reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Witam,

Mama, przykro mi z powodu Malutkiej...
Może to żadne pocieszenie dla rodziców, ale chociaż wiedzą dlaczego odeszła... :(

Bibinka, co się Kochana dzieje?

Sol, mi Mikołaj 25go z mebli spadł:baffled:
a zawsze proszę NIE WCHODŹ :crazy:

Paula, Sol, zdrówka!!

U nas Młody w tamtym tygodniu czwartek piątek już nie był w przedszkolu, bo katar, kaszel... W poniedziałek poszedł i w środę gorączka... Teraz już jest ok:tak:

Sol, a to moje "Maleństwo" :-)

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 41
  • WP_003015.jpg
    WP_003015.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0010.jpg
    DSC_0010.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 37
ewcia - te dzieci doprowadzą nas do zawału XD Uroczy słodziak, ten uśmiech rozbraja :)

A ja się męczę przez @, niby mnie nie boli podbrzusze, ale za to jak mnie od 2 dni cycki napierdzielają to masakra :/ I zasadniczo bym łóżka nie opuszczała, przecież kołderka taka cieplusia :) Ech... ale trzeba na zakupy iść, na pocztę i jeszcze papierologię do przychodni wypełnić bo we wtorek muszę iść z dziewczynkami tak kontrolnie i założyć im karty żeby mieć potwierdzenie ich zamieszkania. Nie chce mi się :/

Niedziela - dorwałam zestaw 3 par nożyczek fryzjerskich: do grubych, do cienkich i do cieniowania + grzebień. Dorwałam Emilkę - poszła grzywka i trochę jej odciążyłam cieniowaniem te włosiska; Kaja poszła po całości - bagatela 15 cm :) i grzywka. A ja zrobiłam sobie grzywkę bo mi gdzieś zniknęła podczas zapuszczania... a dałabym sobie rękę uciąć że w lipcu miałam grzywkę robioną... :/ I sobie pociągnęłam po całości końcówki i tymi do cieniowania bo mi się strasznie plątały :( Czuć różnicę :)
Życie jest piękne jak nie muszę wydawać 50 funtów na fryzjerkę dla naszej trójki :)

Ostatnia edycja:
paulina - tnę tylko rodzinnie, bałabym się ciąć kogoś spoza rodziny :sorry: Chociaż raz koleżance łeb uratowałam jak dała młodszemu bratu nożyczki bo nie chciało jej się do fryzjera iść :p Mogłam porobić zdjęcia, ale za bardzo uryczana była :p

Moje dziecięta jeszcze nie śpią, kolorują sobie domek zrobiony z pudła :/ Hmmm...
Trzymajcie jutro kciuki proszę was bo małż ma rozmowę o pracę i bardzo chciałby ją dostać :)

Sol ale u mnie by była łatwizna z włosami, podciąć, postopniować bo trochę objętościowe grube i chlapnąć farbą:-D
jak rozmowa męża w sprawie pracy???

ech, małż powraca ,może po 24 będzie...dzieci śpią, wczoraj kot usypiał Daniela a dziś Mai łóżko okupował, chyba próbuje się zrehabilitować za zbity Majkowy kubek z misiem, podrapaną komodę czy podziurawione poduszki na krzesłach....ktoś ma może pomysł jak ogarnąć kota?????
Maja kolejną noc kiepsko spała, ok 3 przydreptała do mnie bo się czegoś bała, bardzo mocno się we mnie wtuliła,cała połamana byłam, już powoli sił brakuje od tego jej spania...

za to rozsunęłam jej łóżko na większy rozmiar i przemeblowałam trochę w ich pokoju, powoli łapię koncept na ich pokój, za rok robimy mały remoncik/przemeblowanie

a gdzie reszta koleżanek???

paulina - nie udało się małżowi :( Właśnie się dowiedzieliśmy :( Mają się nie martw, wczoraj Emcia usypiała w moim wyrku, zostałam skopana i obita. Ostatnimi dniami do mnie spać przychodzi a to na rączki a to do wyrka, albo pobudka o 5 jak coś cię depcze przechodząc po tobie bo chce się na środku łóżka położyć :/

Idę szukać roboty bo będzie ciężko jak na szybko chociaż jedno z nas nie złapie. :(

cześć babki..melduję się i ja ..

Paula&&& za ogarnięcie kota...ja się szarpię czy wziąć kotka czy drugiego psa-ale małego bo 2 duże odpadają :eek::eek:

Sol
&&& za pracę-oby się udało.

u nas do przodu..wszystko gra ,tylko Zu ma w pień lekcji do odrabiania każdego dnia :confused2::baffled::eek::no:

dobrego wieczoru:-)

No niestety M z pracą się nie udało :( Ja ciągle szukam, on ciągle szuka :( Zaczyna się robić mało ciekawie, ale damy radę :p Póki co nadal mam skutki zmiany klimatu i czuję się jakby mnie traktor przejechał. Ale spoko... Będzie dobrze :)
Dziewczynki malują farbkami i robią bałagan na podłodze :/ Hmm... Interwencja później, nie chce mi się krzyczeć teraz :p

mama - no niestety, lekcje zawsze były zmorą uczniów w każdym wieku :)

Buziaczki dla wszystkich i miłego weekendu :)

reklama
Do góry