reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

jeszcze wazm wzuce Eisenstein'a...(6 miesiecy ( 422124_192222380886915_1966934879_n.jpg i ja z mlodym pierwsza jego gwiazdka... ja mam tam chyba 14 lat heheh oskar i ja.jpg

reklama
nom loda w marcu koncze 21 lat a mlody w kweitniu 8....
Cala ciaze mama mowila ze bedzie chlopiec wybierali imie mial byc Nataiel... ale taka wkoncu stwierdzil ze bedzie Oskar bo po 3 latach nalezy mu sie Oskar za pierwszo planowa role :-D

Witam sie wieczorna pora :)

Kasoku jakie piekne zdjecia :) Napatrzec sie nie moge :-)
Tiluchna dzieciaki slodziutkie , a Ty jaka laseczka hihi :-)
Pam niewiem na co czekac do poniedzialku duzo czasu, a dzisiaj bym gnala do szpitala na twoim miejscu juz zreszta Ci to wczoraj mowilam. To nie mozliwe, ze biorac antybiotyk tak silny masz jeszcze bole i taki dyskomfort.

Przepraszam reszty nie pamietam :-( Dzisiaj tak okropnie sie czuje , wypilam juz 1,5l coca-coli. Mdli mnie niesamowicie, nawet moich ukochanych pierogow nie moglam przez gardlo przecisnac :( Dobrze, ze M dzisiaj caly dzien w domu to posprzatal, rozwiesil pranie, zrobil obiad i zajal sie mloda, a ja caly dzien w lozku przed TV. Gdzies wczesniej widzialam rozmowe o wadze ja przed ciaza wazylam 56-58kg przy wzroscie 170 a zatrzymalam sie na wadze 83 po porodzie spadlam do 70kg w wakacje przytulam do 72 i z taka waga startowalam teraz i mamy koncowke 6tyg i 3kg na plusie . Niedlugo bede jak pileczka sie toczyc, ale niewazne aby tylko malenstwo dobrze sie rozwijalo i bylo zdrowe a mamusia pozniej schudnie i wezmie sie za siebie.

Jeszcze wam to wkleje.... prawda ze podobni ? Po lewej ja po prawej sokar w wieku 12 miesiecy... take same perkate nosy :-D
z tym ze ja ciemna a on blondyn 418474_170551103054043_1020897413_n.jpg

mamolinko witaj, oj mdlosci to ohydna sprawa, tez mnie meczyly przez chyba 6-7 tygodni,co do wagi, to nie przejmuj sie, ja wazylam pod 90 kg przy moim wzroscie ,maz mowil, ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc hahaha

mamolinko witaj, oj mdlosci to ohydna sprawa, tez mnie meczyly przez chyba 6-7 tygodni,co do wagi, to nie przejmuj sie, ja wazylam pod 90 kg przy moim wzroscie ,maz mowil, ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc hahaha
jak to sie mowi niewywrotna bylas :-) ja pamietam moja rozmowe z kumpela kazala mi sie wziasc w garsc i walnela tkestem - you should get in shape a jjej na to- im in shape... sphere is a shape- :-D (powinnas nabrac ksztaltow/ ale ja mam ksztalt.. okrag to ksztalt)

hahahaaa, no tak, dobrze powiedziane, a jezeli chodzi o twoje i brata zdjecie, slicznosci, a twoj tato mial swieta racje, ze nazwal syna oscar, zarabiste stwierdzenia, mezowi nawet przeczytalam (smiech), dobre.

Kasoku
ja tam w zadnym wypadku sie nie przejmuje tym bardziej , ze postanowilam po porodzie isc na silownie a jeszcze mam kolo siebie taka, ze w cenie karnetu miesiecznego mam wliczonego prywatnego trenera na chyba godzine w tyg. solarium a najlepsze opieke dla dzieci. I moge przychodzic kiedy chce i na ile chce. Ja cwicze a dzieciaki beda pod opieka :)

No to ja Wam tez sie pokaze :) 81fe327c36.jpgja z mezusiem 2 lata temu :-D
IMG_3196.jpg ja z moja Zuzanka w lipcu na slubie znajomych

IMG_3261.jpg Zuzanka gwiazda wieczoru, obtanczyla wszystkich gosci :)

mamolinko calkiem sobie ciebie inaczej wyobrazalam, jak to sie u nas mawia, ale z ciebie rasowa, ze hej, sliczna jestes, masz oryginalna urode, bardzo ciekawa, a corcia, marzenie, do ciebie podobna jak nic. widac po twojej buzi (jak i buzi tiluchny), ze optymizm od ciebie bije drzwiami i oknami, i mezus niczego sobie :)

reklama
Kasoku to jak udalo ci sie schidnac 40 kg ?? Ja od porodu alexa to schudlam dopiero w ciazy z vikim I po porodzie vikiego wazylam ok 67 kg a teraz 10 kg wiecej... Przytylam jak tylko przestalam karmic... Smieje...a tak naprawde placze ze ciZowki ktore byly na mnie za duze jak bylam w ciazy z vikim teraz sa na mnie dobre hehe... Akurat wyjelam robiac pozadki... Hehe
Wiec.zalamka ale nic nie moge zrobic... Probowalam...

Tiluchna z Alexem test wyszedl pozniej...
Ahh wlasnie drinka wypilam takiego slabiutkiego w razie W

Do góry