reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
nom loda w marcu koncze 21 lat a mlody w kweitniu 8....
Cala ciaze mama mowila ze bedzie chlopiec wybierali imie mial byc Nataiel... ale taka wkoncu stwierdzil ze bedzie Oskar bo po 3 latach nalezy mu sie Oskar za pierwszo planowa role
Cala ciaze mama mowila ze bedzie chlopiec wybierali imie mial byc Nataiel... ale taka wkoncu stwierdzil ze bedzie Oskar bo po 3 latach nalezy mu sie Oskar za pierwszo planowa role
mamolinka90
Witam sie wieczorna pora
Kasoku jakie piekne zdjecia Napatrzec sie nie moge :-)
Tiluchna dzieciaki slodziutkie , a Ty jaka laseczka hihi :-)
Pam niewiem na co czekac do poniedzialku duzo czasu, a dzisiaj bym gnala do szpitala na twoim miejscu juz zreszta Ci to wczoraj mowilam. To nie mozliwe, ze biorac antybiotyk tak silny masz jeszcze bole i taki dyskomfort.
Przepraszam reszty nie pamietam :-( Dzisiaj tak okropnie sie czuje , wypilam juz 1,5l coca-coli. Mdli mnie niesamowicie, nawet moich ukochanych pierogow nie moglam przez gardlo przecisnac Dobrze, ze M dzisiaj caly dzien w domu to posprzatal, rozwiesil pranie, zrobil obiad i zajal sie mloda, a ja caly dzien w lozku przed TV. Gdzies wczesniej widzialam rozmowe o wadze ja przed ciaza wazylam 56-58kg przy wzroscie 170 a zatrzymalam sie na wadze 83 po porodzie spadlam do 70kg w wakacje przytulam do 72 i z taka waga startowalam teraz i mamy koncowke 6tyg i 3kg na plusie . Niedlugo bede jak pileczka sie toczyc, ale niewazne aby tylko malenstwo dobrze sie rozwijalo i bylo zdrowe a mamusia pozniej schudnie i wezmie sie za siebie.
Kasoku jakie piekne zdjecia Napatrzec sie nie moge :-)
Tiluchna dzieciaki slodziutkie , a Ty jaka laseczka hihi :-)
Pam niewiem na co czekac do poniedzialku duzo czasu, a dzisiaj bym gnala do szpitala na twoim miejscu juz zreszta Ci to wczoraj mowilam. To nie mozliwe, ze biorac antybiotyk tak silny masz jeszcze bole i taki dyskomfort.
Przepraszam reszty nie pamietam :-( Dzisiaj tak okropnie sie czuje , wypilam juz 1,5l coca-coli. Mdli mnie niesamowicie, nawet moich ukochanych pierogow nie moglam przez gardlo przecisnac Dobrze, ze M dzisiaj caly dzien w domu to posprzatal, rozwiesil pranie, zrobil obiad i zajal sie mloda, a ja caly dzien w lozku przed TV. Gdzies wczesniej widzialam rozmowe o wadze ja przed ciaza wazylam 56-58kg przy wzroscie 170 a zatrzymalam sie na wadze 83 po porodzie spadlam do 70kg w wakacje przytulam do 72 i z taka waga startowalam teraz i mamy koncowke 6tyg i 3kg na plusie . Niedlugo bede jak pileczka sie toczyc, ale niewazne aby tylko malenstwo dobrze sie rozwijalo i bylo zdrowe a mamusia pozniej schudnie i wezmie sie za siebie.
mamolinko witaj, oj mdlosci to ohydna sprawa, tez mnie meczyly przez chyba 6-7 tygodni,co do wagi, to nie przejmuj sie, ja wazylam pod 90 kg przy moim wzroscie ,maz mowil, ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc hahaha
pam_x_pam
jak to sie mowi niewywrotna bylas :-) ja pamietam moja rozmowe z kumpela kazala mi sie wziasc w garsc i walnela tkestem - you should get in shape a jjej na to- im in shape... sphere is a shape- (powinnas nabrac ksztaltow/ ale ja mam ksztalt.. okrag to ksztalt)mamolinko witaj, oj mdlosci to ohydna sprawa, tez mnie meczyly przez chyba 6-7 tygodni,co do wagi, to nie przejmuj sie, ja wazylam pod 90 kg przy moim wzroscie ,maz mowil, ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc hahaha
hahahaaa, no tak, dobrze powiedziane, a jezeli chodzi o twoje i brata zdjecie, slicznosci, a twoj tato mial swieta racje, ze nazwal syna oscar, zarabiste stwierdzenia, mezowi nawet przeczytalam (smiech), dobre.
mamolinka90
Kasoku
ja tam w zadnym wypadku sie nie przejmuje tym bardziej , ze postanowilam po porodzie isc na silownie a jeszcze mam kolo siebie taka, ze w cenie karnetu miesiecznego mam wliczonego prywatnego trenera na chyba godzine w tyg. solarium a najlepsze opieke dla dzieci. I moge przychodzic kiedy chce i na ile chce. Ja cwicze a dzieciaki beda pod opieka
No to ja Wam tez sie pokaze ja z mezusiem 2 lata temu
ja z moja Zuzanka w lipcu na slubie znajomych
Zuzanka gwiazda wieczoru, obtanczyla wszystkich gosci
ja tam w zadnym wypadku sie nie przejmuje tym bardziej , ze postanowilam po porodzie isc na silownie a jeszcze mam kolo siebie taka, ze w cenie karnetu miesiecznego mam wliczonego prywatnego trenera na chyba godzine w tyg. solarium a najlepsze opieke dla dzieci. I moge przychodzic kiedy chce i na ile chce. Ja cwicze a dzieciaki beda pod opieka
No to ja Wam tez sie pokaze ja z mezusiem 2 lata temu
ja z moja Zuzanka w lipcu na slubie znajomych
Zuzanka gwiazda wieczoru, obtanczyla wszystkich gosci
mamolinko calkiem sobie ciebie inaczej wyobrazalam, jak to sie u nas mawia, ale z ciebie rasowa, ze hej, sliczna jestes, masz oryginalna urode, bardzo ciekawa, a corcia, marzenie, do ciebie podobna jak nic. widac po twojej buzi (jak i buzi tiluchny), ze optymizm od ciebie bije drzwiami i oknami, i mezus niczego sobie
reklama
Akuku
Kasoku to jak udalo ci sie schidnac 40 kg ?? Ja od porodu alexa to schudlam dopiero w ciazy z vikim I po porodzie vikiego wazylam ok 67 kg a teraz 10 kg wiecej... Przytylam jak tylko przestalam karmic... Smieje...a tak naprawde placze ze ciZowki ktore byly na mnie za duze jak bylam w ciazy z vikim teraz sa na mnie dobre hehe... Akurat wyjelam robiac pozadki... Hehe
Wiec.zalamka ale nic nie moge zrobic... Probowalam...
Tiluchna z Alexem test wyszedl pozniej...
Ahh wlasnie drinka wypilam takiego slabiutkiego w razie W
Wiec.zalamka ale nic nie moge zrobic... Probowalam...
Tiluchna z Alexem test wyszedl pozniej...
Ahh wlasnie drinka wypilam takiego slabiutkiego w razie W