reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry wieczór

Mama póki pamiętam &&&&&&&&&&&&&&&&& za gina na wtorek, gratki dla zdolnej córci i kurka znów będziecie ząbkować?????????:-D

wróciliśmy po południu z weekendu od rodziców, małż teraz dzieci usypia a auto jeszcze nie rozpakowane

tragiczna pogoda jest, nadejście tej zimy byłoby fajne gdyby nie to wiatrzysko

Liluś super że wpadłaś!!!

no i postanowione, w przyszłą sobotę ruszam ja na wyprzedaże:-D

reklama
Paula
dzięki za &&

no i ja za Ciebie trzymam ,żebyś na wyprzedażach upolowała rożne różności ;))

u nas pada deszcz ze śniegiem + wicher...no po prostu pełny pakiet "przyjemności " :baffled::baffled:

to ja wolę za okno nie wyglądać, pewnie mam to samo:-D

teraz na allegro szukam prezentów na dzień babci i dziadka dla moich rodziców, Daniel wyrysuje jeszcze laurki i będzie super:-D:-D

a w sobotę jak się rzucę na poznań city center to jak tajfun:-)

hahahaha Paula
weź pod uwagę w wydatkach ,że city center ma płatny parking(i to nie mało bo chyba 4 zł za godz! a co to jest godzina :-p ) no i toalety też tam płatne ...może lepiej śmignij do Malty:))

my się w tygodniu a najdalej w sobotę wybieramy po wypoczynek bo musimy już zmienić
taki o wypatrzyłam

Mama toalety płatne?????????? a to ciekawe:szok::-D, do city center się wybieram bo tam jedynie jest hm home i mam upatrzone tam rzeczy, mimo że nie są przecenione a po drugie jadę pks-em i mam dojazd pod same centrum, może się później tramwajem na maltę przejadę, moje jedno z ulubionych center, bo dużo przestrzeni i światła tam mają:-) tylko że tam np. nie ma reserved:crazy: a w reserved są fajne zawsze bluzki na dzieci, to może do m1 pojadę, bo tam i hm i reserved a obok nawet smyk:-)

piękny wypoczynek, mnie ikea właśnie zezłościła bo mam upatrzony u nich narożnik a oni teraz go przecenili o 200zł, mamy małe mieszkanie więc trzeba kombinować z ilością miejsca a tam mają fajne rozwiązanie:-)

Paula
no tak-z autobusu masz tam rzut beretem..
płatne ,że niby ze względu na bezdomych ,żeby tam nie spali :baffled:
powodzenia w zakupach..:-p

u nas nadal sypie snieg a w nocy ma być -2 wiec rano bedzie wesoło :nerd:

Paula
ja Ci życzę już na zaś ..kto Cię tam wiem kiedy pojedziesz :-D

idę pod prysznic..na TVP1 niedługo film Czekolada-oglądałam i polecam jak któraś nie widziała:tak: godzina 21.25

paaaa

reklama
Do góry