reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
witam weekendowo:tak:

my z Alą już po kinie,przy okazji sukieneczka i bluzeczka kupiona:tak:.jak się wychodzi z dzieckiem,to zawsze są jakieś koszty dodatkowe:-D

maran lubię takie kompozycje z kamyczkami w szkle:tak:.można też włożyć węża z lampkami-takimi na choinkę- i wieczorem zaświecić:tak:

ewcia witaj:-):-). ale Ten Twój synuś już duży,czas leci:tak:.zdrówka dla chorowitka! może uczulony na coś jest???

Monari serdecznie gratuluję :-D

Miłego dnia kochane, ja właśnie skończyłam obiadek robić, już się szyneczka dusi, więc my do grania z małą a w międzyczasie pranie i sprzatanie :*

Witam,

Maran, hej :happy2:
Bibinko, Mikołaj mówisz duży?
Spójrz jaka Twoja Ala już spora Dziewczynka:-)
Fakt, czas zasuwa, a ja pewnie nim się obejrzę będę rodzić :szok:

Miłego weekendu

Witam się i ja :))

ikea zaliczona -na szczęście nia padało więc suchy kołem obróciliśmy .zakupy takie jak chciałam kupiłam ,do znajomych mieliśmy wpaść na godzinę -byliśmy ...4:blink:
co wstawałam to-siedźcie jeszcze..siedźcie ..i tak zleciało-a że też mają 2kę dzieci to krasnale u góry a my kawa,herbata,chłopaki piwa...

Ewa
dzięki :)

Bibinka
wiem coś o dodatkowych kosztach :-)fajnie,że i u Was dzień udany:)

Maran
ja mam takie kamyki w świeczniku ,ale ...mi kumpela nazbierała jak była w Chorwacji :-Dmam takie białe z plaży ..

cos mnie bierze ..mam nadzieję ,że mnie nie rozłoży :baffled:

hej..wlatuje tylko dac znac ,że mnie rozłożyło-jestem połamana i ruszyć sie nie mogę -albo mnie gdzieś przewiało albo grypa:baffled:
tak czy tak źle..a na ten tydzień mam sporo zapisów...

Wam życzę miłego dnia-ja leżę na poduszce elektrycznej,Tom mnie smaruje fastum i innymi i czekam na poprawę ..

cześć!
u nas typowa,spokojna rodzinna niedziela:tak:.temperatura za oknem powyżej 0,co cieszy mnie niezmiernie:tak:

mama05 uuuuu,współczuję złego samopoczucia i dużo zdrówka życzę!!!co za świństwo Cię dopadło:-(?mam nadzieję,że jutro poczujesz się lepiej:tak:

ewcia kiedy masz termin porodu???to fakt,moja Ala zaraz kończy 7 lat,a jeszcze niedawno taka maleńka była.tęsknię za takim czasem z maluszkiem...

Ale cichutko. Miłego dnia kochane, u nas tak pięknie dziś a tu się za sprzatanie i inne roboty wzieliśmy.
Jeszcze mała się rozchorowała i wymiotowała w nocy. Jutro ma wyjazd do Man i występ a raczej spiewanie z innymi dziecmi w tamtejszej arenie, wiec trochę się martwie. Tym bardziej, że jak jedzie do szkoly na 8 tak dopiero o 23 ja odbieram.

Witam niedzielnie,

Mama, zdrówka!

Bibinko, termin mam na 30go lipca, ale, że będę mieć cc, to zapewne około tygodnia wcześniej.

Lilith, oby dzień szybko Ci zleciał.

I mnie chyba coś rozkłada. Od rana głowa okropnie boli, do tego brak apetytu. Cały dzień prawie przespałam. Broniłam się przed tabletką, ale ból był tak silny, ze nie uszło i łyknęłam pół apapu. Minimalnie przeszło... Oby jutro było lepiej.
Na szczęście Mikolaj po antybiotyku nie kaszle już :-)

Miłego wieczoru.

reklama
jestem
leżę i szlag mnie trafia-ja ,wieczne adhd a tu udoopiona jestem :baffled::angry: szyka i kark sztywny ,że jak coś chcę zobaczyc to muszę całą głowę przekręcić :confused2:
jeryyyy oby do jutra puściło bo masakra..mam od jutra ferie,dzieci w domu -dziś jest mąż to ogarnia ,ale jutro trzeba będzie sobie radzić ..

Bibinka,Ewa
dzięki ...

Ewa
i Tobie zdrowia ..herbatę z cytryną podaję :tak:

będziemy miały kolejnego miłego gościa na dniach :-)

Marylka
kochana jak tam ten tydzień -utarg zadowalający ??:sorry: ja &&& nie puszczam..

Ewelinka
jak Twój przyjaciel???lepiej już z Nim?!

Maran,Paula,Jos,Sergii
co u Was babeczki:)??

Lilith
o matkooo jak późno odbierasz córę -o 23 to ja już śpię ...;/

Do góry