reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Ananaska, ja na lipcówki też wlazłam? Niewykluczone, termin mi wyliczali na koniec lipca/początek sierpnia, potem w/g usg już na sierpień mnie naznaczali. Ale jednak nie wyszło.

Patu$ka, i tu się spotykamy :)

Ja planuję testować w okolicach 13.04 (chociaż znając siebie i tak wcześniej sięgnę po teścior, bo ja z tych niecierpliwych). Tym razem też planuję po pozytywnym teście zobaczyć przyrost bety i zacząć się cieszyć dopiero jak będzie prawidłowy. W marcu był byle jaki i skończyło się chyba szybciej, niż się zaczęło.

No i tym razem byłam bardziej przebiegła, właśnie polazłam do fryzjera się pofarbować PRZED jajeczkiem, żeby w razie czego siwa i wymemłana w ciąży nie chodzić, więc jestem przygotowana :)

reklama
Ja też baran :p Urodziny 10 kwietnia ;)

Nie pamiętam nicku, ale baaardzo Ci współczuję, że 2 razy poroniłaś :( Teraz 13 marca? W których tygodniach ciąży??

Znając moje zniecierpliwienie, to pewnie już jutro bym chciała testować znowu :D Ale chyba potrzymam jakoś do Świąt? Jak myślicie? Okres powinnam dostać 31.03. Robić wcześniej test? Czy wytrzymać do niedzieli? :/ No chyba, że wcześniej przyjdzie ta głupia małpa @@! :wściekła/y:

Tak czytam ile Wy Kobietki się już staracie i powiem szczerze, że przeraża mnie to trochę.
My dopiero 3 cykl, ale już obawiam się najgorszego....

Za wszystkie po kolei trzymam kciuki, w końcu kwiecień to piękny miesiąc :tak:

yes2.gif
Testujemy:
3
1.03.2013 - Ailatan1987
03.04.2013 - Smerfna85
04.04.2013 - Australijka
07.04.2013 - Patu$ka
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
14.04.2013 - Ananaska
15.04.2013 - Moniqaa
21.04.2013 - Agaawa

Ostatnia edycja:
ailatan WYTRZYMAJ do 31.03! i zrób sobie własnie w niedzielę - może będzie świąteczny prezent? ;-)
katherinne miło Cię u nas widzieć, strasznie lubię czytać Twoje posty, bo zawsze mi po nich lepiej na duszy - napawasz optymizmem :tak:
Moniqa ja staram się 2 cykl (w sumie to nawet pierwszy, bo w zeszłym mies za późno zaczęliśmy) ale i tak jestem strasznie niecierpliwa. nawet przez kilka dni musialam sobie zrobić przerwę od forum, bo za bardzo się nakręcałam i zaczełam wpadać w paranoję.

Ostatnia edycja:
Kurde, nie wiem czy mi się uda wytrzymać tyle czasu :D ale ok, spróbuje! :-) Tylko będę musiała się kitrać z tym testem u rodziców :D :-)

O właśnie chodziło mi o katherinne - współczuje Ci bardzo! Ja raz poroniłam w listopadzie i do tej pory się nie mogę pozbierać! :-(

Co do farbowania włosów, to myślałam, żeby to zrobić dziś, jeszcze przed Świętami! I teraz się zastanawiam :/ Jakoś miesiąc temu farbowałam, dokładnie 4 tyg temu, ale na blondzie to bardzo widać odrosty...

Moniqaa i marce_la - my staramy się drugi cykl, z tym, że w tym pierwszym nie mierzyłam sobie temperatury, tylko działaliśmy po prostu i się nie udało. Teraz mierzę sobie i kurde o niczym innym nie myślę! Nawet w pracy jestem jakaś rozkojarzona... Do 18:00 siedzę w pracy, a tylko przeglądam strony o ciąży jak jakaś głupia!

Ja nie wchodze na żadne "ciążowe" strony, bo strasznie mnie to na razie dołuje - poza naszym forum oczywiście. Wy jesteście moją skarbnicą wiedzy :-) no i ogólnie czuje się z Wami jak na grupowej terapii :tak:

Ja wchodzę na strony tego typu "w którym dniu cyklu pozytywny test" itp :p Ale im bardziej się nudzę w pracy tym gorsze pomysły mi przychodzą do głowy :-) Dobrze, że jutro już jadę do rodziców i do poniedziałku tam będę :) Nie będę miała czasu na rozmyślanie ;) Tylko przecież w 1 Dzień Świąt standardowo bym sobie z siostrami wypiła jakieś desperadosy i nie wiem co mam zrobić, bo to będzie podejrzane jak pić nie będę :D :-) :szok:

Ja wchodzę na strony tego typu "w którym dniu cyklu pozytywny test" itp :p Ale im bardziej się nudzę w pracy tym gorsze pomysły mi przychodzą do głowy :-) Dobrze, że jutro już jadę do rodziców i do poniedziałku tam będę :) Nie będę miała czasu na rozmyślanie ;) Tylko przecież w 1 Dzień Świąt standardowo bym sobie z siostrami wypiła jakieś desperadosy i nie wiem co mam zrobić, bo to będzie podejrzane jak pić nie będę :D :-) :szok:
Mam to samo :) przejzałam juz z pół wujka google :D haha

mnie dalej boli podbrzusze ;( bol głowy ustąpił ...czekamy do pon na testowanie :)

reklama
ailatan przeciez i tak nie wytrzymasz i z samego rańca w 1 Dzień Świąt potestujesz :-) będziesz wiedziała czy pić, czy już coś ściemnić ;-)
ania dołączasz do naszej lity testujących?

Do góry