reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Dziewczyny tak się dzisiaj nakręciłam,że kupiłam ten test Pepino i zrobiłam po pracy... no i sama nie wiem chyba jest bladziocha ale wrzucam fotkę same oceńcie CAM00149.jpgCAM00148.jpg

Załączniki

• CAM00149.jpg
    CAM00149.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 53
  • CAM00148.jpg
    CAM00148.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj mój 30 dc ostatnią OM Miałam 11.03 ale mam długie cykle ok 31-32 dni więc około czwartku powinnam dostać podejrzewam że owólka była między 16-18 dc.

Aniołek,no faktycznie ja tez widzę coś jakby cień.
A masz jeszcze jeden test? Bo jak masz to zrób jeszcze jutro rano bo podobno w porannym moczu stężenie HCG jest najsilniejsze.
No to ja trzymam kciuki za ciemniejszą kreskę wkrótce&&&&&&&&&&&&&&&.

Tak kupiłam dwa, i własnie drugi mam zamiar zrobić jutro Rano :) jak już mój A widzi drugą to jest dobrze tzn chyba..... mam nadzieje że bedzie dobrze i że nie dostane okresu

reklama
Do góry