reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry dobry

Mama mówisz że tak zimno??? muszę dziś wyskoczyć na chwilkę z dziećmi do piekarni, będzie trzeba ich ostro pozawijać w ubrania:-):-)

oki, trzeba wieszać pranie i wstawić zupkę ogórkową niech się prychci, moje dzieci od 20min się ubierają, jedno biega bez góry piżamy a drugie bez dołu od piżamy:-D

reklama
Mama no to gratulacje i pomyslnosci na kolejne wspolnelata
Lorelainja tez zimy nie lubie ale tu nie ma sniegu ani mrozu wiec wlasnie taka jesien :)
Milego dnia babeczki

Paula
teraz jest lepiej bo słonko wyszło wiec pewnie jest koło -5..-6..
ale rano miałam wrażenie ,że mi w nosie zamarza :szok::-D ale odczucia co hahahaa

Marylkaaaaa
handlujesz ??

Paula,Lori,Maran
dziękuję
my 15 lat razem ,a po ślubie 10,5 roku dopiero ;-)

Lor
jak tam Liluś-->pewnie cudnie gaworzy co???:sorry2:

Lilmajaaaaaaaaa
????????????

pozdrawiam z pracy-ja i kawa :)
za to jutro mam tyle zapisów,że nawet kompa nie biore bo nie bedzie czasu..:-p

wróciliśmy ze spaceru, kupiliśmy chlebek i inne pyszności w piekarni, potem jeszcze do papierniczego po ryzę papieru bo biedne dzieci nie mają na czym malować:-D, Maja próbowała dziś nawet na podłodze:-D ale to nie to samo...

frytki w piekarniku się dopiekają jako zagryzka po zupie

a zimno nie jest, pod warunkiem że się szybko idzie:-) a nie trasę na pół godziny góra pokonuje się w godzinę..... każda górka śniegu ich, każda zamarznięta kałuża, Maja dziś się nauczyła jak upadać na pupę:-D

Mama jeśli można to nazwać handlowaniem ;-( koniec m-ca styczeń i wszystko jasne ;-(((((((((((((
a jednak wziełas kompa ;-)

hej babeczki sorka ale jakoś weny brak

Marylka wzięłam bo mi się poprzesuwały babki ..
ale jak zacznę teraz o 12 to skończę o 18...także póki co korzystam ,że mam jeszcze 40 min i wlatuję ..

&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana za utarg..
no ja nie narzekam -jak na styczeń jestem zaskoczona ,że mam aż tyle utargu..niewiele mniej niż w grudniu ...ale w lutym .........w lutym będzie lipa i bieda i trzeba przeżyć :sorry2:

dobry

grrrr brak mi dziś cierpliwości do dzieci, wróciliśmy właśnie z małych zakupów, tragedia, zimno strasznie a mój syn musi wlecieć w każdą zaspę śniegu i tłumaczenie mu że się śpieszymy nic nie działa, a za nim Maja wszędzie, oni cwaniaki bo w kurtkach a ja w płaszczu i mnie przewiewa........Maja upadła dziś z 3 razy na pupę i dalej zadowolona:-)

a ja piję kawkę i do sprzątania, ok 14 będę dzwonić do męża i zobaczymy czy jedziemy dziś do moich rodziców, bo jakoś jutro rano jak będzie z - 20 to mi się nie chce, więc albo dziś albo wcale

reklama
Kochane wróciłam :-D
Mama spóźnione ale szczere gratulację i wszystkiego dobrego! :*:*

U nas w tym roku 10 lat będzie od czasu ślubu :szok:

Do góry