Witam się prawie z rana, mam dziś tragiczny dzień, wczoraj urosła mi na noc mega gula w miejscu migdała, pewnie kara za picie zimnego.. podbrzusze boli a do tego głowa pęka.. chciałam wam zamieścić filmik z serduchem jak bije a tu nie działa to co jest na BB bo to od yt, ja czarna masa to muszę na mojego czekać,
Jeszcze mnie wkurzyli, licytuję wózek, super bo z przesyłką a nie chcę nówki na pierwsze 4-6 miesięcy [ choć wiem, wcześniej ale to temu, że nie ma gdzie go wypróbować a to moje dawne marzenie ], no i już wczoraj uchachana a dziś patrze! i co aukcja zamknieta, pierw jakieś cyrki z wysylką, że to drożej a potem wycofane, wrzucone na nowo i bez przesyłki
ale jak tam z mordą napiszę to się zdziwią
Na prawdę mam potworny humor
Marylka kciuki nadal zaciśnięte, masz jaką stronkę internetową?
Mama kochana, za Ciebie również, obyś miała jak najwięcej roboty
Paulina, co do zabawek, my mamy dla każdego tego konga. Uwielbiają. Jeszcze jak kupisz valeriane zwykłą w kroplach w aptece, pokropisz to kot oszaleje
Co do tunelu też mamy, ale wiesz.. jest niezły, tylko się mocno zagina i łamie, trzeba go poprawiać i stawiać czasem prosto, jednak lubią go tak od czasu do czasu
wiesz co Ci proponuję jak już masz wydawać
to:
Wędka dla kota tanio w zooplus
nie ma dokładnie tego co chciałam pokazać. Ale zabawki tego typu są super. Tam na samej górze, za chyba 4 zl jest takie piórkowe coś, albo coś na sznutkach ale lekkie, ten dancer jest też świetny. Kot przy tym się szybko męczy a i malutkie dziecko moze mu to puszczać po ziemi lub w powietrzu
Jak się u Was pokaże to, lub jest a przeoczyłam to polecam:
Great deals on cat toys at zooplus: Cat Dangler Pole Bird
U nas obowiązkowo w 3 paku kupowane. Można zrobić też takie zabawki samemu ale trzeba uważać, by nie obżarły się tym. Wystarczy porządny patyk, sztywny lub giętki, mocna gumka i długa, a w craftowym kilka piór, jakie sobie wybierzesz. Sklejasz klejem z pistoletu, izolujesz taśmą i masz świetną zabawkę za groszę