reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

ehhh Wisieńka mówię Ci ciągle za kasę się trzeba trzymać :baffled:
tylne klocki hamulcowe i tarcze..

przyjemności u fryzjera-kolor odświeżasz czy jakieś cięcie ?

u nas burzaaaa..

reklama
Ja tak na szybko bo mam remont w łazience dzisiaj.
Dentysta poszedł gładko - nie pamiętam nic z zabiegu, ani nie pamiętam jak przeszłam na kanapę z pomocą męża i anestezjologa :) Nie pamiętam że mówiłam że w nagrodę chcę jajko niespodziankę XD Nie pamiętam też tego jak się rozczulałam nad kompresem chłodzącym bo jest z wizerunkiem misia XD Chirurg ocenił zabieg tak że były to bardzo ciężkie zęby do usunięcia. Cieszę się że usuwałam je w narkozie. Chirurg też bo jakby mi miał w zwykłym znieczuleniu robić to byśmy to na dwa razy robili o ok 1-2 godzin by to trwało a nie 15 min :) Ogólnie jadę na antybiotyku teraz i na przeciwbólowych, dzisiaj miałam kontrolę i świetnie się goi :) Zobaczymy jeszcze za tydzień.

I mam dla siebie z dzisiaj dobre info - w piątek przychodzą obejrzeć mieszkanie - trzymajcie kciuki :)
Od jutra się zaczynam na serio pakować :)

Witam wieczorkiem
Świętujemy Pola obronę. Drineczki i kolacyjka. Mieliśmy dziś sadny dzień z zabawkami dzieci, segregacja i mycie. I dwa worki do oddania jeden do żłobka a drugi domu dziecka. Mili pokój wyblyszczony. Salon też. Kuchnia lśni. Jutro szafa w przedpokoju Ale najpierw badania do pracy.
Sol
kciuki za sprzedaż, dobrze, że poszlo glado u dentysty:tak:

mama

i co byliście w Ikea
U nas pada, w koću podleje mi dzialke porządnie, ale jutro poproszę skwar

Hello!

u Nas deszczowo,wreszcie jest czym oddychać:tak:.wczoraj zasiedziałyśmy się z Alą u koleżanki i wróciłyśmy 22.30:zawstydzona/y:.
no i oczywiście kolejny raz auto musi iść do mechanika,brak mi słów:baffled:...

mama jak tam po zakupach,załatwiliście wszystko??

wisienka wielkie gratki dla Pola:-)!ja w czerwcu skończyłam kolejną podyplomówkę i więcej studiów już nie będzie.wiem co to znaczy segregacja zabawek,trudna sprawa,he he:-p.

sol jajko z niespodzianką powiadasz:-D.dobrze,ze masz to już z głowy.&& za piątkowe oglądanie mieszkanka:tak:

biorę się za sprzątanie:cool2:

Dzięki. Niestety w nocy skrzep mi wypadł i muszę iść dzisiaj na rozcinanie dziąsła albo szycie :/

Wisienka - to fajna imprezka była :)
bibinka - a jajka nie dostałam :( :p

nadaję z wozu transmisyjnego z pracy :-D

Wisieńka,Bibinka
mam jom :-D:-D mam kuchnię :tak: w ulewie masakrycznej jechalismy wieczorem bo koło 19 po pracy dopiero wyjechalismy-na 2 auta-mąż z kumplem busem a ja skończyłam klientkę przed 19 i od razu jechałam ..

4 wózki w meblach wyszły...kuchnie gazową dostalismy za 1 zł :-D bo powyżej 5tys zakupu kuchni taki jest bonus :-)

chłopaki meble zapakowali na busa i pojechali a ja lalunia z torebką zostałam podobierać resztę rzeczy do kuchni...

dziś po pracy jedziemy po panele i jutro ruszamy z wymianą ...jak wymienimy panele to rozkładamy kuchnię ..
a w poniedziałek wchodzi pan od podwieszenia sufitu-w środę skończy a w czwartek po dzieci ..

oby się wszystko udało..

Wisieńka
brawo !! kawał dobrej roboty ) jak Emilka na wakacjach-moje szaleją i mama mówi,że cięgle w biegu :))) ciągle latają ,bawią się super i jest zachwycona ,że ich wzięła :)

Bibinka
no pacz !!!:baffled: co znowu z autem??? szlag!!!!

Sol
powodzenia na szyciu :baffled:
oby się szybko zagoiło ..
i &&&&&&&&&&&& za piatkowych klientów!

pozdroooo..u nas wczoraj lało od 13 do nocy a dziś znów skwar!

reklama
halo??

my już spakowani czekamy na męża i uciekamy z dzieciakami na wieś do dziadków;)) wakacje;)))

miłego weekendu i do usłyszenia

Mama jak już tą kuchnie skończysz to wiesz, koniecznie zdjęcia pokaż, najlepiej przed i po;))

Do góry