reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Wisienka - ciesz się z chwilowego spokoju bez dziecięcia :tak: Ja tutaj nie mam na kogo liczyć żeby mi z dziećmi został jakbyśmy chcieli gdzieś wyjść - to tylko z dziećmi.

Zdjęcia po weekendzie bo jutro mi meble przywożą i muszę zrobić konkretne porządki - w niedzielę przychodzą goście na obiad - Ania (moja koleżanka) i jej narzeczony Chris - anglik. Mam zrobić pierożki z barszczem czerwonym. Co oznacza że jutro rano idę na polowanie do polskich sklepów po składniki. Z mięsem i mąką nie będzie problemów, ale z grzybami i kapustą kiszoną już może być problem... Będę kombinować :-)

reklama
Sol w pl sklepach jest juz wszystko grzyby kapusta kiszona ogory kiszone nawet warzywa z pl wiec na pewano wszystko bez problemu tu kupisz

cześć kobity

od kilku dni jestem wkur!!!!! bo kupiłam za 2 tys lakierów hybrydowych które miały być mega super a okazały się klapa i teraz się szarpię żeby je zwrócić -firma zwrotów nie przyjmuje wiec załatwiam to z przedstawicielem który mi to sprzedał.
jestem tak zła bo wzięłam kasę z kupki na auto-auto pilnie potrzebne a ja zostałam bez hybryd i co- znów muszę wziąć z kupki a co z tymi za 2000zł???
a ja mam dużo klientek na hybrydowy i nie mogę ich stracić ..

nasza paczka znajomych ( 16 osób) znów się skrzyknęło i zrobiliśmy imprezę w lokalu-tak jak zawsze-od pary 110 zł i menu jak na weselu tylko mniej bo zaczynaliśmy po 19.. do 2 w nocy..
nie miałam weny iść po tym tygodniu ,ale poszlismy i wytańczyłaaaaam się ,że ho-ho...było nas 19 osób- 18 dorosłych i mała Lenka w brzuszku ;)

zaraz idę do pracy..

pozdrawiam i ściskam na płasko.
u nas słonko-czego i Wam życzę :tak:

mama - współczuję sytuacji. Też bym się ostro wkór**** ...

A mi dzisiaj goście nie dopisali, bo im coś wypadło więc małż zrobił dzisiaj grilla zamiast mnie męczyć po wczorajszym lepieniem pierogów. Za to sobie trochę posprzątałam, ogarnęłam kilka pierdół, zdjęć jeszcze nie robię bo wciąż mam bałagan pod tytułem "Tu są jeszcze pudła" a małż musi te złożone mi do schowka schować bo tam urzęduje pająk a ja mam na niego bardzo głośną alergię :) Za to poznaliśmy sąsiada, bardzo fajny polak, pogadaliśmy sobie o pierdołach, umówiliśmy się na wspólnego grilla a ja obiecałam pierożki z kaszą gryczaną - jak któraś ma pojęcie o co chodzi to dawać przepisy - to podobno biały ser i kasza gryczana, ale nie wiem czy to na słodko czy na słono czy na ostro ma być czy jak XD

A i mamy ogródkowego kotka... taka szara kicia.. w sumie to bardziej srebrzysta niż szara - wygląda jak niebieski rosyjski jak na moje oko, ale mogę się mylić. Bynajmniej przedwczoraj przyszła do nas, popieściła się i sobie poszła. Wczoraj dwa razy przyszła a dzisiaj od rana do 17 urzędowała w ogródku, a to dając się pogłaskać, a to się wygrzewając na płytach, a rano nawet mi do domu wlazła. Ogólnie bardzo się do nas przywiązała pomimo tego że ma właścicieli a nasze dzieci jej nie przeszkadzają zupełnie :)

Witam,

Mama, udało się zwrócić?
A co z Dzieciątkiem tej dziewczyny?
Pieprzone życie. Jedni oddali by wszystko za Dziecko, a inni nie potrafią docenić tego cudu i wyrzucają... Dziś czytałam o noworodku z Warszawy :'(

Sol, miło Cię czytać w końcu zadowoloną :-D. Zdjęcie Mikołaja wrzucę może jutro, jak odpale kompa.

Wisienka, córa już w domu?

Bibinka, a co u Ciebie?

Byliśmy z Mikołajem u kardiologa. Szmery są nadal, ale nie ma żadnych zacieków, także jest dobrze. Za 2-3 lata mamy się pokazać do kontroli. Po lekarzu odwiedziliśmy zoo, a na sam koniec przy hali stulecia, ze względu na mistrzostwa świata, było kilka wozów strażackich w gotowości, także Mikoś był w siódmym niebie jak panowie Pokazali Mu wyposażenie auta :-D.

Pozdrawiam serdecznie

hej babki..

Ewa
z lakierami narazie nic nie wyjasnione-dzwoniłam wczoraj do gościa 3 razy ale nie odbierał:wściekła/y:
dziś będę namolna!!
a M.czeka 3 tyg.na wynik bo wysłali badania z uk do de..i jak dostanie wyniki z niemiec to będą wiedzieli co dalej...
narazie &&&&&&&&&& trzymamy.

dla chłopców to mega przeżycie posiedzieć w takim wozie-pamiętam jak mój przeżywał i miał oczy jak 5 zł jak opowiaaadał :-D

Sol
fajnie,że u Was wsio do przodu..ogarniaj się z kartonami i wstawiaj pikczery :tak:

Wisieńka,Maran,Paula,Bibinka,Lilith
przyjemnego dnia :)

córę zawiozłam przed 8...ogarniam dom i przed 10 zawożę D.a potem do pracy ..
wczoraj kupiliśmy auto-ruszya dzis przerejestrowanie i w piątek odbieramy na pl blachach.

hej babki..

gdzie jesteście??

my dzis kupiliśmy drugie autko i cieszę się ogromnie,że już od następnego poniedziałku sprawy związane z odwożeniem dzieci do szkoły będą ułożone inaczej:)

u nas słonko i miły pogodowo dzień.
ściskam.

reklama
Cześć kobitki!
wczoraj był chyba ostatni słoneczny dzień,w nocy burza,deszcz i dziś już pochmurno i 16st:baffled:.

mama strasznie mi przykro z powodu maleńkiej...
cieszę się,że autko już kupione i będzie Wam troszkę lżej:tak:.&&&&&&&& za sprawę z lakierami!

sol jak tam na nowych włościach, wszystko już rozpakowane?

wisienka co u Ciebie,jak tam najstarszy??

ewcia super,że z Mikołajkiem wszystko ok:tak:

paula spóźnione,ale najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu:tak:

maran jak tam dziewczynki?odpoczywasz trochę ,jak ich nie ma do południa;-)?

a ja jestem w życiowej kropce,stres i jeszcze raz stres...

miłego dnia!

Do góry