reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

ewelinka - ano mnie wywiało XD A nawet wczoraj przewiało i teraz zdycham... XD

Geez - czemu tu tak zimno :( W domu zimniej niż na dworze, strach grzać bo piecyk może w każdej chwili umrzeć śmiercią tragiczną i nieodwracalną (i kij wie ile im zajmie zamontowanie nowego w takiej sytuacji). Zatoki mi poleciały wczoraj i zdycham sama, dzieci zmarznięte do naszego łóżka przychodzą :( A bu :( Idę szukać pracy skoro siadłam do kompa :p

reklama
mama - zależy które XD te podwórkowe siedzą we własnych domach i nie przychodzą już do nas a te domowe właśnie mi szaleją po domu. Zdrowe, znudzone siedzeniem w domu... zaczynam mieć ciągutki w stronę siekiery chwilami jak zaczynają się przez to kłócić :/

Pochwalę się - była u nas dzisiaj pani ze School Office bo za długo papierów potwierdzających zameldowanie Karoli nie przysyłaliśmy, więc przyszła zobaczyć dziecię, jej dowód i papierki o wynajem mieszkania. Za 10 dni dostaniemy papierki do której szkoły zostanie przydzielona i będzie trzeba kombinować z Emcią, bo do Nursery ona NIE chce iść, za to do szkoły tak, tylko że do szkoły dopiero od września... i robi się nam problem :(
Wczoraj dzwonili o pracę, czekamy na telefon kiedy mamy spotkanie w tej sprawie i... zobaczymy co będzie. Póki co nieciekawie jest :(

Hej Kobietki!
wybaczcie,wszystkiego nie nadrobię,u mnie trochę zmian i zalatany człowiek...

mama wreszcie sobotnie popołudnie,więc odpoczynek:tak::-).mnie ta śmierć Ani Przybylskiej dobiła strasznie,wierzyć się nie chce...:-(

malapralinka
gratulacje!jak po wizycie???

sol trzymam && za znalezienie pracy!

paula jak tam dzieciaki,zdrowe?

ewelinka witaj!dawno Cie nie było,zapraszamy częściej:tak:

ewcia co u Ciebie??

maran haloooo,gdzie Cię wywiało?

miłego weekendu życzę:tak:

jestem i ja ..
po pracy pojechalismy do centrum ogrodniczego-śliczna pogoda to przyjemnie pospacerować w otoczeniu tych pięknych roślin..
nakupiłam wrzosów,koszyków i mam pięknie udekorowany salon wrzosami ...świece się palą ..herbata z cytryną smakuje pysznie...

ahhhh ..miło :-)

Bibinka
&&&&&&!!

Maran
&&&&&&&&&&& żeby się zadziało :tak:

miłego wieczorku babeczki :)

Witam
Ależ byłam chora. Na antybiotyku w domu. Dzieci też. Tylko P zdrowy. Obłęd. Ale już dochodzę do siebie na szczęście. Dzieciaki też.
U nas oczywiście Meksyk. Moja szkoła, praca moja i P, żłobek , przedszkole, choroby i nikogo do pomocy. Ciężko to pogodzić. A i domu i na działce obowiązków masa. Postaram się wpadać Ale prawda taka ze wieczorem padam.
Buziaki dla was

reklama
Hej dziewczynki! <3
Pare dni mnie tu nie było i chyba już nie dam rady wszystkiego nadrobić. :(
Czy coś mnie ominęło? Czu już mamy swoją pierwszą mamę?
Moje życie jest szalone! Studia+praca+starania o dzidzię=totalny brak czasu i sił na nic innego. ;)
Przez to życie w biegu razem z moim Narzeczonym na czwartą rocznicę fundneliśmy sobie weekend nad morzem (17-19 pazdziernik), a co! Kiedyś trzeba stworzyć tego malca! ;)
Mówcie co u Was! Cholernie tęskniłam! <3

Do góry