reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
kasoku dziekuje fakt staram sie byc optymistka , chociaz nie zawsze wychodzi i nieraz bardzoo boli rozczarowanie. Wszyscy mowiia, ze mloda to wykapany tatus jestes jedna z nielicznych osob, ktora twierdzi ze zuzka do mnie podobna, ale bardzo dziekuje hehe lubie to slyszec :-D No a co do mojego starego to hmmm.... ja sie smieje, ze kiedys byl calkiem przystojny a teraz to juz zdziadzial :-p

Pam no przestan nie ma czego zazdroscic , sama jestes bardzo ladna dziewczyna :)

Akuku dlatego gdzies oststatnio czytalam, ze jak sie chudnie powinno sie stare , za duze ubrania sprzedawac chociazby na allegro aby miec motywacje, ze jak sie przytyje to trzeba bedzie znowu nowe kupic :)

Ostatnia edycja:
zdjecie z ostatniej chwili, m zrobil z siebie debila, ale stwierdzil cytuje "nie zrobie normalnej ,bo mnie zaraz do <<sraczek listopadowych wkleisz>>":-):-):-):-):-):-):-) Moje zdj&#281;cie 9.png

akuku mi pomogla w schudnieciu niestety, albo stety nerwica lekowa, ktora mi towarzyszy no juz ladne pare lat, ona mnie odchudza na maxa.

Ale mi sie pizzy chce... normlanie takiej prawdziwej pizzy.... z serem mozzarella i pomidorami z bazylia... nosz kurde no... moze dlatego ze dzis oprucz jednego gryza kurczaka nic nie jadlam...

a ja mam ochote na sushi, mmmniam, az mi slinka cieknie, nie udalo mi sie namowic mojego zeby mi skoczyl po sushi, zrobil mi kanapki z pomidorem, a ja dalej marze o sushi.

Kasoku hihi niezla nazwa "sraczki listopadowe'' pogratuluj M pomyslu :-D Alez Ty jestes fotogeniczna , jedno zdjecie i prosze jakie sliczne :D Ja na 100 mialabym z 2 normalne :D

P.S. Moim zdaniem w blodzie wygladas slicznie, lepiej niz w ciemnych :-)

Dziewczynki Kochane , proszeeeee tylko nie o jedzeniu :D Ja bym wszystko pochlonela, na sama mysl jestem taka gloda, tylko szkoida, ze zoladek mam pelny i nic juz nie zmieszcze a na sile pchac nie bede hihihi

zgadzam sie z mamolinka w blondzie ci o wiele lepiej :) i naprawde fotogeniczna jestes :)

sushi... ja dziw widzialam w tesco... ogladam ogladam juz chcialam brac a to bylo suhi z kurczaka... czy to wogole moze sushi nazwac? :-D

reklama
Mamolinka - jestes zjawiskowa!:tak:
a kg sie nie przejmuj :D
ja zachodzac w ciaze z Olivia mialam 75kg (170cm) i przytylam ok 25 kg
po porodzie wzielam sie za siebie i w 14 miesiecy pozniej wazylam 65kg i.. zaszlam w ciaze :sorry2: i przytylam znowu ok 25 kg
teraz znowu waze 65 kg=
tyle ze ja jak chudne to tylko cwiczac bo uwielbiam jesc;-)
jem zdrowo ale czesto hihi

Do góry