrój???ehh,są takie chwile w życiu,kiedy wszystkiego sie odechciewa...oby nadeszły lepsze dni dla Was,&&&&!

paula drugi przedszkolaczek Ci rośnie,czas leci,co:tak:?

a gdzie reszta babeczek???

reklama
czesc
jestem I ja
robilam faworki od rana I jak głupia nasmażylam dlatego cała miche zadpoadje bo nie wiem kto to zje u nas w domu... ja za bardzo nie moge, a dzieci nie dadza rady tyle zjeśc, Ala jeszcze w szkole wiec nawet nie wie, ze są ale jak wróci to sie ucieszy bo ona łasuch mały :) wczoraj była pierwszy raz u dentysty na przegladzie :) Pan pochwalił, ze ząbki ma sliczne wiec Ala zadowolona myć chce co chwile ;) Maja szalej I tyle co u mnie, nic nowego w sumie wiec nie ma co pisać ;)

milego dnia, pozdrawiam serdecznie wszystkich

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry