reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry wieczór

Mama póki pamiętam &&&&&&&&&&&&&&&&& za gina na wtorek, gratki dla zdolnej córci i kurka znów będziecie ząbkować?????????:-D

wróciliśmy po południu z weekendu od rodziców, małż teraz dzieci usypia a auto jeszcze nie rozpakowane

tragiczna pogoda jest, nadejście tej zimy byłoby fajne gdyby nie to wiatrzysko

Liluś super że wpadłaś!!!

no i postanowione, w przyszłą sobotę ruszam ja na wyprzedaże:-D

reklama
Paula
dzięki za &&

no i ja za Ciebie trzymam ,żebyś na wyprzedażach upolowała rożne różności ;))

u nas pada deszcz ze śniegiem + wicher...no po prostu pełny pakiet "przyjemności " :baffled::baffled:

to ja wolę za okno nie wyglądać, pewnie mam to samo:-D

teraz na allegro szukam prezentów na dzień babci i dziadka dla moich rodziców, Daniel wyrysuje jeszcze laurki i będzie super:-D:-D

a w sobotę jak się rzucę na poznań city center to jak tajfun:-)

hahahaha Paula
weź pod uwagę w wydatkach ,że city center ma płatny parking(i to nie mało bo chyba 4 zł za godz! a co to jest godzina :-p ) no i toalety też tam płatne ...może lepiej śmignij do Malty:))

my się w tygodniu a najdalej w sobotę wybieramy po wypoczynek bo musimy już zmienić
taki o wypatrzyłam

Mama toalety płatne?????????? a to ciekawe:szok::-D, do city center się wybieram bo tam jedynie jest hm home i mam upatrzone tam rzeczy, mimo że nie są przecenione a po drugie jadę pks-em i mam dojazd pod same centrum, może się później tramwajem na maltę przejadę, moje jedno z ulubionych center, bo dużo przestrzeni i światła tam mają:-) tylko że tam np. nie ma reserved:crazy: a w reserved są fajne zawsze bluzki na dzieci, to może do m1 pojadę, bo tam i hm i reserved a obok nawet smyk:-)

piękny wypoczynek, mnie ikea właśnie zezłościła bo mam upatrzony u nich narożnik a oni teraz go przecenili o 200zł, mamy małe mieszkanie więc trzeba kombinować z ilością miejsca a tam mają fajne rozwiązanie:-)

Paula
no tak-z autobusu masz tam rzut beretem..
płatne ,że niby ze względu na bezdomych ,żeby tam nie spali :baffled:
powodzenia w zakupach..:-p

u nas nadal sypie snieg a w nocy ma być -2 wiec rano bedzie wesoło :nerd:

Paula
ja Ci życzę już na zaś ..kto Cię tam wiem kiedy pojedziesz :-D

idę pod prysznic..na TVP1 niedługo film Czekolada-oglądałam i polecam jak któraś nie widziała:tak: godzina 21.25

paaaa

reklama
Do góry