reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
kasoku dziekuje fakt staram sie byc optymistka , chociaz nie zawsze wychodzi i nieraz bardzoo boli rozczarowanie. Wszyscy mowiia, ze mloda to wykapany tatus jestes jedna z nielicznych osob, ktora twierdzi ze zuzka do mnie podobna, ale bardzo dziekuje hehe lubie to slyszec No a co do mojego starego to hmmm.... ja sie smieje, ze kiedys byl calkiem przystojny a teraz to juz zdziadzial
Pam no przestan nie ma czego zazdroscic , sama jestes bardzo ladna dziewczyna
Akuku dlatego gdzies oststatnio czytalam, ze jak sie chudnie powinno sie stare , za duze ubrania sprzedawac chociazby na allegro aby miec motywacje, ze jak sie przytyje to trzeba bedzie znowu nowe kupic
Pam no przestan nie ma czego zazdroscic , sama jestes bardzo ladna dziewczyna
Akuku dlatego gdzies oststatnio czytalam, ze jak sie chudnie powinno sie stare , za duze ubrania sprzedawac chociazby na allegro aby miec motywacje, ze jak sie przytyje to trzeba bedzie znowu nowe kupic
Ostatnia edycja:
mamolinka90
Fanka BB :)
Kasoku hihi niezla nazwa "sraczki listopadowe'' pogratuluj M pomyslu Alez Ty jestes fotogeniczna , jedno zdjecie i prosze jakie sliczne Ja na 100 mialabym z 2 normalne
P.S. Moim zdaniem w blodzie wygladas slicznie, lepiej niz w ciemnych :-)
Dziewczynki Kochane , proszeeeee tylko nie o jedzeniu Ja bym wszystko pochlonela, na sama mysl jestem taka gloda, tylko szkoida, ze zoladek mam pelny i nic juz nie zmieszcze a na sile pchac nie bede hihihi
P.S. Moim zdaniem w blodzie wygladas slicznie, lepiej niz w ciemnych :-)
Dziewczynki Kochane , proszeeeee tylko nie o jedzeniu Ja bym wszystko pochlonela, na sama mysl jestem taka gloda, tylko szkoida, ze zoladek mam pelny i nic juz nie zmieszcze a na sile pchac nie bede hihihi
reklama
Mamolinka - jestes zjawiskowa!
a kg sie nie przejmuj
ja zachodzac w ciaze z Olivia mialam 75kg (170cm) i przytylam ok 25 kg
po porodzie wzielam sie za siebie i w 14 miesiecy pozniej wazylam 65kg i.. zaszlam w ciaze i przytylam znowu ok 25 kg
teraz znowu waze 65 kg=
tyle ze ja jak chudne to tylko cwiczac bo uwielbiam jesc;-)
jem zdrowo ale czesto hihi
a kg sie nie przejmuj
ja zachodzac w ciaze z Olivia mialam 75kg (170cm) i przytylam ok 25 kg
po porodzie wzielam sie za siebie i w 14 miesiecy pozniej wazylam 65kg i.. zaszlam w ciaze i przytylam znowu ok 25 kg
teraz znowu waze 65 kg=
tyle ze ja jak chudne to tylko cwiczac bo uwielbiam jesc;-)
jem zdrowo ale czesto hihi