reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Witam,

Maryla, pewnie masz rację, ale mimo wszystko dla mnie, to yyyy....troche dziwne...

A całkowitą głupotę, to wczoraj zobaczyłam.
Kuffffa.... Test z dwiema kreskami...
Ludzie na tym fb naprawdę powariowali...
Testy, pierwsze usg, gdzie nic nie widać, pierwsze posiedzenie na nocniku itp. Żałosne dla mnie to jest...

Ale mi się dziś nic nie chce....

reklama
Marylka- ja straciłam aniołka w lutym 2011 :) jest nas tyle, że ciężko wszyskie spamiętać:)
złapałam dzisiaj leniwca w pracy :/

Wczoraj mój kochany syn wszedł do kartonu po pampkach i mówi choć tu do mnie na herbate napijemy sie a mała w tym czasie już na kartonie ;-)

Maryla, wesoło z dwójką jest hihihi

Mieszkanko ogarnięte, obiad z wczoraj, także bez wyrzutów można chwile poleniuchować :-)

Marylka
oki-dil..to trzymamy &&& za siebie :)

ja mam dzis w pracy tylko 5 klientek ..własnie wyskoczyłam na 7 min na solarium-zimą (przynajmniej tą kalendarzową :-p ) trzeba się ratować brakiem słonka..

a wiatr taki ,że na prawdę głowę urywa :eek:

Ewa
powitać.

dobry...

mam dziś pogodę jak Mama, wiatr prawie głowę urywa
małż wstał dziś o 3 rano i pojechał w delegację, w jego miejsce przyszedł kot się przytulić, którego znów przegoniła Maja :-), wstaliśmy po 6 i rajd do przedszkola, 1,5km biegu po ciemku, w wietrze z wózkiem i 5 latkiem idącym jak mu się podoba, raz super szybko raz super wolno.....do 10 miałyśmy labę z małą, teraz sprzątamy, jutro wyjazd więc trzeba się ogarnąć i jeszcze zakupy zrobić bo kot nie będzie miał co jeść w weekend, ale to jak małż wróci bo samochód do tego będzie potrzebny...

ktoś zna sposób żeby kot nie obgryzał i nie szarpał rogów dywanów?? przecież nie mogę cały dzień chodzić za draniem ze spryskiwaczem z wodą by mu się odechciało, muszę małża na wydatek przygotować, bo Daniela dywan zacerowałam, ale coraz gorzej kot go traktuje....Mai jest różowy i jakoś mniej mu przeszkadza....trzeba będzie coś w ikea ufilować:-D

głodna się robię więc pewnie o 1 zjemy obiadek, a po 2 drugiej trzeba będzie wyjść na tą wichurę dalej..

słuchamy muzyki....moja córka jest fanką pewnego boysbandu....ma niecałe 3 lata a w domu tylko taka muzyka:-)

Marylka i Mama &&&&&&&&&&&&&&&& za klientów
Mikusia &&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka:-)

Lilith potrzebuję rady;)) jestem na zooplus i już mam ponad 120zł na rachunku a nawet tematu karmy jeszcze nie ruszyłam, ale mam piasek, łopatkę, wycieraczkę pod kuwetę i cążki do pazurków, która zabawka może być lepsza, bo mi się obie podobają;))
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/zabawki_catnip/pluszowe/140378

http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/tunele_dla_kota/162912
ten tunel jest bardzo kuszący bo nasz lubi się chować i atakować znienacka;))

Ostatnia edycja:
Witam się prawie z rana, mam dziś tragiczny dzień, wczoraj urosła mi na noc mega gula w miejscu migdała, pewnie kara za picie zimnego.. podbrzusze boli a do tego głowa pęka.. chciałam wam zamieścić filmik z serduchem jak bije a tu nie działa to co jest na BB bo to od yt, ja czarna masa to muszę na mojego czekać,
Jeszcze mnie wkurzyli, licytuję wózek, super bo z przesyłką a nie chcę nówki na pierwsze 4-6 miesięcy [ choć wiem, wcześniej ale to temu, że nie ma gdzie go wypróbować a to moje dawne marzenie ], no i już wczoraj uchachana a dziś patrze! i co aukcja zamknieta, pierw jakieś cyrki z wysylką, że to drożej a potem wycofane, wrzucone na nowo i bez przesyłki :wściekła/y::wściekła/y: ale jak tam z mordą napiszę to się zdziwią :wściekła/y:
Na prawdę mam potworny humor :wściekła/y:

Marylka kciuki nadal zaciśnięte, masz jaką stronkę internetową?
Mama kochana, za Ciebie również, obyś miała jak najwięcej roboty :-D

Paulina, co do zabawek, my mamy dla każdego tego konga. Uwielbiają. Jeszcze jak kupisz valeriane zwykłą w kroplach w aptece, pokropisz to kot oszaleje :-D

Co do tunelu też mamy, ale wiesz.. jest niezły, tylko się mocno zagina i łamie, trzeba go poprawiać i stawiać czasem prosto, jednak lubią go tak od czasu do czasu :tak: wiesz co Ci proponuję jak już masz wydawać :-D to:

Wędka dla kota tanio w zooplus

:wściekła/y::wściekła/y: nie ma dokładnie tego co chciałam pokazać. Ale zabawki tego typu są super. Tam na samej górze, za chyba 4 zl jest takie piórkowe coś, albo coś na sznutkach ale lekkie, ten dancer jest też świetny. Kot przy tym się szybko męczy a i malutkie dziecko moze mu to puszczać po ziemi lub w powietrzu :-D

Jak się u Was pokaże to, lub jest a przeoczyłam to polecam:
Great deals on cat toys at zooplus: Cat Dangler Pole Bird

U nas obowiązkowo w 3 paku kupowane. Można zrobić też takie zabawki samemu ale trzeba uważać, by nie obżarły się tym. Wystarczy porządny patyk, sztywny lub giętki, mocna gumka i długa, a w craftowym kilka piór, jakie sobie wybierzesz. Sklejasz klejem z pistoletu, izolujesz taśmą i masz świetną zabawkę za groszę :tak:

Ostatnia edycja:
Paulina, lilith, mama dzieki za kciuki

miałam bloga ale jakoś umarł śmiercią naturalna jak urodziłam syna może na nowo uda mi sie go reaktywować na lato teraz głównie na fb działam mam strone sklepu i wrzucam info o nowej dstawie

reklama
Lilith,Paula
dziekufka:-)

u mnie dzis spokój ..to znaczy wicher hulaaa ,ale nie w gabinecie :-D

Lilith
tez kiedys coś kupowałam na necie i miałam z tą przesyłką tak jak Ty teraz piszesz :wściekła/y: gnojki wrrrr

Marylka
jak tam dziś ??

Do góry