reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam
Mama moc doleciala ;) u nas pogoda fajna, sloneczko od rana, Ala w szkole, Maja w domu wypila sok i nie chce sniadania... maz dzis na popoludnie idzie wiec w domu od rana ruch ;) dzis gotuje krupnik a co u Wad w garkach... jeszcze maz mnie o kopytka cisnie, ale dzis nie ztobie bo nie mam ugotowanych ziemniakow a nie lubie tak w pospiechu ;)
Maryla sol kciuki za bisnesy
Paulina zdrowia dla syna, u nas Ala tez umie zjesc, normalnie jak chlop mie raz
Buziole bede pozniej

reklama
nie, no dobra, taka szalona nie jestem, nigdzie nie idę, wiatr jest straszny i dzieci mi szkoda

właśnie prasuję, potem ogarnę kuchnię po weekendowym gotowaniu małża i podłogi muszę pomyć, bo dzieciom się picie wylało

a ja mam na obiad rosół i pieczonego kuraka z soboty, ruskie pierogi do odsmażenia i jeszcze kawałek lazanii został:-D, obiad poweekendowy, jutro będzie coś na świeżo:-)

Maran
no to cieszę się ,że moc juz u Ciebie ;))
ja na dziś naleśniki mam bo dzieci jak tylko mogę to o naleśniki sępią -więc u mnie na słodko z twarożkiem i z dżemem....może nie zauważą nutelli :-p

Paula
no własnie ten zacinający wicher jest najgorszy:baffled:

ja zabieram się za ciasto z malinami ,lekcje zrobione,dzieci bawią się u góry ,pralka chodzi ...zrobię ciacho i czas na kawę :tak:

mama mi wczoraj brakło 1,5 szkl mąki jak robiłam naleśniki na śniadanie ;-) hahahahahaaaa musiałam do babci jechać bo sklepy pozamykane jeszcze były

w aucie mi padły kierunki - masakra jechałam dziś bezs nawet nie pytajcie jak sie na mnie faceci gapili że głupia baba bez kierunków jeździ ale trudno auto jusz na warsztacie -oby naprawili bo inaczej sie wściekne

dzieki za kciuki przydadzą się bo kasa potrzebna a ostatnio była tylko 50% normy więc masakra oby dziś było lepiej mimo tej pogody

paulina dobrze że Daniel już lepiej

Paula
dziekować -doleciały-wysłałam Zu do sąsiadki i mam :-D
zaczynam zaraz robić .

Marylka
hahahaaaa..no Ty to zawsze coś ..oby auto naprawili szybko bo kierunki ważna rzecz;)
i niezmiennie &&&&&&&&&& za utargos :)

dobra idę robić ciasto bo Dom już mi tu stepuje kiedy będzie można jeść ...

mama miłego smażenia ;-) a no tak u mnie zawsze coś ;-)
za utargi nie dziekuje bo co ostatnio podziękowałam to lipa ;-)

reklama
Mama skusiłas mnie na te nalesniki I ja też robie ;) przywiozlam Ale ze szkoły to po drodze kupiła brakujące składniki I bede smażyć ;) moje tez naleśniki uwielbiają ale to oczyswiste bo na slodko, jednak wpierw kazałam zupe zjeść hehehe ;) ide smazyć...

Do góry