reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

moniqaa te pepino są u mnie w Auchan za 2,8 i tak sie zastanawiam czy dzisiaj nie kupić :) bedzie go mniej szkoda niż tego pink jak ma wyjśc negatywny a też jest podobno tak samo czuły

reklama
A te pinki nie są 25? Tak szukam po necie i nigdzie nie trafiłam jeszcze, że mają czułość 10 Za to wszędzie piszą, że 25 :eek:

Ja płaciłam ostatnio 3,10zł w auchan za te pepino, więc potestowałam :tak:
AniolekBB będzie pozytywny na pewno. Nie ma czarnowidztwa...

Hm, mi się też wydawało, że pinki są z czułością rzędu 20-25... Dobrze wiedzieć.

Edit: właśnie sprawdziłam na stronie producenta i pink testy mają czułość 25. Mi się w ogóle nie udało jeszcze nigdy natrafić na taki, co ma czułość 10...

Ostatnia edycja:
AniolekBB póki nie ma @ jest nadzieja :tak: Więc jeśli nawet będzie jedna kreska
to nie koniec świata :tak: Mnie na razie nie ruszają testy z jedną kreską, przynajmniej do dnia @. Głowa do góry, będzie pozytyw! Chociaż nie na mawiam, bo jeśli masz się rozczarować i potem myśleć, że się nie udało, to lepiej poczekać.

AniołekBB tylko koniecznie daj znać jaki wynik. Ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ananaska no to na czułości 10 kreskę byś miała jak nic :tak:
To nie pozostaje już nic innego jak gratulować :-) W pracy na mnie dziwnie patrzą bo szczerzę się z radości do monitora :tak:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (teraz już musi się udać)
05.04.2013 - Kasiol - @ (teraz już musi się udać)

05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -; teraz już musi się udać)
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (teraz już musi się udać)
10.04.2013 - Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska (09.04 jest bladzioch)
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Costa
15.04.2013 - Moniqaa
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

No to Ananaska jak na teście o czułości 25 wyszła druga krecha to nie ma wątpliwości że się udało :) tylko wiadomo, że pierwsze tygodnie ciąży są pod wielkim znakiem ? ale trzeba być dobrej myśli :) a więc jeszcze raz gratuluję:)

Ananaska, po cichutku gratuluje! Nie bierz żadnych leków, bo to może zaszkodzić na tym etapie ciazy. Ale wcześnie Ci wyszedł ten test. Huhu!

a ja sie dzisiaj złe czuje cały dzień, czuje jajniki jak diabli, i modli mnie strasznie. Czy przy owulacji może być tak, ze człowieka mdli? Dziwne to. Ja będę testować z krwi w następny czwartek- piątek, bo robię progesteron, to od razu zrobię betke. Wcześniej nie, chyba ze sie będę bardzo złe czuła i coś przeczuwala.

pogoda kiepska, nic sie człowiekowi nie chce oprócz spania. A dzisiaj po pracy mam jeszcze 3 godziny angielkskiego i jadę do męża na poprąwki:)) jak ja dam radę, jak sie tak kiepsko czuje? No jakoś musze.

reklama
co do objawów..chyba żadnych poza malenkimi kuciami po prawej stronie...ogólnie kaszlę i sie pocę i od wczoraj wymiotuje ale to przez flegme( sorki za dosadnosc) która mi przeszkadza...

nawet nie wiedziałąm ze ten pink test taki czuły,dopiero Wy dałyscie i do myslenia i wyczytałam...wydawalo sie mi ze im drozszy tym lepszy..ale ten podrozal bo dałam coś około 6,50

Do góry