reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witam ..

Lilith
noooooooooooo w końcu -gdzie byłaś baboooo..martwiłam się :sorry2:
i dzięki :*

milego wieczorku kobietki..ide kolację szykować ..wleciałam kontrolnie ,ale widzę wszystkie rodzinnie :)))

reklama
hej hej

padam po weekendzie, byliśmy u dziadków w odwiedzinach, najgorszy była droga odcinkami, ale skorzystaliśmy też zakupowo:-D

jutro powracam na forum:-)

Lilith welcome back:-)

miłego wieczorku, papa

hejka..
u nas wichry potęgują odczucie zimna....:baffled:

Paulina
mówisz,że łikendos udany :))

Sol
wracaj :)

ja po bagietce czosnkowej,kończę kawę ..rosół na gazie ,czas się brac za porządki .
miłegooo:-)

dobry!!!

pościel na balkonie, pranie uszykowane, ogarniam kuchnię i lecę na zakupy z małą, sama spożywka:-), wyjechało się na weekend a lodówka pusta:-)

Sol powracaj!!!!!!! co tam u Ciebie?????

a u nas na obiad dziś spagetti a raczej makaron w kształcie zwierzątek z sosem pomidorowym:-D

Hej,

wpadłam tylko z pozdrowieniami...tradycyjnie czasu mało na wszystko :-p

MAMA
- ładny staż :-) U Nas w tym roku pyknie 11lat po ślubie :szok: a 15lat jak się znamy...a dzieć lat prawie 3 - niektórzy nie moga ogarnąć, że dzieć nie pojawił się przed ślubem hahahaha

SOL - weź się w garść :-) Jutro będzie lepiej!

Dziewuszki, jadę teraz po jaszczura, nie wiem czy się wczoraj chwaliłam??
A potem mam prenatalne, proszę o kciuki bo panikuję potwornie od rana :-D

mam za mało puzzli w domu, Maja już zna wszystkie na pamięć, a układa tak zapamiętale że nic ją nie interesuje, próbuje już nawet za te 36 el. się brać:-)- matka się chwali:-D
100_6391.jpg

Lilith &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!! nowy zwierzak w domu???

my wróciłyśmy z zakupów, tak jakby zimno, wózek ze śpiworem to dobra rzecz;)) ludzi w lidlu pełno, a chodzą tragicznie, mała nie chce siedzieć w wózku, w sklepie, więc sobie chodzi a ja za nią z wózkiem, ludzie albo próbują ja przejechać wózkami na zakupy, przecież ona jeszcze metra nie ma i nie widać jej zza półek, albo wpychają się między mnie a nią wózkiem a ja ją tracę z oczu albo zaczepiają na pogawędkę o serach a dziecko idzie dalej i na nic tłumaczenie że z dzieckiem jestem, buuuuuuu!!!!! trochę to wkurzające...

obiadek się prychci, teraz pościągam pościel z balkonu, porozbieram do prania i pozakładam nowe poszewki

Mama a weekend udany bo małż ma wyjazd/nagrodę za wyniki w pracy i jadą w lutym do bukowiny, a udało nam się kupić narciarskie spodnie za 39zł i termo spodnie pod spód za 35zł;)) do tego w hm home poszewki i drobiazgi;)) zawsze coś takiego cieszy:-)

i o dziwo nasz kot też był grzeczny na wyjeździe, nie miał kto się nim tutaj zająć bo znajomi na zabawę szli więc go zabraliśmy, ułożyłam mu w transporterze ręcznik, na to polarowy kocyk, wrzuciłam zabawkę mięciutką z kocimiętką i był spokój w aucie, może dwa razy miauknął ale małż zagroził mu jazdą na dachu i był spokój;))) najgrzeczniejszy pasażer;))

Załączniki

• 100_6391.jpg
    100_6391.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Paula
hahahahahaa..mąż zagroził kotu jazdą na dachu mówisz :-D
i no pięknie się mamuska pochwaliłaś :) slicznie Majka układa-moje też miały etap puzli i TYLKO to Ich cieszyło:)
fajnie bo to rozwojowe zajęcie .

Sooool
???

Ewelinka
niech się dziwią czemu przed ślubem bączka nie mieliście ...jakby Cię znali ,żeś Ty taka ..yyyyyy...no wiesz :-p to by wiedzieli,że wyżyć się musisz hahahaaa..a jak się ustatkowałaś to sobie piękne dziecię strzeliłaś -i tego się trzymamy ;-):tak:
życzę wytchnienia :))

Maran?????????

Ewcia?????????

Lilith
mega &&&&&&&&&&&&&& czymam ..a o stworku nic nie pisałaś -co żeś wymyśliła?? przytulić się to to da:confused:

Paula
gratki dla męża nagrody i pracowitości -udanego pobytu:)

ja z kawą siedzę w ciepłym domku a dzieci po zjedzeniu rosołku szaleją na ogrodzie-psiak ich ciągnie na sankach..ubaw ma i on i dzieci-się wylatają a ja...nie marznę :-)

reklama
LILITH, kciukasy &&& i gratki, bo przeoczyłam wieść :-)

PAULA - no masz się czym chwalić, o się chwal, a jakże!!! :-D

MAMUŚKA - :-D Bo My proszę Pani do ślubu nic a nic, jak pan najwyższy nakazał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWCIA - obie wiemy, że Cię korci :-D Pisaj tu i nie przejmujemy się, wiesz czym... :-D LOFCIAM :-*

MARYLKA
- :-*

Suwak mi się zepsuł? :-(

Ostatnia edycja:
Do góry