reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama idziecie pełną parą,widzę,że wszystko ładnie się układa:tak:.super,że dzieciaki u dziadków zadowolone,przynajmniej możecie być spokojni i ile w domu zrobicie:-)!pytałam wczoraj o rzęsy 1:1,pani mi powiedziała 200zł:szok:...a auto-hamulce.

sol oby Ci się ta rana po zębie nie paprała

paula miłego odpoczynku życzę:tak:.

reklama
Dwie wizyty u dentystów w ciągu dnia to na mnie o dwie za dużo :/ Dziura po 8-mce jest ok, ale opatrunek z sąsiedniego zęba mi wypadł po południu i musiałam iść znowu - ale nie założą opatrunku bo się boją że wpadnie do rany i będzie buba :( Ogólnie mam przechlapane z tymi zębami. Boli jak pieron dalej, nawet tramadol nie pomaga :(

Remont łazienki stanął, jutro na wariata będę malować jak wyschnie tynk.

A w przyszły piątek jedziemy na weekend do mojego taty :) Przynajmniej jeden miły aspekt w tym wszystkim :) Dziewczynki pójdą do ZOO i spotkamy się ze znajomymi :)

Mama, Sol powodzenia w remontowaniu. U nas już prawieee koniec. Takie wykończeniówki tylko, bo w każdym pomieszczeniu zostawiliśmy coś na później heh, plus później dekoracja typu ramki etc no i w przyszłym tygodniu wielkie szorowanie i sprzątanie i .. nie licząc salonu koniec. Mam nadzieję, że mąż jeszcze z kotami się wyrobi i obije wszystko jak należy i półki im zawiesi. Się wściekłam w środe, nie było w ikei kontowników, które nam są potrzebne.. i co tu zrobić, półki dalej leżą.
Teraz czekam na kurierów. Mam chwilkę odpoczynku, aż dziwne.. jakieś to takie nienaturalne.

Co do scanu, wszystko pięknie! Zapomniałam się wam pochwalić :zawstydzona/y: łożysko się bezpiecznie do cc przesunęlo i co najważniejsze w nic nie wrosło. Mały ważył 2900g. Wszystko idealnie. Teraz pozostało mi tylko czekać dzielnie, jeszcze 3 wizyty w przyszłym tygodniu. Córa jeszcze testy miała w szkole, występ w środę, konie póki co tylko 2 razy w tyg ale na wakacje zacznie się częściej.. nadal ciężko wyrobić ale cóż.
Tak myślałam, że niedługo w końcu będę miała więcej czasu, odpocząć będzie można ale zapomniałam, że wtedy to tym bardziej niet :-D choć jestem dobrze nastawiona :tak:

Paulina jakiś czas temu o paczce pisałaś, też tak miałam pare razy. Ale to nie wina zooplusa a kuriera. Sklep też oddaje kaskę bez problemów. U nas to np. jak dpd dowozi to masakra, zero szacunku dla przesyłki a ja robie czasem duże zapasy, np 4 rodzaje karmy po 10 kg, dwa razy 40l żwirek bo znowu na bio wrociliśmy.. kiedyś był program w tv jak się tu paczki szanuje i w pl na pewno jest tak samo..

LILITH - nie mów mi o remoncie - chłopaki tak się zebrali że jeszcze dzisiaj tynki kończą na obudowie, a gdzie wyschnie, zatrzeć i pomalować :/ a o 17 kobita oglądać mieszkanie przychodzi :/ Wymyśliłaś czy czegoś byś nie chciała? A może ktoś chce ci coś przesłać z PL to możemy zabrać ze sobą i Ci dostarczyć do domku :) I tak płacimy za transport więc jedna czy nawet kilka paczek w te czy we wte różnicy nie robi bo płacimy za samochód.

Remoncik stanął i ... może do niedzieli pomaluję :/ Kocham tego kto wymyślił leki przeciwbólowe :)

oooooooooo,dziś tak popisałyście,że nie zdążyłam wszystkiego przeczytać:-p:-D
gdzie jesteścieeeeee????

moja Ala dziś wybiegana,wybawiona-sama radość:tak:

lilith super,że z małym wszystko ok,jeszcze troszkę i będzie z Wami:tak:

sol jak tam ząb,mam nadzieję,że lepiej! ludzie byli oglądać mieszkanie?????

mama pewnie zaganiana:tak:

wisienka jak tam Emilka sobie u dziadka radzi?

bibinka - fajnie że dziecię wybiegane :) ząb boli coraz bardziej - muszę do poniedziałku nie zabić wątroby :p A byli oglądać, takie młode małżeństwo w ciąży, ale oni chcą oglądać póki co... no nic we wtorek na 15.30 przychodzą następni :)

Spadam zaraz robić obiad, choć sama go nie zjem :/ A potem robię łazienkę bo mój małż jakoś nie bardzo chce odejść od kompa :/ Ehhh... i na cholere mi facet :/

witam niedzielnie:tak:
u Nas chłodno,ale pogodnie,także wczorajsze pranie dosycha:tak:

mama salon już skończyliście???
sol to teraz trzymamy && za wtorek:-p

wszystkim życzę miłego dnia:-)

reklama
hej kobietki ..

tak ,panele położone :tak:
koło 17 pojechalismy do leroy bo "coś " na ściany między meblami stojącymi a wiszącymi ...płytki ,które były poszły won...kupilismy blat ..a tam gdzie będzie kuchenka będzie hartowane szkło..

w drodze powrotnej mc d i "kolacja" :sorry:

teraz Tom składa narożną szafkę ..

jutro o 9 przyjeżdża gośc od sufitu podwieszanego więc kupilismy też ledy ..przeeeeeepiękną potrójną lampę nad murek między kuchnią a salonem...farbę ,żeby odświeżyć kolor w salonie i 2 białe na sufit..
jutro podjadę z panem K.po stelaże do płyt..

na 10 mam klientkę i potem na zakupy do hurt.kosm..
Tomi po pracy będzie dalej składał meble a ja poprzekładam rzeczy z wiszących szafek na dół ,żeby można było je zdemontować ..

póki co prace idą tak jak zaplanowaliśmy ..Tomi dał radę z panelami ,wszystko ładnie poprzycinał :tak:

już nie mogę się doczekac kiedy sobie w szafkach poukładam :-p

pozdrawiam cieplutko ..

Bibinka
udanych wakacji i szerokiej drogi jutro!!

Sol
&&&&&&&&&&&& czymam !!

Do góry