reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Paulina bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni. Warto zaoszczędzić choćby te kilka groszy :tak:

U nas nowe zwierze, niby moje ale już się córa przyssała i ciągle by na ręce brała. Mamy 3 miesięczną Agamę brodatą. Wkleję fotkę bo mała do szkoły bierze się chwalić. Jest przecudowana :) Długo się zbierałam do nabycia, by dokładnie wiedzieć co i jak w dodatku ze strachu.. przed robalami które jada :-D

Co do badań to super. Myślałam, że zawału dostane, zupełnie niepotrzebnie :-D

Dzidzia ma 7 cm, dokładnie 69,9mm. Przezierność 1,7 cm czyli jak dla mnie idealnie. Tyle., że baba mnie wkurzyła bo zamiast mi mówić co bada, co robi to innej pokazywała co się uczyła. Mąż się napatrzył i był bardzo zadowolony, ja nie. Chyba idę na prywatne. Tym bardziej, że maluch obrócił się plecami i tyle co go mogłam zobaczyć, zero profilu dokładnego ;/ Zdjęcia wkleję dopiero jutro bo nie mam jeszcze na lapku.

Dziękuję kochane za kciuki!! Jak widać się bardzo przydały :*:*

IMG_00000074.jpg

Załączniki

• IMG_00000074.jpg
    IMG_00000074.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Lilith ale superasny gad.... no zakochalam sie... tez bym takiego chciala :) super, ze z ludzikiem wszystko ok. Oby tak dalej... :) dobrej nocki babeczki

powitać ze snikersem :-p

Lilith
super,że dzidzia tak pięknie rośnie :)) super,super;))))
teraz możesz odetchnąć i zacząć cieszyć sie zdrową ciążą :)
i zwierzak ...yyyy no cóż -nie w moim typie :-D ale wszystkie zwierzaki są piękne i skoro o takim marzyłaś to gratuluję ,że posiadasz go w domostwie :-p:-)

Sol
a na odbyt kcesz !!!
nie rezygnuj ze zlecenia !
bierz małą ze sobą -w końcu idziesz do przedszkola,do dzieci,babki to zrozumieją,że jest jak jest z wyjazdem męża i nie sądzę ,żeby był problem ..
dzwoń do dyrektora ,dogadaj co i jak-powiedz,że potrzebujesz pomagiera i bedzie to Emi :-p
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,żeby sie udało..

Maryyyyyyyyyylkaaaa
jak tam -wylazłas z dołka?? bo ja służę drabiną i reką jak trza ...
idzie jakoś w pracy???

Maran
co tam u Was ciekawego??

Paula
mój syn też wciąż powtarza ,że balik i baaaalik i :confused2:

Ewelinka,Ewa,Jos
pozdrawiam :)))

dobry

batman w przedszkolu a po mieszkaniu biega mi dzwoneczek......

po wczorajszym zatruciu zęba spałam jak zabita...ledwo się rano dobudziłam, miałam gotować barszczyk ale mięso, które wczoraj sobie uszykowałam do rozmrożenia okazało się karkówką....muszę pamiętać o podpisywaniu mięsa:-D, więc dziś na obiad karkóweczka duszona, ziemniaczki i fasolka szparagowa, bo nie chce mi się lecieć do sklepu po coś na surówkę

o 14 polecę po Daniela i do piekarni, a po 16 mąż zabiera mnie na rtg,po 18 dentysta, oby mi to coś wyjęła z zęba bo cały czas mam fuj smak..

Lilith super że u maleństwa wszystko oki, niech dzielnie dalej rośnie!!! ślicznego masz gada, ale tak jak Mama, ja wolę zwierzątka z futerkiem do tarmoszenia:-D

Sol, tak jak Mama mówi, weź obie dziewczynki ze sobą, ja nie mam innej opcji i zawsze Maja ze mną wszędzie chodzi, na imprezy, wywiadówki do przedszkola i zajęcia pokazowe....małż pracuje do 16 i rzadko kiedy może się urwać na chwilę z pracy, więc muszę sama sobie radzić. Mam nadzieję, że córci gorączka szybko przejdzie!!!!

