reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

ja i kawa to jest nas trzy :))

witam i ja-skrobanie auta zaliczone,dzieci zawiezione..o 9 jadę do moich domowych klientek i muszę o urząd skarbowy zahaczyć-trza się rozliczyć :-p

potem po dzieci..
taki oto plan na najbliżesze godziny .

babeczkiii meldować się ;):)

reklama
małż też rano auto skrobał;))) Danio w przedszkolu, kot przeżywa atak czułości i wyłożył mi się na brzuchu, oglądamy z Mają dorę ale o 9 zbieramy się na zakupy, potem gotowanie i bieg po Daniela, czyli to zwykle:-)

czyli my gibkie i jędrne bo cały dzień w ruchu,cały dzień zabiegane-tłuszczyk nie ma szans się odłożyć :-p:-D

mój koń też ze mną pogadał rano i wysępił przegryzkę :-)uwielbiam go :)))

nasz zwierzak odbija sobie to, że zostawiliśmy go na nockę samego:-)

a u mnie tłuszczyk i tak się odkłada, szczególnie teraz, zimno i pms to kiepskie połączenie:-D, latem więcej człowiek biega i tak jakoś lżej:-)

Mama ta zima ze stanów do nas idzie, w końcu, tylko mam nadzieję że nie będzie taka tragiczna jak tam....-40 to raczej ciężko będzie znieść,
a tłuszczyk trochę jest, przydałoby się go zmienić na mięśnie:-D, albo może bardziej to woda, bo czuję sie jak balon w pmsie....

weź Paula nie strasz...jak do nas idzie ta zima.......mam nadzieje ,że się zmęczy i nie dojdzie albo wejdzie na rondo :-p

dobra mykam ..wlecę po 13.00 jak wrócę od klientek .

paa:-)

witam się i ja zimowo :)

zima nas nawiedziła- a tak dobrze bez niej :)

u mnie też tłuszczyk się zgromadził na zimę :) przyjdzie wiosna zacznie się jazda na rowerku( o ile nie zaskoczę:) i kg zlecą :) a wracając do samopoczucia...masakra czuję się jak balon, oczy podkrążone włosy w nieładzie .... ja chcę lato :)

reklama
hej kochane pobieznie nadrobiłam ale jakos dziś weny na pisanie brak - inne sprawy głowe zaprzątają jeśli mogę to proszę o kciuki bo kasa na dziś potrzebna duże f-ry mam do popłacenia a jeszcze nie mam na całość ;-( ide w końću po kawkę

Do góry