reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej niedzielnie...

leżę pod kocem ..krzyz połamany po piątkowej i sobotniej pracy i grzeję się na poduszce elektrycznej.
muszę chyba poszukac sobie masażysty i co jakiś czas chodzić bo masakra :baffled:

Wisieńka
o masz!! ale Was dopadło ..współczuję -domyślam się jak Ci musiało byc ciężko bo my tez ze wszystkim sami jesteśmy..
cieszę się ,że już zdrowiejecie;)

wgorącejwodziekąpana
nie pomyliłaś wątku ;-)
oczywiście możesz u nas być -nie ma problemu :-p ino napisz coś o sobie :))

przyjemnego dnia :)

reklama
Mama zazdraszczam możliwości leżenia. Ja jestem na etapie w którym ty byłaś jak się poznalysmy. Ile twoje wtedy miały ? Kiedy ja sobie poleze? Masażysta dobry pomysł. A jak dzieciaki ? Jak radzą sobie w szkole ? Autko dobrze się spisuje ? Wrzosy uwielbiam a jeszcze nie kupiłam w tym roku.
Sol jak tam idzie z szukaniem pracy?
Bibinka zdrowi jestescie? Maran, Paulinka, Ewcia, Ewelinka , Jol hellllooooo

Wisieńka
mąż mi sie dzieciami zajmuje to korzystam..
wysłałam Ci 2 fotki :tak:
autko super się sprawuje :)
dzieci dają radę w szkole ,ale Zu ma maaasę zadawane do domu i troche się musielismy nauczyć inaczej gospodarować czasem ,żeby ze wszystkim zdążyć ..

przetwory jakies robiłas w tym roku?

a jak sie poznałyśmy to moje miały 3 lata i 5 lat :))

Mama to jeszcze 1,5 roku zanim do tego dobije. Mój mąż śpi po nocy. Wstaje o 14. Ja wtedy do papierów z pracy pójdę. Wrzosy cudne. Robiłam ogórki, grzybki, sałatki z pomidorów, ogórków, cukinią, dżemy , soki i konfitury. Trochę tego mamy. A ty ?

Hej. U nas po staremu. Pracy nadal nie mamy. Małż idzie dzisiaj w bilard pograć. Zaraz spadamy na Skype z rodzinką się skontaktować jak co niedzielę. Ogólnie powoli do przodu. Czekam na papiery z 0ffice gdzie Karola do szkoły idzie.

mama-mi bardzo kinesiotaping pomógł przy bólach pleców. Na YT są filmiki jak to kleić a taśmy są dostępne na allegro. Ogólnie nie ma prawa ci to zaszkodzić a masz spore szanse że to pomoże.

wisienka-kuruj się kobito kochana. A o pracę idę się popytać w poniedziałek. M. ma większe szanse niż ja ale próbować można.

dobrego,miłego dnia życze ..
u nas pogoda w miarę ( o 7.30 zawoziłam córę a niedawno syna do szkoły) także humory też oki..

Sol
w sobotę miałam klientkę na pidixa własnie poobklejaną tymi plastrami..
&&&& za pracę.
a to mieszkanie gdzie teraz jesteście kupiliście czy wynajem??

Paula
dzieciaki zdrowe??

Ewa
jak w pracy??

Ewelinka
co dobrego ostatnio przeczytałas-jesień lezie--> co dobrego polecasz:sorry2:

Maran
działasz czy czekasz na efekty działań ??

Bibinka
&&&&&&!!

Wisieńka
pracowo czy domowo??

mama - ja mam cały czas gdzieś te plastry przyklejone przez to że mam to cudo autoimmunologiczne i co chwila mi coś się kopie :p Ratują mi życie już od dawna. Dom mamy wynajęty, w przyszłym roku planujemy kupić własny, ale to dopiero jak dostaniemy kontrakty w robocie bo bez tego kredytu nie dostaniemy. Dzisiaj złożyłam kilka kolejnych aplikacji i czekam z telefonem w łapie bo było kilka na ASAP (czyli od zaraz praca się zaczyna). Bronię się rękami i nogami żeby w czarnowidza się nie bawić :( Będzie dobrze :) Musi kuźwa być :) Jak do piątku nic się nie ruszy to pociągniemy znajomości w ruch żeby coś złapać. Nie lubię tego robić, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :) Ucałuj dzieciaczki od ciotki i nie przemęczaj tych plecków :tak:

Pada, pada, pada - i to nie jest śnieg... Wrrrrrr

Mamita :) czekam ;)

Sol a w jakiej branzy szukacie pracy, interesuje Was coś konkretnego czy cokolwiek na poczatek by jakos zacząć funcjonowac a później najwyżesz rozejrzec sie za czyms innym na spokojnie I bez stresu, ze kasa sie skonczy?

jestem wieczorkiem ..

Maran
no...to....czekam z Tobą z zaciśniętymi &&&:tak:

Sol
dziękuję-smerfy ukochane
będzie dobrze-będzie :tak:
nadal czekam na pomyślne wieści od Ciebie &&&&

Wisieńka
wytchnienia !!! cieszę się ,że mogłyśmy dzis chwilę poświergolić :-)

Bibinka
my też pogadałyśmy ;) ale wleć na herbatę :-p

dobrego wieczoru :-)

reklama
maran - na początku były ambitne poszukiwania, teraz szukamy czegokolwiek żeby tylko się o kasę nie martwić. Nikt nie powiedział że nie możemy w międzyczasie szukać czegoś lepszego w naszych branżach. Ale choć złożyliśmy aplikacje na magazyn gdzie potrzebują 150 osób od zaraz - zero telefonu :( A zgłosiło się aż 13 osób ze 150 :( No nic - czarnowidztwo zostawiam na następny tydzień bo inaczej psychopatą się stanę XD

mama - dziękuję :)

Spadam spać bo mi zimno - pada już 24h, wieje wiatr i jedyne o czym marzę to kołderka i ciepła herbatka.

Do góry