reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Costa, to do łóżeczka pod pierzynkę, a nie przed kompem... i zdrowiej nam ładnie :tak:

Anka85 ja tez mam wrażenie, że nic z tego. Niby testy owu pozytywne, śluz też był, ale temperatura nie ta. Jednak ja stwierdzam, że nie ma się co dołować, jak nie teraz to za miesiąc :happy:

Testujemy:
02.04.2013 - Anna2101
03.04.2013 - Smerfna85
04.04.2013 - Australijka
07.04.2013 - Patu$ka
09-10.04.13-Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne, Patanka
14.04.2013 - Ananaska
15.04.2013 - Moniqaa
21.04.2013 - Agaawa
22.05.2013 - Costa

reklama
Anna - jestem pewna, że będą już grube 2 krechy :) Normalnie aż Ci zazdroszczę, oczywiście w pozytywnym znaczeniu :) :) ;-)

Aka85 - u nas zawsze chęci na amorki są :-) Okres dostałam, ale przez Święta nie widzieliśmy się z moim J, więc musieliśmy dziś troszkę nadrobić :-D Może nie było to super przytulanko, bo wiadomo jak to pierwszy dzień @, ale było faaajnie :zawstydzona/y:

Któraś z Was napisała, że najgorsze to czekanie - dokładnie!!! U mnie dziś pierwszy dzień cyklu, więc jeszcze trochę przede mną :-(

A my zrobiliśmy przed chwilą świeżo wyciskany sok z pomarańczy, marchewek i jabłek i sobie pijemy ;-) Uwielbiam :)

Pospalam troszke myslalam ze przejdzie ale nie.... tempka dalej wysoka zoladek boli... doszedl mi kaszel i bol klatki piersiowej i szyji przy poruszaniu. Leze w lozku z termoforem... napolabym sie herbaty ale wiem ze bedzie bolec....

Anna tempka piekna naprawde....

Ide nie bede smecic

Witam Moje Staraczki już po Świętach!
Jak tam teściorki???

Anna2101 zgłaszaj się i melduj o dwóch kreseczkach, dalej, dalej …

Ja testuje jutro ale jak na razie to żadnych objawów nie czuje, więc pewnie grudzień to nie będzie miesiąc urodzin mojego dzieciatka

hej

troche tylko Was podczytałam raz wczoraj i zapomniałam co komu...ja czekam i czekam...a do 14 2 tygodnie chyba jajo zniose do tego czasu...Nam jak nie wyjdzie teraz to koniec na 2 lata:-(

w piatek mnie okropnie po prawej stronie jajnik kuł ale to okropnie? czy to owulacja ?? to by od środowej nocy;-)moze sie udało...

gardło mnie boli i pokasłuje jak się ratować??

Ostatnia edycja:
Kobitki melduje sie.
Zrobiłam dzisiaj 2 testy. jeden o czulości 25mlU i 20mlU. na obu słabe kreseczki.ale juz mocniej widoczne niz ostatnio. :( nie wiem jak mam to interpretować

anna 2101 może jescze mały poziom hcg jest :-) a dziś powinnas mieć termin @ ??jakieś objawy? jak widziśz juz małą kreskę drugą to test w druga stronę się mylić nie może wiec już malutkie GRATULACJE :-) może poczekaj i zrób jutro bete

Dzisiaj termin @ a nie ma i sie nie zapowiada. kremowo mi :D
Bolą mnie piersi,sutki czerwone i gazy mnie meczą. poki co nie wyczuwam nic innego :)
Obraz 006.jpgObraz 002.jpgObraz 005.jpg
Nie wiem czy widac wiec wstawiam 3 różne :D

Załączniki

• Obraz 006.jpg
    Obraz 006.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 002.jpg
    Obraz 002.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 50
  • Obraz 005.jpg
    Obraz 005.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Anna, to są pozytywne testy. Na to, żeby ta druga kreska się zrobiła mega intensywna to jeszcze długo poczekasz a do tego czasu pewnie już zdążysz ciążę potwierdzić u ginekologa ;) Ale z tym polecam się nie spieszyć. Chociaż co ja Ci będę mówić, jedno już masz, to wiesz ;)

Ananaska, a czemu na 2 lata przerwa w staraniach?

Ja też z tym czekaniem mam problem. Jeszcze na owulację jakoś bezproblemowo czekałam. Ale teraz na termin @? Matko.. każda godzina mi się dłuży!

Do góry