reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry dobry

Mama mówisz że tak zimno??? muszę dziś wyskoczyć na chwilkę z dziećmi do piekarni, będzie trzeba ich ostro pozawijać w ubrania:-):-)

oki, trzeba wieszać pranie i wstawić zupkę ogórkową niech się prychci, moje dzieci od 20min się ubierają, jedno biega bez góry piżamy a drugie bez dołu od piżamy:-D

reklama
Mama no to gratulacje i pomyslnosci na kolejne wspolnelata
Lorelainja tez zimy nie lubie ale tu nie ma sniegu ani mrozu wiec wlasnie taka jesien :)
Milego dnia babeczki

Paula
teraz jest lepiej bo słonko wyszło wiec pewnie jest koło -5..-6..
ale rano miałam wrażenie ,że mi w nosie zamarza :szok::-D ale odczucia co hahahaa

Marylkaaaaa
handlujesz ??

Paula,Lori,Maran
dziękuję
my 15 lat razem ,a po ślubie 10,5 roku dopiero ;-)

Lor
jak tam Liluś-->pewnie cudnie gaworzy co???:sorry2:

Lilmajaaaaaaaaa
????????????

pozdrawiam z pracy-ja i kawa :)
za to jutro mam tyle zapisów,że nawet kompa nie biore bo nie bedzie czasu..:-p

wróciliśmy ze spaceru, kupiliśmy chlebek i inne pyszności w piekarni, potem jeszcze do papierniczego po ryzę papieru bo biedne dzieci nie mają na czym malować:-D, Maja próbowała dziś nawet na podłodze:-D ale to nie to samo...

frytki w piekarniku się dopiekają jako zagryzka po zupie

a zimno nie jest, pod warunkiem że się szybko idzie:-) a nie trasę na pół godziny góra pokonuje się w godzinę..... każda górka śniegu ich, każda zamarznięta kałuża, Maja dziś się nauczyła jak upadać na pupę:-D

Mama jeśli można to nazwać handlowaniem ;-( koniec m-ca styczeń i wszystko jasne ;-(((((((((((((
a jednak wziełas kompa ;-)

hej babeczki sorka ale jakoś weny brak

Marylka wzięłam bo mi się poprzesuwały babki ..
ale jak zacznę teraz o 12 to skończę o 18...także póki co korzystam ,że mam jeszcze 40 min i wlatuję ..

&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana za utarg..
no ja nie narzekam -jak na styczeń jestem zaskoczona ,że mam aż tyle utargu..niewiele mniej niż w grudniu ...ale w lutym .........w lutym będzie lipa i bieda i trzeba przeżyć :sorry2:

dobry

grrrr brak mi dziś cierpliwości do dzieci, wróciliśmy właśnie z małych zakupów, tragedia, zimno strasznie a mój syn musi wlecieć w każdą zaspę śniegu i tłumaczenie mu że się śpieszymy nic nie działa, a za nim Maja wszędzie, oni cwaniaki bo w kurtkach a ja w płaszczu i mnie przewiewa........Maja upadła dziś z 3 razy na pupę i dalej zadowolona:-)

a ja piję kawkę i do sprzątania, ok 14 będę dzwonić do męża i zobaczymy czy jedziemy dziś do moich rodziców, bo jakoś jutro rano jak będzie z - 20 to mi się nie chce, więc albo dziś albo wcale

reklama
Kochane wróciłam :-D
Mama spóźnione ale szczere gratulację i wszystkiego dobrego! :*:*

U nas w tym roku 10 lat będzie od czasu ślubu :szok:

Do góry