reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

witajcie ...

Marylka
co z tymi leginsami-masz?
a na twarz albo kaolinową maskę albo w aptece borasol kup i przemywaj -tylko nie za często bo wysusza..

Sol
lepiej dziś ???:sorry2:

Paulina
krwotoki wróciły-czy spokój?

pozdrawiam wszystkie babki-ja już od rana latałam przed domem z solą i wysypałam 10 kg taki lód..

miłego ..

reklama
Mama no widzisz w pośpiechu Ci wczoraj nie odpisałam, niestety nie dorosłam jeszcze do takich rozmiarów puki co mam do 116

mama jak powiększe rozmiarówke to dam znać ;-) mam nadzieje że mi sie w tym roku w końcu uda
planów jest dużo tylko kasy mało hahahahaaaa więc klienci przybywajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale teraz tak zimno że nikt z domu nie wychodzi chyba

marylka - ja muszę Emilkę zmierzyć to też o leginsy się uśmiechnę - tylko takie do kostki :)

mama - lepiej :) dzięki :)

Dzisiaj Kaja ma imprezę karnawałową w szkole od 17 do 20 o_O i zażyczyła sobie czarne włosy bo Śnieżka miała czarne :/ Idę zaraz pogadać z koleżanką fryzjerką co się da zrobić. A Emilka ma 30 stycznia w przedszkolu i zażyczyła sobie strój kotka... jakieś pomysły? Bo nie stać mnie na kupno :(

czesc babeczki
u nas mrozu nie bylo I chyba w tym roku nie bedzie, już te przebisniegi kwitną na klombach ;) cor robic na obiad, standardowo pytam bo ja jak zawsze nie wiem... wstawiłam tylko zupe jarzynową I dalej nic...
Sol zrób jej uszy kota na opasce do wlosów a buźke pomaluj farbami takimi do Twarzy wąsy itp. ubierz na czarno I bedzie czarnym kotem, acha nie zapomnij o ogonie na jakims pasku ;)
marylka &&&

wszystkich pozdrawiam serdecznie :)

dobry

Maran u nas dziś kasza i gulasz i ogóreczki;))))) na obiad;)))

Mama krwi już nie ma;))) Daniela energia roznosi, byliśmy na małym spacerze do krawcowej, a po obiadku wybieram się z nimi do rossmana, wezmę wózek, Maja jest strasznie zmęczona ostatnio więc jest mała szansa że przyśnie i przestanie marudzić;))

Sol pomysł Maran na kostium kotka jest fajny;)))

witam sie ..
-12...cóż wiece rzec..
oby gorzej nie było:baffled:

miłego dnia babulce-u mnie dzis mija 15 lat jak jesteśmy razem-znamy sie jak łysy koń z cudną klaczą hahahahaaa:-D

reklama
mama - wszystkiego dobrego na kolejnych 15 lat ;-)

Sol - kotek to chyba dosyć łatwy do zrobienia :-) ubrać np w czarną bluzeczke i getry. Grubszy sznurek pomalowac czarna farbą, albo obszyć materiałem, uszy z papieru do wycinanek i farbką do ciała narysowac nosek i wąsy :)

jak dla mnie zima mogłaby być tylko w górach żeby na nartach pojeździć a w mieście wystarczyłaby taka dłuższa jesień :blink:

Do góry