reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Tylko się witam i spadam bo czuję się nadal jakby mnie czołg przejechał. Miałam dzwonić się umawiać na drugie podejście i niedobrze mi się robi jak mam zadzwonić - wstyd jak cholera. Do tego dziewczyny mi robią koszmar na żywo i mam wszystkiego dosyć.

Wszystkim zaciążonym gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)

reklama
Tule mocno kochana, niestety, czasem przychodzą takie gorszę dni, ważne by starać się z nimi walczyć.. ;-)

Maryla, kciuki oczywiście zaciśnięte :-)

witam się z kawką .

skoro Wasze &&& Marylce pomogły to ja tez zwracam się z uprzejmą prośbo o chociaż 4 & za mnie :-p:-D

miłego dnia kobietki-u mnie lejeee,wiejeee-szaleństwo ..

witajcie

nie ma lekko!!!! ja też o Was pamiętam,ale czy WY mnie kojarzycie:) szybko się z Wami rozstałam,bo poroniłam:( ale nadal się staram:)

buziaczki:)

Mama :) poprzedni nick to Mikusia, może tak mnie pamiętacie:)

Mój synek ma już prawie 5 lat:)

Od 2011 r- zaczęłam pracę, wreszcie wzięliśmy ślub kościelny i jak pisałam wyżej staramy się o kolejne dziecko:) mam nadzieję,że tym razem się wszystko powiedzie:)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,

ja się nie mogę na nowo odnaleźć na bb - koniec świata normalnie :)

MAMA - co ja się naszukałam tego pokoiku!!! ŁŁŁOOO matko, a wystarczyło wleźć w pw na fb :-D Ale, czy pomyślała o tym "ciemna blond"? ;-) Moja pogoda ducha się nie zmieniła kochana - wciąż taki sam roztrzepaniec jestem, co kiedyś. A może nawet i gorszy, bo młody "zdemolował" mój światopogląd i życie całkowicie - żeby nie było - cieszę się z tego :)

MARYLKA - już niedługo jeszcze jeden suwak będzie, ale to po Zakopcu hahahahaha

Pozdrawiam wszystkie - smacznej kawki. Ja zawijam się w kocyk i odpoczywam, bo lekko zaniemogłam....

Monarti
nooo tooo &&&&&& zaciskam i niech sie uda w ciążę zajść .
fajnie,że wleciałaś ;)

Ewelinka
no ja Ci pewu na fb wysłałam kilka dni temu -by blondi odczytała by pokoik szybciej znalazła :-D
ale blondi nie taka zła skoro po omacku znalazła :-p:-D
kuruj się kochana moja-herbatkę z cytryną podaję ,żeby po Zakopcu suwak jeszcze przybył-taki z bocianem :-p
i dla Miłoszka żółwik ,że przewrócenie mamusinego życia :)

pakuję manele i mykam do gabinetu...ale odezwę się z pracy bo dzś mam takie szaleństwo ,że będzie kawa za kawą i lapek :-p

reklama
Maryla, bo miałaś jakieś wygniecione te szyby hehe
Mikolaj jak ostatnio prasowal, to powyciągał wszystkie swoje ubrania z szafki

Sergi, u mnie wychodzi na 30go, ale jeśli wytrzymam i będzie jak z Mikołajem, to cc ok tygodnia wcześniej. Także kto wie, może na 4tą rocznicę ślubu urodzi się Bąbel.

Jos, dziękuję. Przydało by się, aby była spokojna, może w drugim trymestrze... Oby...
Rozumiem Cię doskonale z tymi portalami. Czasami sobie myślę gdzie te dziewczyny co wrzucają usg, zaledwie pęcherzyka, mają mózg... A wiesz, że i ja tym razem czekam na niespodziankę. Ciekawe czy znów będzie chłopczyk :)
Ewcia wiesz te zdjęcia to pewno umieszczają osoby które pierwszy raz w ciąży i nie myślą o tym że cos złego może sie im przytrafić bo niby czemu a ze szczęścia chcą sie tym podzielić ja troche ich rozumiem choc sama tez bym sie nie odważyła takich info tak wcześnie na fb oswiadczać co innego Wam ;-) fajnie nawet ze chcecie niespodzianke my też chcieliśmi ale tak mnie wkurwiali wszyscy pytaniem że dla świętego spokoju sie zapytałam żeby im gęby pozamykać ;-) bo nic innego nie skutkowało

Tylko się witam i spadam bo czuję się nadal jakby mnie czołg przejechał. Miałam dzwonić się umawiać na drugie podejście i niedobrze mi się robi jak mam zadzwonić - wstyd jak cholera. Do tego dziewczyny mi robią koszmar na żywo i mam wszystkiego dosyć.

Wszystkim zaciążonym gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)
czasem sa gorsze dni ale tylko po to by potem nadeszły te lepsze , podaje czekolade ;-)
Tule mocno kochana, niestety, czasem przychodzą takie gorszę dni, ważne by starać się z nimi walczyć.. ;-)

Maryla, kciuki oczywiście zaciśnięte :-)
dziekuje kochana bo przydadza się bardzo przy dzisiejszej pogodzie (wieje maskrycznie i pada)

witajcie

nie ma lekko!!!! ja też o Was pamiętam,ale czy WY mnie kojarzycie:) szybko się z Wami rozstałam,bo poroniłam:( ale nadal się staram:)

buziaczki:)
ja nie kojaze bo pewno zmyłam sie nim ty zaczełas pisać ;-) ale śmiało wpadaj ;-)

Witajcie kochane,

ja się nie mogę na nowo odnaleźć na bb - koniec świata normalnie :)

MAMA - co ja się naszukałam tego pokoiku!!! ŁŁŁOOO matko, a wystarczyło wleźć w pw na fb :-D Ale, czy pomyślała o tym "ciemna blond"? ;-) Moja pogoda ducha się nie zmieniła kochana - wciąż taki sam roztrzepaniec jestem, co kiedyś. A może nawet i gorszy, bo młody "zdemolował" mój światopogląd i życie całkowicie - żeby nie było - cieszę się z tego :)

MARYLKA - już niedługo jeszcze jeden suwak będzie, ale to po Zakopcu hahahahaha

Pozdrawiam wszystkie - smacznej kawki. Ja zawijam się w kocyk i odpoczywam, bo lekko zaniemogłam....

oj czekam razem z Tobą na tego zakopca choc spoko do groty Wam nie wejde hahaahaaaaa

Mama no to ja trzymam kciuki za Twoich klientów a Ty za moich ;-)

Do góry