reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa PRALINKA!!!!!!
super ,że wleciałas ;))

zostań z nami-pewnie,że piszemy ..nie tak burzliwie jak w czasach starań ,ale każdego dnia staramy się coś skrobnąć :))
pisz co u Ciebie Ryba???

Sol
nadal &&&&&&&&&&&& za mężową pracę ..

ja dopiero rano usłyszałam o śmierci Ani Przybylskiej i aż :szok: zrobiłam ..łzy w oczach ...taka normalna ,dająca się lubic osóbka....no i trójka dzieciaczków...żal...:-(

reklama
Hej Mamitka:-)
Musze Was troszkę nadrobić ,moze dzis sie uda....

Wlcialam bo ponownie wyszukuje stron o ciąży itp...
Po paru miesiącach starań,znowu ujrzalam dwie kreski... Wiec od razu szczęście zmieszane ze strachem!
Wizyta u lekarza jutro, tak wiec internet ratuje mnie przed jakimś szalenstwem

Dzieki Kochana:sorry:
Bardzo sie boje... Zazdroszcze kobietom,ktore potrafia cieszyc sie ciaza...
Jednak wierze, ze wszystko w zyciu ma swoj czas i sens:-)

Pralinka serdeczne gratki oraz dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby wszystko teraz układało się dobrze

Mama ja właśnie doczytałam o Ani Przybylskiej, żal tych dzieciaczków okrutnie, jedna z bardziej rodzinnych kobiet w tym naszym szalonym show biznesie.....

Paula
dokładnie....Ona była taka normalna,piękna-ale skromna,nie obnosiła się -->mało takich ludzi...
szkoda..wielka szkoda....;(

Pralinka
wlatuj do nas często i pisz co i jak:) życzę ,żeby Cię mdłości sponiewierały :-p żebyś czuła ,że jesteś w ciąży a mdłości oznaczają wyyysoki poziom bhcg więc wiesz ;-)

Sol
mąż ma dziś jakąś rozmowę??

u nas cud słonko-miło się w domu sprząta,dziś mam wolne w gab.więc obiad na gazie,pranie się tłucze,zmywarka tez więc szum i gwar mimo braku dzieciuf :sorry:

malapralinka - gratuluję dwóch kreseczek :) I nie kombinuj tylko się ciesz babo z tego ;) Przypomnij sobie to pierwsze "kocham cię mamo" - to właśnie jest istotą posiadania dzieci - bezinteresowna miłość i wszelkie towarzyszące jej uczucia :)

mama - nie ma dzisiaj żadnej rozmowy, ja pracuję nad swoją CV... Nigdy nie byłam w tym dobra a przy tutejszych standardach wymiękam zwyczajnie XD

Czytałam w nocy o Ani... szkoda młodej i ładnej matki :( Ale tak naprawdę ile kobiet umiera a nikt tego nie nagłaśnia, a zostawiają za sobą małe dzieci, rodziny. Takie sytuacje tylko pokazują jak często zapominamy o tej reszcie normalnych ludzi wokół nas :(
Spadam dalej pisać to CV :/

Haha:-D
Dzieki Kobitki:-D

Jeszcze Was nie nadrobilam, nie wiem co u Was...?
Narazie jeszcze zalataa jestem, jutro lekarz...

L4 na Malego wzielam... Ogarne sie pewie jak wroci do przedszkola. Bo ja pracuje na etat i wlasy iteres wiec troszke rooty jest.

reklama
Pozdrawiam wszystkie babeczki. Wiem, wiem...to karygodne, że tu nie zaglądam, ale życia mało na wszystko....być może w najbliższym czasie znajdę dłuższą chwilkę, to zajrzę na dłużej.... :)

Pralinka
- gratki! Ciesz się kobito, bo masz powód! Wiem, że ciężko, ale myśl o dzidzi, która czuje Twój lęk... ;)

Mama - z Tobą to miarę na bieżąco jeZDem :D :*

Sol - ale Cię wywiało :szok: Mam nadzieję, że Ci "tam" dobrze? ;)

Ostatnia edycja:
Do góry