reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

piękne wszystkie jesteście :) to teraz ja :)
moja focia.jpgsk4.jpg

chetnych zapraszam jeszcze tutaj.... przypomniało mi się ta strona powstała jakies 3 lata temu i od 2 lat tam nie zaglądałam :)
Softbutterfly Site

pam
świetna fruzyra !!!!! zawsze chciałam sobie taką zwariowaną zrobić ale po chorobie niestety straciłam prawie wszystkie włosy :-( kolor tez czadowy !!!! :tak:

reklama
a na zakonczenie wkleje jeszcze jedno zdjecie, matuska miala pol roku, boze jak ja tesknie za takim slodkim pulchniaczkiem, jaka ona byla wtedy pocieszna, tylko sie smiala, cud miod, boze daj mi ciaze, chce jeszcze raz to przezyc.57f2287e93[1].jpg

Kasoku no tak, ja tez ja nierozumiem gdzie jest sprawiedliwosc?! My walczymy, placzemy, staremy sie o dzieci a takie zapijaczone mordy pojdzie raz sie bzyknie i w ciazy a pozniej niewie jeszcze z kim. Az nie chce mi sie o tym pisac, M sie na mnie patrzy jak na durna a ja siedze wyje i co mam mu powiedziec? Placze bo jest tyle biednych dzieci na swiecie ?

Missiiss alez Ty sliczna !!!!

Kasoku juz niedlugo bedziesz miec okraglutki brzusio a pozniej bedziesz takiego babelka mocno tulila

Ostatnia edycja:
nie ma sprawiedliwosci na swiecie dziewuchy niestety :-( ze sie wtrące....

powiem wam ze ja bardzo bym chciala zaadoptowac córeczke ale mój m nie bardzo na ten pomysł..... bo chciałam choć jedno dziecko uszczęśliwić.

kasoku
dziękuje ale ja nie jestem brunetką tylko szatynką na pierwszej focie w pierwszej ciąży i rudą na drugiej w drugiej ciąży przy kościelnym ślubie :-)teraz tez lisica ze mnie ;-) tyko to nie moje włosy - niestety sa przynajmniej nie wszystkie.

mamolinka
dziękuje ale nie przesadzajmy hehe :)
twoja córa tgo cala ty normalnie maly klonik tak jak córcia kasoku :) a moj synulek to caly tata usta tylko mam moje i dze oczyska abuu

Ostatnia edycja:
Missiiss weszlam na Twoja strone , masz naprawde niesamowite zdolnosci, rysunki sa przepiekne. Ja tez kiedys marzylam o adopcji, jednak obecnie jest to nierealne i mysle, ze w przyslosci tez sie to nie zmieni....

mamolinka
dziękuje. :). u mnie raczej tez sie tonie zmieni mąż się mój obawia ze dziecko takie będzie ciężkie do wychowania będzie stwarzało problemy itd itp. wiadomo ze 90% dzieci trafia z rodzin patologicznych ale takie dzieci tez trzeba kchac i pokazac im jak żyć ! ale moj m tego nie rozumie:no:

missiiss dziewczyno ty masz talent, mam nadzieje, ze robisz co w kierunku zeby ten talent poglebiac i moze zarobic cos na tym???piekne

Missiiss moj to ma podobne podejscie do Twojego M. Tylko, ze w nim jeszcze troche egoisty, bo ja kiedys zapytalalm to powiedzial, ze sami mozemy sobie zrobic dziecko i nie musimy brac cudzego :( ALe miejmy nadzieje, ze na swiecie jest wystarczajaco duzo ludzi o dobrych sercach, ktorzy zapewnia milosc, cieplo i prawdziwy dom tym wszystkim biednym dzieciom.

Pfff..... czuje, ze dzisiaj mam pospane sasiedzi urzadzili sobie imprezke , muzyka jest tak glosno, ze mimo, moj gra w jakas gierke i dzwiek jest wlaczony to ona sie przez to jeszcze przebija...

reklama
missiiss sliczne masz to zdjecie w "about" na tej stronce, w ogole przypadlyscie mi do gustu wszystkie dziewczyny i naprawde wirtualnie ( niestety) bardzo was polubilam, jestescie fantastycznymi, cieplymi, wyrozumialymi babkami, ktore daja tyle ciepla innemu czlowiekowi, kurcze mamolinko wlasnie sie rozbeczalam piszac to, no kurcze bele...cmokam was wszystkie.

Do góry