reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Tylko się witam i spadam bo czuję się nadal jakby mnie czołg przejechał. Miałam dzwonić się umawiać na drugie podejście i niedobrze mi się robi jak mam zadzwonić - wstyd jak cholera. Do tego dziewczyny mi robią koszmar na żywo i mam wszystkiego dosyć.

Wszystkim zaciążonym gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)

reklama
Tule mocno kochana, niestety, czasem przychodzą takie gorszę dni, ważne by starać się z nimi walczyć.. ;-)

Maryla, kciuki oczywiście zaciśnięte :-)

witam się z kawką .

skoro Wasze &&& Marylce pomogły to ja tez zwracam się z uprzejmą prośbo o chociaż 4 & za mnie :-p:-D

miłego dnia kobietki-u mnie lejeee,wiejeee-szaleństwo ..

witajcie

nie ma lekko!!!! ja też o Was pamiętam,ale czy WY mnie kojarzycie:) szybko się z Wami rozstałam,bo poroniłam:( ale nadal się staram:)

buziaczki:)

Mama :) poprzedni nick to Mikusia, może tak mnie pamiętacie:)

Mój synek ma już prawie 5 lat:)

Od 2011 r- zaczęłam pracę, wreszcie wzięliśmy ślub kościelny i jak pisałam wyżej staramy się o kolejne dziecko:) mam nadzieję,że tym razem się wszystko powiedzie:)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane,

ja się nie mogę na nowo odnaleźć na bb - koniec świata normalnie :)

MAMA - co ja się naszukałam tego pokoiku!!! ŁŁŁOOO matko, a wystarczyło wleźć w pw na fb :-D Ale, czy pomyślała o tym "ciemna blond"? ;-) Moja pogoda ducha się nie zmieniła kochana - wciąż taki sam roztrzepaniec jestem, co kiedyś. A może nawet i gorszy, bo młody "zdemolował" mój światopogląd i życie całkowicie - żeby nie było - cieszę się z tego :)

MARYLKA - już niedługo jeszcze jeden suwak będzie, ale to po Zakopcu hahahahaha

Pozdrawiam wszystkie - smacznej kawki. Ja zawijam się w kocyk i odpoczywam, bo lekko zaniemogłam....

Monarti
nooo tooo &&&&&& zaciskam i niech sie uda w ciążę zajść .
fajnie,że wleciałaś ;)

Ewelinka
no ja Ci pewu na fb wysłałam kilka dni temu -by blondi odczytała by pokoik szybciej znalazła :-D
ale blondi nie taka zła skoro po omacku znalazła :-p:-D
kuruj się kochana moja-herbatkę z cytryną podaję ,żeby po Zakopcu suwak jeszcze przybył-taki z bocianem :-p
i dla Miłoszka żółwik ,że przewrócenie mamusinego życia :)

pakuję manele i mykam do gabinetu...ale odezwę się z pracy bo dzś mam takie szaleństwo ,że będzie kawa za kawą i lapek :-p

reklama
Maryla, bo miałaś jakieś wygniecione te szyby hehe
Mikolaj jak ostatnio prasowal, to powyciągał wszystkie swoje ubrania z szafki

Sergi, u mnie wychodzi na 30go, ale jeśli wytrzymam i będzie jak z Mikołajem, to cc ok tygodnia wcześniej. Także kto wie, może na 4tą rocznicę ślubu urodzi się Bąbel.

Jos, dziękuję. Przydało by się, aby była spokojna, może w drugim trymestrze... Oby...
Rozumiem Cię doskonale z tymi portalami. Czasami sobie myślę gdzie te dziewczyny co wrzucają usg, zaledwie pęcherzyka, mają mózg... A wiesz, że i ja tym razem czekam na niespodziankę. Ciekawe czy znów będzie chłopczyk :)
Ewcia wiesz te zdjęcia to pewno umieszczają osoby które pierwszy raz w ciąży i nie myślą o tym że cos złego może sie im przytrafić bo niby czemu a ze szczęścia chcą sie tym podzielić ja troche ich rozumiem choc sama tez bym sie nie odważyła takich info tak wcześnie na fb oswiadczać co innego Wam ;-) fajnie nawet ze chcecie niespodzianke my też chcieliśmi ale tak mnie wkurwiali wszyscy pytaniem że dla świętego spokoju sie zapytałam żeby im gęby pozamykać ;-) bo nic innego nie skutkowało

Tylko się witam i spadam bo czuję się nadal jakby mnie czołg przejechał. Miałam dzwonić się umawiać na drugie podejście i niedobrze mi się robi jak mam zadzwonić - wstyd jak cholera. Do tego dziewczyny mi robią koszmar na żywo i mam wszystkiego dosyć.

Wszystkim zaciążonym gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było ok :)
czasem sa gorsze dni ale tylko po to by potem nadeszły te lepsze , podaje czekolade ;-)
Tule mocno kochana, niestety, czasem przychodzą takie gorszę dni, ważne by starać się z nimi walczyć.. ;-)

Maryla, kciuki oczywiście zaciśnięte :-)
dziekuje kochana bo przydadza się bardzo przy dzisiejszej pogodzie (wieje maskrycznie i pada)

witajcie

nie ma lekko!!!! ja też o Was pamiętam,ale czy WY mnie kojarzycie:) szybko się z Wami rozstałam,bo poroniłam:( ale nadal się staram:)

buziaczki:)
ja nie kojaze bo pewno zmyłam sie nim ty zaczełas pisać ;-) ale śmiało wpadaj ;-)

Witajcie kochane,

ja się nie mogę na nowo odnaleźć na bb - koniec świata normalnie :)

MAMA - co ja się naszukałam tego pokoiku!!! ŁŁŁOOO matko, a wystarczyło wleźć w pw na fb :-D Ale, czy pomyślała o tym "ciemna blond"? ;-) Moja pogoda ducha się nie zmieniła kochana - wciąż taki sam roztrzepaniec jestem, co kiedyś. A może nawet i gorszy, bo młody "zdemolował" mój światopogląd i życie całkowicie - żeby nie było - cieszę się z tego :)

MARYLKA - już niedługo jeszcze jeden suwak będzie, ale to po Zakopcu hahahahaha

Pozdrawiam wszystkie - smacznej kawki. Ja zawijam się w kocyk i odpoczywam, bo lekko zaniemogłam....

oj czekam razem z Tobą na tego zakopca choc spoko do groty Wam nie wejde hahaahaaaaa

Mama no to ja trzymam kciuki za Twoich klientów a Ty za moich ;-)

Do góry