Dziękuję kochane! :*

NA dniach chyba idę na kolejne usg, a co mi tam. Trochę się denerwuję mimo wszystko tą niekompetencją w szpitalu a raczej zajęciem samymi sobą. Nie wiem czy Wam pisałam w końcu, że przez ułożenie [ a usg tu przez brzuch ] nawet profilu nie widziałam, więc pewności co do choćby kości nosowej nie mam. Nie wiem czy z serduchem ok, czy jelitka w brzuszku jak należy, tylko to, że się babeczka uczyła bo nawet stron rozróżnić ie umiała :wściekła/y:
To na pewno ostatnia ciąża, więc czemu by nie..

Co do stworka, to też myślałam, że on jakiś ostry będzie, czy niemiły w dotyku ale gdzie tam. Jeszcze przed nabyciem wymacywałam, są gładziutkie i mięciutki. W życiu bym nie powiedziała. Dopiero jak się wystraszą i stawiają te wszystkie kolce to jest to ostre. Córa go uwielbia, jest wielkości jej dłoni, więc idealny póki co do trzymania i głaskania.

Dziś mam dzień doła, nawet psychiatryczke odwołałam, nic tylko bym płakała i leżała. Wczoraj taki miły dzień a dziś niewiadomo skąd takie coś :szok:

Jak pogoda u Was??

Nie panie kochana a ta co się uczyła.. więc lekarka zamiast skupić się na tym i owym to się zajmowała tłumaczeniem gdzie co i jak, jak obraz się zmienia i jak należy przykładać urządzenie by zobaczyć malucha ;/ Później pogoniła tą co się uczy i pomierzyła co trzeba, na chwilke pokazała co i jak i dowidzenia.
Ze zdjęciami też problemy. Zapomniały dać. Jak po nie wróciłam i chce jeszcze jedno płatne to mi durne wydrukowały to samo co już mam bo myślały, że chcę kopie kupić.. co za.. i też musiałam się wracać po to prawidłowe bo na swoje nieszczęście nie sprawdziłam od razu..

Co do malucha, to koty wąchały go ale zero reakcji, może dlatego że on mało ruchliwy i nudny. Ale koniki i inne skaczące robaczki baardzo im się podobają. Nie tylko w pudełku ale i do terrarium zaglądają cały czas i mają zajęcie :-D

Może i hormony kochana a może i mój stan sprzed ciąży się odzywa.. teraz niestety ciężko odróżnić..

No i mdłości mam dziś potworne, zero apetytu i szarpie od rana a już było tak cudownie :-)

jestem na chwilkę bo zaraz silni ,mężni panowie wniosą mi nasz nowy narożnik hahahaaa

Paula
dzwoneczek Ci po mieszkaniu smiga?? dobrze ,że batman do rzedszkola poleciał bo jeszcze by sie zderzyli :-D

Lilith
przytulam ..bo wiem jak jest jak o coś chodzi a nie wiadomo o co i nie ma na kogo zgonic :sorry2:ja tak mam przed @ a własnie na piątek termin więc doskonale Cię rozumiem ..życzę poprawy nastroju...a tymczasem podaję chusteczki -wytrzyj gile:tak:
a na usg jak możesz to idź -będziesz spokojniejsza,jeśli tego potrzebujesz .

dziś wieczorkiem może będziemy miały gościa -yyyy gościówę :) starą staraczkę wiec powinnyście Ją kojarzyć :tak:

Hej dziewczęta:-)
To i ja nieśmiało się przypominam,mam nadzieję,że ktoś mnie pamięta:zawstydzona/y:.Cale wieki minęły od czasu,kiedy wszystkie razem pisałyśmy,ale czas nadrobić:tak:.Widzę,że dzieciaczków przybyło,a niektóre są w drodze,także GRATULUJĘ wszystkim i trzymam kciuki za dwupaczki:-).
Widzę,że mama05 już mnie "zareklamowała":-D.Dzięki kochana:zawstydzona/y:.jak tam nowa kanapa,nie mogę doczekać się fotki!

reklama
uuuuuuuuuuuuu jaki ruch :-D

wlatuję wieczorkiem życzyć dobrej nocy ..
mąż skręca narożnik ,potem bierze sie za ławę .
dzieci zasypiają ..ja mykam pod prysznic..

Do góry